حجت نظری، سخنگوی باشگاه استقلال و عضو شورای شهر تهران امروز در حاشیه مراسم رونمایی از سردیس و نامگذاری خیابان به نام های زنده یاد جعفر کاشانی و زنده یاد منصور پورحیدری مقابل دوربین طرفداری قرار گرفت. از حجت نظری پرسیدیم در شورای شهر از چه زمانی تصمیم به این کار گرفتند. همچنین با او در مورد موضوعات روز باشگاه استقلال صحبت کردیم. این گفتگو را می بینید و می خوانید:
در خدمت حجت نظری، سخنگوی باشگاه استقلال و عضو شورای شهر تهران هستیم. آقای نظری سلام، دو کار خیلی قشنگ را امروز شاهد بودیم. یکی رونمایی و نام گذاری یک خیابان به نام جعفر کاشانی و اینجا هم به نام منصور پورحیدری. از چه زمان در شورای شهر به این فکر افتادید که چنین کارهایی باید انجام شود.
بسم الله الرحمن الرحیم، عرض سلام دارم خدمت شما و همه مخاطبان برنامه خوب تان. در دوره پنجم مدیریت شهری شورای اسلامی شهر تهران، از ابتدای دوره به این مهم فکر کردیم که باید حتما امکانی فراهم کنیم مفاخر شهر و کشورمان در معابر عمومی بیشتر دیده شوند. برهمین اساس هم از ابتدای دوره یعنی از همان نیمه سال 96 تا الان تلاش کردیم تا بتوانیم معابر مختلف و فضاهای عمومی را به اسم مفاخر ملی و صاحب نام مان نامگذاری کنیم. همینطور تلاش کردیم بعضی از عزیزان را هم بتوانیم برای شان سردیس در آن معبر یا فضایی که به اسم شان نامگذاری شده نصب کنیم. لذا مفاخر ادبی، هنری، ورزشی و همه صاحب نام های ایران را تلاش کرده ایم در این دوره ببینیم و فقط یک سویه به ماجرا نگاه نکنیم. خوشحالیم در این حوزه توانستیم با نامگذاری آدم های بسیار بزرگ ورزشی چه فوتبالی و چه غیرفوتبالی تا جایی که می شد دین مان را ادا کنیم. در این حوزه ما امروز نامگذاری و رونمایی از سردیس منصور خان پورحیدری و جعفر خان کاشانی را داشتیم. پیش تر هم رونمایی از سردیس مرحوم ناصر خان حجازی را داشتیم، نام گذاری معبری به اسم مرحوم پرویز دهداری را داشتیم و بزرگان دیگری که شاید الان انقدر زیاد بوده که جای صحبت در موردشان نباشد و از حوصله مخاطب ممکن است خارج باشد اما مهم این است که ما تلاش کنیم تا مفاخر و بزرگان مان دیده شوند. هم کسانی که جانشان را برای این کشور دادند و ایثارگران عزیز ما که شایسته است نام آن ها بر کوچه خیابان های شهرمان بدرخشد و هم تمام مفاخر ادبی مان، ورزشی مان، هنری مان و امیدواریم از این طریق جامعه کسانی که از دنیا رفته اند را از یاد نبرد و یاد آن ها همیشه در بین ما باشد. همیشه تلاش کرده ایم تا بتوانیم در این حوزه کسانی که در قید حیات هستند هم مورد تجلیل قرار بگیرند و امیدواریم در مدت باقی مانده از عمر مدیریت شهری این مسیر را ادامه دهیم.
دقیقا می خواستم این را بپرسم، خیلی کار زیبایی است، صبح خانواده مرحوم کاشانی آنجا بودند و الان خانواده مرحوم پورحیدری اینجا هستند. نه تنها خانواده شان و فوتبال دوستان، مردم لذت می برند این ها را ببینند و روی خیابان های ما اسم بزرگان باشد، هنرمند، فوتبالیست، ورزشکار، هر قشری. پس این برنامه ها ادامه خواهد داشت؟ چون می دانید برخی پیشکسوتان ما گوشه گیر هستند و از آن ها یادی نمی شود و چنین اتفاقاتی خیلی می تواند کمک کند و به آنها روحیه دهد. پس در برنامه های شما هم وجود دارد تا از کسانی که در قید حیات هستند، اسطوره ها و پیشکسوتان تجلیل شود؟
خدمتتان عرض کنم مطمئنا یکی از برنامه های ما که تا اینجا هم سعی کردیم انجامش دهیم و فکر می کنیم موفق هم بوده، چون مخاطبین ارتباط خوبی برقرار کرده اند تجلیل از پیشکسوتان در قید حیات ما است. خیلی مواقع کسانی که از دنیا می روند به هرحال اسمشان جاهای مختلف مطرح می شود و ممکن است مراسم های این چنینی برای شان برگزار شود اما بسیاری از پیشکسوتانی که امروز به خصوص در عرصه ورزش فعالیت نمی کنند، باز ممکن است کسانی که الان در ورزش فعال هستند چه به عنوان مربی چه مدیر ورزشی یا عناوین ورزشی دیده شوند ولی خیلی از پیشکسوتان هستند که فعالیت حرفه ای نمی کنند و متاسفانه جامعه آنها را از یاد می برد. ما حتما برنامه داریم که چه در شورای اسلامی شهر تهران و چه باشگاه استقلال و مطمئنم این نگاه در وزارت ورزش و مجموعه فدراسیون فوتبال هم وجود دارد بتوانیم از این عزیزان تجلیل کنیم. باز هم تاکید می کنم نه تنها از بزرگان فوتبال، بلکه از همه بزرگان ورزشی، چه در قید حیاتشان با اولویت و چه خدای نکرده اگر این عزیزان را از دست داده ایم در مراسم های این چنینی از آنها تجلیل کنیم.
