گاهی نیاز است تا منظورمان را به صورت مخفی و سری به کسی بفهمانیم . در این مواقع نوشتن کلمات به صورت رایج و معمول ، ریسک بالایی دارد و ممکن است هر لحظه کسی متوجه حرف های شما شود. نوشته های مخفیانه و سری ، راه مناسبی برای برقراری ارتباط با افراد مختلف در مواقعی است که نمی خواهیم شخص دیگری از حرف های ما آگاه شود. در این پست تصمیم داریم روش هایی برای نوشتن محرمانه کلمات معرفی کنیم.
قبل از نوشتن یه پیام رمز دار باید یه سری نکات مد نظر قرار بدیم :
۱- حروف شناساییمان یه ذره قوی باشه .
۲- تا حدی کار با اعداد و الفبای فارسی را بلد باشیم .
۳- مفهوم کلمات را از قبل با طرف مقابل هماهنگ کرده باشیم.
استفاده از کیبورد
در این روش ما با استفاده از کیبورد(گوشی یا کامپیوتر) یه مطلب رمز دار مینویسیم.
گاهی اوقات برای شما هم پیش اومده که هنگام تایپ با کامپیوتر زبان ورودی را به اشتباه انتخاب کرده باشید مثلا قصد دارید فارسی بنویسید اما فراموش کردید زبان کیبورد را به فارسی تغییر بدهید و به اشتباه یه سری واژه های در هم ریخته انگلیسی مینویسید.
خب ما از همین روش برای نوشتن رمزی جمله استفاده می کنیم. فکر کنم دیگه متوجه شده باشید اما یه توضیح کوچک هم میدم. برای نوشتن رمزی یه جمله با کیبورد اول زبان کیبورد رو به انگلیسی تغییر میدیم و سپس با توجه به حروف فارسی روی کیبورد تایپ می کنیم مثلا حرف F از روی کیبورد مساوی حرف ب تو زبان فارسی هست. و اگر بخواهیم کلمه بایت گیت رو با این روش رمزی بنویسیم میشه: FHDJ ‘DJ (از چپ به راست)
برای رمز گشایی این حروف هم بر عکس عمل می کنیم. یعنی اول کیبورد رو فارسی می کنیم و بعد همون حرف های انگلیسی که رمز ما هست رو وارد می کنیم.
دکمه ها و حروف در بیشتر کیبورد ها یکسان و شبیه هم هستند و از این نظر خیالتان راحت باشد.
جایگزینی هر حرف با یک عدد
یک راه دیگر برای رمزی نوشتن جایگزین کردن هر حرف با یک عدد است. در این روش هر کسی می تواند برای خودش واژه ای را مساوی یک حرف قرار دهد مثلا برای حرف س از عدد ۳ استفاده کند ولی چون حفظ این اعداد و حروف سخت است بهتر است از الفبای فارسی برای این کار استفاده کنید. چون هم آن را به ترتیب حفظ هستید و هم استفاده از آن برای خودتان و طرف مقابل(دوستتان) که می خواهد آن را رمز گشایی کند اسان تر است.
شیوه کار در این روش این گونه است که شما هر حرف را به ترتیب الفبای فارسی مساوی با یک عدد قرار میدهید.
مثلا الف =۱ ، ب=۲ ، پ=۳ و...
حالا اگر بخواهیم به عنوان مثال کلمه بایت گیت را با این روش رمز گذاری کنیم میشه: ۲۶.۳۲.۴ ۲.۱.۳۲.۴ (از چپ به راست)
اگر هم خواستید میتوانید به صورت فینگیلیش کلمه را رمز گذاری کنید که در این صورت باید الفبای انگلیسی را حفظ باشید و مانند الفبای فارسی که گفته شد حروف را به ترتیب و مساوی عدد قرار دهید.
A=1, B=2, C=3 و...
حالا اگر بخواهیم کلمه بایت گیت را با این روش رمز گذاری کنیم میشه: ۷.۱.۲۰.۵ ۲.۲۵.۲۰.۵ (از چپ به راست)
از این روش میتوان به شیوه های مختلف استفاده کرد. حتی میشه اونو سخت تر کرد تا برای هیچ کس قابل رمز گشایی نباشد.
تمام روش های بالا بدون استفاده کردن از نرم افزار یا نصب برنامه ی خاصی بود اما اگر میخواهید رمزگذاری پیچیده تر سخت تر و به روش های بیشتری را انجام دهید ما نصب نرم افزار Text Converter را پیشنهاد می کنیم.
Text Converter عنوان نرم افزاری حرفه ای برای رمز نگاری و رمز گشایی متن های مختلف می باشد. این ابزار هوشمند با پشتیبانی از حالت های مختلف رمز نگاری کاربران را قادر می سازد تا متن های خود را به گونه ای خاص تبدیل کرده و آن را برای دوستان خود ارسال نمایند. برعکس نوشتن حروف، تبدیل متن به باینری و ascii یکی از چندین حالت موجود می باشد که دارای طرفداران بسیاری در میان کاربران می باشد. پس از نوشتن متن های خود و رمز گذاری آن ها تنها کافیست گزینه ی موجود در نرم افزار را لمس کرده تا به صورتی کاملا حرفه ای و بدون ایجاد هیچ گونه مشکلی در خروجی، آن را با فرد مورد نظرتان به اشتراک گذارید. علاوه بر این همان طور که از نام اپلیکیشن می توان فهمید یک موتور رمز گشایی پر سرعت نیز در تکست کانورتر موجود است که تنها کافیست متن رمز نگاری خود را درون آن کپی کرده تا در کسری از ثانیه متن کامل و صحیحی را دریافت نمایید. پس اگر به دنبال برنامه ای فوق العاده برای ارتباط امن و گفت و گو های محرمانه هستید Text Converter را از دست ندهید.
✋✋
تبریک میگم شما اکنون یک مامور ۰۰۷ ورزیده هستید😆😅