به گزارش طرفداری، صبح روز یکشنبه مورخ دهم اسفند ماه 1399، تقریبا یک سال پس از زمان اصلی انتخابات، جلسه رای گیری برای انتخاب رئیس فدراسیون، نواب رئیس و هیات رئیسه برگزار خواهد شد و 87 عضو حاضر در این رای گیری قرار است در سران اجلاس، نام های مورد نظر را با آرای خود مشخص کنند و با فرمول نصف آرای ماخوذه (و نه آرای تعداد اعضای مجمع) به علاوه یک، فرد مورد نظر را راهی ساختمان خیابان سئول کنند. در انتخابات پیش رو باید برای 11 کرسی رای گیری شود یعنی یک کرسی برای ریاست فدراسیون فوتبال، سه کرسی برای نایب رئیس و هفت کرسی برای اعضای هیات رئیسه (که اعضای آن را دو نامزد از مدیران عامل باشگاه ها، دو نامزد از روسای هیات های فوتبال و سه نامزد از کارشناسان فوتبال تشکیل خواهند داد).
نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال
علی کریمی / مهدی مهدویکیا (نایب رئیس اول)، سعید دقیقی (نایب رئیس دوم) و فاطمه علیپور (نایب رئیس سوم)
درباره ملی پوش سابق فوتبال ایران گفته می شود انتظار ندارد بیشتر از 10 رای در سبد خود ببیند. کریمی که برای معرفی خود روشی متفاوت از سایر نامزدها در پیش گرفت در صورتی که نتواند رای بیاورد به طور خودکار نام نامزدهای مورد نظر او برای نواب رئیسی نیز پاک خواهد شد و به این ترتیب آنها نیز در رای گیری حضور نخواهند داشت. در مجموع می توان این گروه را نامتعارف ترین گروه حاضر در انتخابات فدراسیون فوتبال دانست.
مصطفی آجرلو / حسن نصر اصفهانی(نایب رئیس اول)، سعید فتاحی (نایب رئیس دوم) و لیلا سادات محمدیان (نایب رئیس سوم)
مدیرعامل سابق تیم پاس تهران و تراکتور تبریز در نهایت نام خود را به عنوان یکی از چهار نامزد نهایی به ثبت رساند و نفراتی که به عنوان نواب خود معرفی کرده است کمی متنوع تر از کسانی است که توسط دیگر نامزدها مطرح شده اند. یکی از مدیران صنعتی و نفتی و عضو هیات مدیره باشگاه صنعت نفت کنار رئیس سابق کمیته مسابقات سازمان لیگ و نایب رئیس بانوان فدراسیون انجمن های ورزشی.
کیومرث هاشمی / علیرضا رحیمی(نایب رئیس اول)، غلامرضا بهروان(نایب رئیس دوم) و پریا شهریاری (نایب رئیس سوم)
لیست مورد نظر این نامزد را می توان روتین تر از سایر لیست ها دانست. نفراتی که در سال های اخیر در فدراسیون فوتبال و یا سازمان لیگ به فعالیت می پرداختند. تصور می شود فارغ از رای آوردن یا نیاوردن هاشمی، نامزدهای نواب او می توانند از شانس های رسیدن به کرسی های مورد نظر باشد.
شهاب الدین عزیزی خادم / ... (نایب رئیس اول)، ... (نایب رئیس دوم) و شهره موسوی (نایب رئیس سوم)
به یک دلیل می توان عزیزی خادم را متفاوت تر از سایر نامزدهای حاضر در انتخابات دانست چرا که نام دو مدیر مدنظر او برای رسیدن به کرسی نایب رئیسی اول و دوم خط خورد و در نهایت موفق به تایید صلاحیت نشدند تا عزیزی خادم تنها با یک نایب رییس پا به مراسم انتخابات بگذارد. حیدر بهاروند و منصور قنبرزاده دو مدیر مدنظر عزیزی خادم بودند که در نهایت موفق به حضور در انتخابات نشدند.
هیات رئیسه فدراسیون فوتبال: همان طور که عنوان شد به غیر از رئیس و نایب رئیس های فدراسیون فوتبال، برای هفت کرسی مربوط به هیات رئیسه نیز رای گیری خواهد شد و دو نفر به عنوان نماینده مدیران عامل، دو نفر به عنوان نماینده هیات های فوتبال در استان های مختلف و سه نفر به عنوان کارشناس راهی هیات رئیسه خواهند شد. اسامی همه نفراتی که نامزد هیات رئیسه شده اند عبارتند از:
نامزدهای مربوط به هیات های فوتبال: احسان اصولی، عبدالکاظم طالقانی، طهمورث حیدری، حسین باجیوند، حبیبالله ابوالحسن شیرازی، امیرحسین محتشم، علی طاهری، عباس صوفی، جواد ششگلانی، منصور بیک وردی و غلامعلی هنرپیشه (دو نفر انتخاب خواهند شد)
نامزدهای مربوط به مدیران عامل باشگاه ها: سعید عباسی، محمدرضا ساکت، بهرام رضاییان، سعید نجاریان، احمد مددی، مهرداد سراجی، علیرضا جنتی، احمد عشقان ملک، رضا رضایی و اکبر محمدی (دو نفر انتخاب خواهند شد)
نامزدهای مربوط به کارشناسان: این قسمت شلوغ ترین قسمت مربوط به انتخابات خواهد بود و 34 نامزد برای رسیدن به سه کرسی هیات رئیسه نام نویسی کرده اند که عبارتند از:
علیرضا ابراهیمی، محمد آخوندی، بهنام ابوالقاسم پور، خداداد افشاریان، احمدرضا براتی، محسن ترکی، غلامرضا جباری، رضا درویش، صادق درودگر، داود رفعتی، حسین زرگر، رضا صادق پور، اسماعیل صفیری، فریده شجاعی، ابراهیم شکوری، حسین شمس، علیرضا شهاب، رسول فروغی، شهامت عباسی، علی علیزاده، حسن کامرانیفر، امین کریمیان، جمیله کشاورز، میرشاد ماجدی، رضا محمد کاظمی، مسعود مرادی، هدایت ممبینی، حمیدرضا مهرعلی، هوشنگ نصیرزاده، نیما نکیسا، امین نوروزی، حسین نیرویار.