آقای نظری نمی شود کنار شما ایستاد و از استقلال نپرسید. درباره میلیچ و شرایطش گفتید او برمی گردد به ایران اما میلیچ شرطی گذاشته بود که من قرارداد دو ساله می خواهم برای بازگشت. استقلال این شرط را قبول کرده که میلیچ می خواهد برگردد؟
بگذارید در مورد اینکه چه توافقی کرده ایم من صحبت نکنم اما عرض کنم که ما با آقای میلیچ به توافق رسیدیم و بنا شده ایشان براساس توافقی که کرده ایم به ایران برگردد. حتما بعد از برگشتنشان قرارداد جدیدی امضا می شود، به این خاطر که عملا قرارداد فعلی ایشان در ماه بهمن به پایان می رسد و لاجرم باید با ایشان قرارداد مجددی امضا کنیم. اینکه مدت قرارداد و مبلغش چقدر است، ما همه اینها را با میلیچ توافق کرده ایم و منتظریم بعد از اینکه باشگاه شرایط بازگشتشان را فراهم کرد، برگردند و بتوانیم قرارداد را امضا و نهایی کنیم.
آقای قربانعلی پور هم به کادر فنی باشگاه اضافه شدند، الان کادرفنی ای که در باشگاه بودند همه می مانند یا ایشان جایگزین یکی از اعضا شده اند؟
تا جایی که اطلاع دارم، بنا نیست کسی از کادرفنی خارج شود و ایشان هم به کادرفنی اضافه شده اند در هر صورت ما در این حوزه تابع نظر سرمربی هستیم، ایشان اگر فکر کند کسی باید از کادر خارج شود براساس نظر ایشان این اتفاق می افتد و اگر فکر کند کسی باید به کادر اضافه شود باز هم براساس نظر ایشان این اتفاق می افتد. ما فقط تسهیل گری می کنیم و سعی می کنیم همه لوازم و ابزاری که آقای فکری برای رسیدن به نتایج عالی که انشاالله پایان فصل قهرمانی استقلال است نیاز دارد، همه این ها را فراهم کنیم و تلاش می کنیم در این حوزه مشکلی نباشد.
پس آقای فکری نخواسته اند هیچکدام از اعضای کادرفنی جدا شوند و فقط آقای قربانعلی پور اضافه شده اند؟
بله.
در خصوص وضعیت فرشید باقری، جدایی او از استقلال قطعی است؟
هیچ چیزی قطعی نیست، در مورد آقای باقری اجازه دهید جلوتر برویم و ببینیم در نهایت نظر کادرفنی چه خواهد بود. ما در نیم فصل تمام تلاش مان بر این است ترکیب فعلی استقلال را حفظ کنیم، اولویت این است که هیچ بازیکنی از دست ندهیم مگر اینکه کادر فنی این را از ما بخواهد یک عزیز یا چند عزیز جدا شوند. با توجه به اینکه تا این لحظه هیچ لیستی به ما داده نشده هنوز نمی دانیم کادرفنی نظرشان بر ادامه همکاری با کدام بازیکن ها است یا احیانا کدام بازیکن ها را برای نیم فصل دوم جذب کنند. لذا در این حوزه تصمیمی نگرفته ایم و منتظریم که آقای فکری نظرشان را به ما اعلام کنند.
آقای نظری خیلی ممنون از شما.
ممنون از شما، آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه مخاطبان عزیزتان دارم.
همچنین ببینید:
تهران به نام مردان اخلاق مزین شد | گلستان؛ جعفر کاشانی و روشنایی؛ منصور پورحیدری
حمید کاشانی: پدرم همه را بخشید؛ مهم ترین خصلت او گذشت بود