مطلب ارسالی کاربران
مجارستان-روسیه، زیبا، تکنیکی، جذاب و مظلوم
لیگ ملتهای اروپا دور دوم خود را طی می کند. در سطح B روسیه و مجارستان با هم دیدار می کردند. دو تیمی که دیدارهای گذشته خود را با برد مقابل صربستان و ترکیه پشت سر گذاشته بودند این بار در مجارستان به مصاف هم رفتند. دیداری که نه تنها بدلیل کرونا بدون تماشاگر برگزار شد، که یقینا بسیاری از هواداران فوتبال به آن روی خوش نشان ندادند و از تماشای آن بدلایل مختلف امتناع ورزیدند. دیدار با برتری دو بر صفر روسیه در نیمه اول پایان یافت. در کمال تعجب نیمه دوم را هم روسیه طوفانی آغاز کرد و در همان ابتدای نیمه دوم اختلاف را با میزبان به سه گل رساند تا پیش بینی یک بازی یکطرفه و کسل کننده از سوی دو تیم کم نام و نشان این روزهای فوتبال اندک تماشاگران تلویزیونی این دیدار را به سوی کنترل تلویزیون راهنمایی کند.
دو تیمی که در روزهایی که اولین دوره جام ملتهای اروپا در سال 1958 تا 1960 در جریان بود، بار غیبت تیمهای بزرگی چون آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس را بر دوش کشیدند تا نخستین دوره جام ملتهای اروپا را روسیه (شوروی آن روز) فاتح شود. مجارستانی که قبل از حمله شوروی در 1956 و فرار ستارگانی چون پوشکاش و کوشیس یکی از قدرت های برتر نه فقط اروپا، بلکه جهان فوتبال بود. تیمی که انگلیس را شش تایی و هفتایی، آلمان را هشت تایی، ایتالیا را در چند بازی سه تایی کرد و مقابل قدرت هایی چون برزیل و اوروگوئه با نتیجه مشابه چهار بر دو به پیروزی رسید و دو بار هم در سالهای 1938 و 1954 به نایب قهرمانی جام جهانی رسیده بود، در دومین دوره جام ملتهای اروپا در سال 1964 نیز به مقام سوم رسیده بودند. اما مجارها هیچگاه تیم سابق نشدند و بجز معدود دفعاتی نه به جام ملتها راه یافتند و نه به جام جهانی. با اینکه مجارها از 1986 به جام جهانی راه نیافته اند، ولی تازه در جام جهانی 2018 بود که انگلیس توانست به تعداد کلهای زده این تیم در جام جهانی برسد که نشان می دهد مجارستان قبل از حمله روسها چه قدرتی داشته.
روسیه نیز در جام ملتهای اروپای 1964 در فینال به اسپانیا باخت تا همچنان پر افتخار ترین تیم این رقابتها باشد. این تیم در 1972 هم نایب قهرمان رقابتها شد تا اختلافش را با سایر تیمها بیشتر کند. از 1980 با دومین قهرمانی ژرمنها این تیم تبدیل به دومین تیم رقابتها شد و حتی در جام ملتهای اروپای 1988 در حالی در فینال به هلند باخت که در دور گروهی این تیم را شکست داده بود. در حال حاضر با اینکه مدتهاست بجز 2008 که با شکست هلند به نیمه نهایی یورو رسیدند، هیچ افتخاری نداشتند، بعد از آلمان، اسپانیا و فرانسه کماکان جزو چهار تیم پرافتخار رقابتها هستند.
خب اگر هنوز کنترل تلویزیون را بر نداشته اید، برویم به سراغ ادامه بازی. در ادامه بازی روسها کماکان بدنبال گل چهارم بودند. مجارها که تنها اسم میزبان را یدک می کشیدند و حمایت هوارداران را هم احساس نمی کردند، انگار یارای مقابله را نداشتند و بدشان نمی آمد سوت پایان بازی به صدا در آید. ولی رفته رفته روسها از فشار خود کاستند و حتی کوزیائف سازنده گل اول خود را تعویض کردند. مجارها کمی به خود آمدند و با زدن گل اول انگار روند بازی تغییر کرد. گل دقیقه 62 مجارها انگار روح تازه ای به تیم مجارستان دمیده بود. در ادامه تعویض روسیه در جهت حفظ نتیجه و تعویض مجارستان برای کسب نتیجه باعث شد دروازه بان روسیه دقایق سختی را پشت سر بگذارد و در دقیقه 70 با به ثمر رسیدن گل دوم مجارستان، بازی به اوج هیجان رسید. هر آن همانقدر که ممکن بود مجارستان گل سوم را بزند، ممکن بود روسیه گل چهارم را نیز به ثمر برساند. بازی زیبا، تاکتیکی، فیزیکی و جذاب که شاید خیلی مظلوم واقع شد. چرا که این بازی زیبا از جانب تیمهایی انجام می شد که رسانه نداشتند و اسمی نبودند. ولی بیننده هایی که به وسوسه شیطان برای رفتن سمت کنترل تلویزیون پاسخ نه دادند، قطعا مزد خود را گرفتند.