یه مطلبی که این چند وقت خیلی جاها می بینم در موردش صحبت می شه، تاثیر منفی بیمارستان بر وضعیت بیماری بیماران کرونایی هست . حرفی که بدون هیچ دلیل عقلی زده می شه و صرفا بر اساس حدسیات یا تجربه شخصی اون فرد هست.
اکثریت بیماران کرونایی اصلا نیازی به بیمارستان ندارند بدلیل اینکه حالشون اونقدر خراب نیست که نیازی به بیمارستان داشته باشند در این حالت تعداد قابل توجهی بدون مصرف دارو هم خوب می شن. پس توی این حالت اصلا مهم نیست که شما فلان داروی گیاهی رو مصرف کنی یا آب یا ... . پس بهبود بیمار کرونایی که تو خونه می مونه رو به فلان داروی گیاهی یا شاش شتر و روغن بنفشه ربط ندید.
از طرفی کسی که کارش به بیمارستان می رسه معمولا دارای بیماری های زمینه ای هست که باعث ضعف سیستم ایمنی بدنش شده و مانع از واکنش مناسب بدن به این بیماری می شه . حالا این فرد تا هزار سال هم داروی گیاهی بخوره هیچ تفاوتی براش ایجاد نخواهد شد چون نیاز به مراقبت هایی در چند بعد داره .یعنی هم باید به اون بیماری زمینه ایش توجه داشت هم کرونا چیزی که توی داروهایی گیاهی یا پزشکای گیاهی بسیار بسیار کم رعایت می شه.
پس با این تفاسیر بسیار طبیعی هست که درصد مرگ و میر بین بیمارستانی ها بالاتر باشه چون افرادی که حالشون وخیم هست به بیمارستان مراجعه می کنند.
پس اگر به این بیماری دچار شدید و کوچکترین علائمی از تنگی نفس داشتید حتما مسئله رو بسیار جدی بگیرید. پدربزرگم که بر اثر همین بیماری توی بیمارستان فوت کرد زمانیکه قصد تحویل جنازش رو داشتیم عصر بود که گفتند نمی شه و فردا صبح بیاید چون آمبولانسامون تا صبح مشغول جمع کردن جنازه ی کرونایی ها از تو خونه ها هستند.( همون تایمی که تقریبا روزی 500 تا کشته داشتیم اونهم فقط آمار رسمی )
در صورت ابتلا به بیماری مصرف زیاد مایعات، ویتامین سی فراموش نشه . آب میوه هر چی می تونید بخورید
پ.ن : البته در اینکه توی بیمارستان ها هم متاسفانه بعضا بی توجهی هایی صورت می گیره شکی نیست ولی دیگه به این شکل نیست که طرف اگر تو خونش می موند زنده می موند ولی چون رفت بیمارستان مرد ممکنه استثنا هم باشه ولی کلیت داستان چیز دیگه ای هست