همه ساله با ورود به ماه های سرد سال، در شهرهای شمالی ایران شاهد زمین هایی بی کیفیت و حتی در برخی ماه ها به شدت پر از آب و گل آلود هستیم.
به گزارش طرفداری، اتفاقی که تا حدودی در دیدار پرسپولیس برابر نساجی در قائمشهر هم رخ داد. از ساعت ها قبل تلاش برای بیرون آوردن آب داخل زمین چمن آغاز شد و در نهایت قرار شد دو تیم در زمینی به میدان بروند که قسمت های نسبتا زیادی از آن زیر آب رفته بود و می توانست در نتیجه بازی تاثیر زیادی داشته باشد. در این باره با علی خسروی به صحبت پرداختیم تا نظر او را درباره برگزاری بازی در زمین های این چنینی جویا شویم.
علی خسروی در ابتدا درباره جمع شدن مقدار زیادی از آب باران در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر گفت:
بازی امروز قائمشهر به طور کامل اصول به کارگیری چمن مصنوعی را زیر سوال برد! مگر زمین ها را چمن مصنوعی نمی کنند تا از جمع شدن آب و گل جلوگیری شود؟ زمین ورزشگاه شهید وطنی مگر چمن مصنوعی نشده بود که این همه آب در آن جمع نشود؟ پس چرا این گونه شد؟
خسروی در این باره ادامه داد:
به دلیل زهکشی کردن، چمن مصنوعی نمی تواند آب را در خود نگه دارد، مانده ام ورزشگاه قائمشهر چرا به این روز افتاد!؟ الان داور بازی باید توضیح دهد به چه دلیلی اجازه آغاز بازی را داده است البته این می تواند به دلیل اصرار مسئولان برگزار کننده باشد که در آن صورت باید گفت او مقصر نیست.
خسروی درباره اتفاق مشابه برای خود نیز گفت:
من هم یک بار در چنین شرایطی گیر کردم و در زمینی بدتر از این نیز مجبور شدم دیداری را برگزار کنم. بازی دو تیم استقلال تهران و استقلال رشت که برگزاری آن به دلیل وضعیت جوی و زمین بد دو بار به تعویق افتاده بود و پس از جلال مرادی و مسعود مرادی، برای سومین بار به من گفتند بازی را برگزار کنم. کمک های من در آن بازی نادر جعفری و منوچهر نظری بودند و منوچهر نظری بزرگ هم ناظر آن دیدار بودند.
خسروی در این باره ادامه داد:
یک بار دیگر که یادم می آید در سال 81 بود که تیم فولاد خوزستان باید در دیداری به میدان می رفت. آن موقع فولادی ها 5 بازیکن در تیم ملی داشتند که باید فردای بازی به همراه تیم ملی پرواز می کردند به کشوری دیگر، قاعدتا باید آن بازی به تعویق می افتاد اما با فشاری که از سوی فدراسیون فوتبال آمد باید آن دیدار برگزار می شد. این ها از جمله بازی هایی است که داور مجبور به برگزاری آن است.
تیم ها هم راضی به پایان بازی بودند؟
با این حساب باید دید آغاز بازی دستور داور بود یا به او تحمیل شده بود. 20 تا 30 درصد زمین کاملا حوضچه شده بود. کاملا مشخص بود هر دو تیم به تساوی راضی بودند و با سوت پایان بازی نیز بازیکنان دست و پای خود را برداشتند و فرار کردند. به همین دلیل می توان گفت شرایط این زمین برای هر دو تیم بود و اصولا این گونه نبود که به نفع یک تیم خاص باشد. همان طور که گفتم کلا به کار گیری چمن مصنوعی برای این است که بازی هایی به این ترتیب که امروز دیدیم بدون مشکل برگزار شوند و حالا باید مسئولان هیات فوتبال استان، اداره ورزش و جوانان استان و پیمانکاری که این چمن را خریداری کردند بیایند و پاسخگو باشند. اگر در این زمین فاجعه ای به وجود می آمد چه کسی پاسخگو بود؟ نکته جالب ماجرا اینجاست که چرا حدود 20، 30 درصد زمین آب گرفته است!؟ مگر می شود؟ خیلی جالب است که حدود 70 درصدزمین مشکلی نداشت! با این حال فکر می کنم باید از امکانات ارگان هایی مانند شهرداری و آتش نشانی و ... استفاده می شد تا آب زمین کشیده شود و این مشکل برطرف شود.
خسروی درباره اعتراض هایی که این روزها از سوی نیمکت های دو تیم حاضر در میدان می شود گفت:
متاسفانه قانون اخطار به نیمکت نشین ها باعث شده تا بازی ها بسیار بدتر از قبل شود و الان سوژه ها را نمی توان در زمین یافت و باید روی نیمکت های دو تیم سوژه های بازی ها را دید. در دیدار امروز نیز بدون تردید باید گفت اتفاقاتی که روی نیمکت های دو تیم افتاد بسیار جذاب تر از داخل زمین بود.
او در پایان درباره گل پرسپولیسی ها نیز گفت:
تا الان نتوانستم فیلمی از صحنه گل پیدا کنم که با آن بتوان درباره گل پرسپولیسی ها نظر داد.
همچنین بخوانید:
نساجی 1-1 پرسپولیس / گزارش تصویری
نوید مظفری: گل پرسپولیس مقابل نساجی سالم بود
نساجی 1-1 پرسپولیس / توپ بازی در استخر