اساسا فلسفه سید بندی چیست؟ مگر قرار نیست قرعه کشی بگونه ای مهندسی شود که تیمهای بزرگ در مراحل حساس به هم بخورند نه دور گروهی و مراحل اولیه حذفی؟ الان با چه منطقی شاهد گروه F در مسابقات یورو 2020 که قرار است سال آینده برگزار شود باشیم. اگر سید بندی هم نمیشد شاید همچین گروهی رخ نمیداد!!! یک بررسی کنیم ببینیم گروه بندی یورو به چه صورت انجام شده است.
گروه A : تنها ایتالیا سابقه قهرمانی دارد (پنج بار شامل چهار بار در جام جهانی و یکبار در جام ملتهای اروپا) و آخرین بار 2006 قهرمان یک تورنمنت مهم (جام جهانی) شده است. دلار 1000 تومن بود.
گروه B : دانمارک در 1992 و روسیه در 1960 یکبار قهرمان شده اند. دانمارک زمانی قهرمان شد که دلار حدود 165 تومن بود و روسیه زمانی قهرمان شد که هنوز اتحاد جماهیر شوروی بود و دچار فروپاشی نشده بود. قیمت دلار 7 تومن (تک تومن) بود.
گروه C : فقط هلند یکبار در جام ملتهای 1988 قهرمان شده. آنموقع هنوز ایران و عراق در حال جنگ بودند و دلار هم حدود 140 تومن بود.
گروه D : چک زمانی که چکسلواکی بود یکبار در 1976 قهرمان جام ملتهای اروپا شده و انگلیس هم یکبار 1966 قهرمان جام جهانی شده. دلار 7 تومن و پوند سیزده تومن (تک تومن)
گروه E : فقط اسپانیا سابقه قهرمانی دارد (چهار بار شامل یکبار در جام جهانی و سه بار در یورو) و آخرین بار در 2012 قهرمان یورو شده است. (جام ملتهای اروپا از 1996 به عنوان یورو شناخته می شود. قیمت دلار 3400 تومن.
اممممممممممممممممممااااااااااااا گروه F : آلمان قهرمان هشت تورنمنت مهم (چهار جام جهانی، سه جام ملتها و یک جام کنفدراسیونها) فرانسه قهرمان شش تورنمنت مهم (شامل دو جام جهانی دو جام ملتها و دو جام کنفدراسیونها) پرتغال قهرمان دو تورنمنت مهم (یک یورو و یک لیگ ملتهای اروپا) می باشند. مجارستان که در گذشته دو بار به فینال جام های جهانی 1938 و 1954 شده و مغلوب ایتالیا و آلمان شده را کنار بگذارید. این سه تیم دیگر بیش از مجموع گروههای دیگر قهرمانی کسب کرده اند (A تا E روی هم 14 قهرمانی و F به تنهایی 16 قهرمانی !!!) جدا از تعداد قهرمانی این سه تیم برنده هر پنج تورنمنت اخیر بوده اند. 2014 آلمان قهرمان جام جهانی شده. 2016 پرتغال قهرمان یورو شده. 2017 آلمان قهرمان جام کنفدراسیونها شده. 2018 فرانسه قهرمان جام جهانی شده. 2019 پرتغال قهرمان لیگ ملتهای اروپا شده. شکی نیست سه بازی این سه تیم در برابر هم از بسیاری دیدارهای مراحل حذفی جذابتر است. شاید تا یکچهارم یا نیمه نهایی چنین دیدارهای جذابی رخ ندهد. دیدارهایی که با بی سلیقگی یا بد شانسی یوفا باید در مرحله گروهی شاهد آنها باشیم. ضمن اینکه این تیمها در مراحل حذفی هم به یکدیگر برخورد نمی کنند و این حتی از جذابیت دیدارهای حذفی نیز می کاهد.