هیات مدیره باشگاه استقلال مایل به انتخاب مددی به عنوان مدیرعامل نیست اما کارگزار تمایل دارد سرپرست موقت باشگاه حکم مدیرعاملی را دریافت کند تا کارها همین طور طبق روال پیش برود.
به گزارش طرفداری، در حالی که قرار بود روز چهارشنبه حمیدرضا آصفی به عنوان عضو جدید هیات مدیره استقلال و احمد مددی به عنوان مدیرعامل باشگاه معرفی شود، برخی چالش ها میان هیات مدیره و وزارتخانه، این کار را به تعویق انداخت. اما آنهایی که از ملاقات عصر چهارشنبه رییس هیات مدیره با وزیر ورزش آگاهی دارند می گویند آنچنان هم که در محافل فوتبالی پیچیده، رابطه هیات مدیره و وزارتخانه متشنج نیست.
انتخاب مدیرعامل در حیطه اختیار هیات مدیره است
یکی از مدیران ارشد وزارتخانه در این خصوص به طرفداری گفت:
فضا به این شکلی هم که توصیف می شود، ناآرام نیست. اصل ماجرا این است که حکم مدیرعاملی احمد مددی یا هر مدیر دیگری را اعضای هیات مدیره باشگاه باید امضا کنند و همان طور که انتخاب عضو جدید هیات مدیره برعهده مجمع است، انتخاب مدیرعامل هم در حیطه اختیارات هیات مدیره است. هیات مدیره در حال رایزنی با وزارت ورزش است تا برای معرفی مدیرعامل دیدگاه ها به هم نزدیک شود.
اصرار کارگزار به مدیرعاملی مددی و پیش بینی تعامل هیات مدیره
البته گفته می شود وزارت ورزش این وسط ذینفع نیست و کارگزار باشگاه استقلال تمایل به حفظ مددی دارد. های وب معتقد است وقتی کارها در دوره سرپرستی مددی طبق روال پیش می رود، دلیلی ندارد یک مدیر جدید روی کار بیاید و این آرامشی که در حال حاضر حاکم شده، با آسیب های احتمالی روبرو شود. به نظر می رسد در نهایت هیات مدیره باید با کارگزار تعامل کند و خواسته آنها مبنی بر حفظ احمد مددی را بپذیرد.
تمام گزینه های هیات مدیره برای مدیرعاملی استقلال
هیات مدیره پیش از این 4 گزینه را برای مدیرعاملی معرفی کرد اما هیچ یک از این چهار نفر شرایط نشستن روی صندلی مدیرعاملی استقلال را نداشتند.
اولین گزینه هیات مدیره استقلال، مدیری از وزارت تعاون بود که گویا این شخص به هیات مدیره استقلال اعلام کرد پرسپولیسی است و علاقه ای به همکاری با باشگاه استقلال ندارد! گزینه بعدی از شهرداری پیشنهاد شد اما هر 4 عضو هیات مدیره روی این شخص به جمع بندی نهایی و نظر یکسان نرسیدند و هیات مدیره سراغ دو گزینه بعدی رفتند که یکی معاون سابق باشگاه استقلال بود و دیگری سرپرست اسبق این تیم اما این دو گزینه هم گویا از سوی وزارتخانه مورد تایید قرار نگرفتند و به همین دلیل پروسه انتخاب مدیرعامل در استقلال طولانی شد. در این مدت، یک استاندار سابق، رییس یکی از بانک های خصوصی و مدیرعامل سابق یک بانک دولتی نیز نامزد مدیرعاملی استقلال شدند اما دو نفر از این جمع سه نفره بازنشسته بودند و انتخاب آنها تبعات بعدی داشت و یک نفر هم پس از توافق اولیه با هیات مدیره استقلال، فرصتی برای تحقیق خواست و پس از 48 ساعت اعلام کرد با توجه به آنچه در فضای مجازی دیده، مطمئن است به او اجازه کار اصولی و بنیادین در استقلال داده نخواهد شد.
استراتژی وزارت ورزش در ماجرای استقلال
در این مدت احمد مددی با جذب اسپانسر و عقد قرارداد کارگزاری با های وب، خودش را در موقعیت ممتاز قرارداد و از آن جا که به گفته یکی از اعضای هیات مدیره، مددی فراتر از تعهدات ذکر شده در قرارداد به های وب امتیاز می دهد، کارگزار هم علاقه مند است مددی به عنوان مدیرعامل معرفی شود. وزارت ورزش هم که می خواهد استقلال دوباره درگیر مشکلات مالی نشود، همین که می بیند کارگزار مشکلات مالی باشگاه را حل و استقلال را از منت کشی برای گرفتن پول پاداش و ... بی نیاز کرده، احساس می کند بهتر است با خواسته های کارگزار کنار بیاید! وزارت تصور می کند حالا که بازی ها شروع شده و تیم در
حالا باید دید آیا اعضای هیات مدیره استقلال هم با این خواسته کنار می آیند و حکم مدیرعاملی احمد مددی را امضا می کنند؟
آصفی وارد، سعادتمند خارج، زبده نامشخص، مددی منتفی، نامداری در انتظار!
اسماعیل خلیل زاده، مهدی عبدیان و حجت نظری سه عضو اصلی هیات مدیره استقلال هستند که حالا حمیدرضا آصفی به عنوان جانشین احمد سعادتمند به آنها اضافه خواهد شد. تکلیف زبده هم هنوز روشن نیست. زبده حدود یک ماه و نیم قبل از عضویت در هیات مدیره استقلال استعفا کرد و هنوز مشخص نیست استعفای او از سوی رییس مجمع باشگاه پذیرفته شده باشد. اگر مسعود سلطانی فر استعفای زبده را پذیرفته باشد، احتمالا نامداری عضو پنجم هیات مدیره خواهد بود چراکه حضور مددی در هیات مدیره باشگاه استقلال منتفی شده و سرپرست فعلی باشگاه حتی اگر مدیرعامل هم شود، عضو هیات مدیره نخواهد بود.
قرار است در هفته آتی تکلیف صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال روشن شود.
بیشتر بخوانید:
انبوه ساز معروف خواهان دریافت کل پولش از استقلال شد
استقلال | تمایل کارگزار جدید به مدیرعاملی احمد مددی