• به طرز عجیبی آرسنال از جمع ابرقدرتها به جزیرۀ محکومان پیرمردهای سنتی تبعید شده است.
ورود VAR به فوتبال روز دنیا، قرار بود نظم و عدالت را به طرفین نبرد ببخشد و داور میادین را به بهترین کیفیت ایدهآل نزدیک کند تا خطاهای انسانی به کمک تکنولوژی روز، به حداقل ضریب ممکن برسد! اما این ابزار به نظر میرسد هنوز برای برخی تیمها کاربرد ندارد و در لیست مشترکین این ابزار، نام باشگاههایی چون آرسنال، فراموش یا خط خورده باشد! چرا که این حجم از توجه داوران لیگ جزیره به توپچیهای لندن، باورنکردنی است!
این جرقه از کجا دوباره در ذهن افکار عمومی ایجاد شد؟! نبرد آرسنال برابر بورنموث در هفتۀ هشتم لیگ برتر انگلیس در هفتۀ گذشته، آغازگر موجی از انتقادات بود که بار دیگر این سوال را در جامعۀ فوتبال به میان میآورد که آیا آرسنال فرزند ناخلف انگلیس است و مشکلی در مواجهه با نام آرسنال برای مدیران اتحادیه انگلیس، در میان است؟!
تئوری توطئه یا افکار پریشان در این ایدئولوژی زمانی جای خود را به باور عمومی داد که آنتونی تیلور و مارتین اتکینسون قاضیان دیدار جنجالی آرسنال برابر بورنموث، با پیروی از یک الگوی فکری سنتی، عامدانهترین اشتباه ممکن را ترتیب دادند تا تیلور با اعتراف عجیب خود شوکی بزرگ را به فوتبال انگلیس وارد کند و به صورت کاملاً مشهود از اشتباهی تعمدی سخن بگوید که او را با وجود ترتیب دادن آن، از سوی همان سنتیها بیمه شده در تصور مخاطبین، ترسیم نماید؛ چرا که تبعات اشتباهی فاحش، چون اشتباهی که تیلور و اتکینسون بر علیه آرسنال مرتکب شده بودند، به مراتب تبعاتی بیش از تحسین بابت شجاعت از این اعتراف زشت داشت!
آنتونی تیلور ناظر VAR نبرد آرسنال برابر بورنموث در دقیقۀ 22 این دیدار پر شائبه، به وضوح خطای پنالتی مدافع بورنموث را بر روی نیکلاس پهپه میبیند و در انتظار اعلام نظر مارتین اتکینسون، داور وسط سرسناس این بازی به واکنش او در قبال این صحنه خیره میشود که در کمال ناباوری اتکینسون صحنه را یک برخورد مرسوم تلقی میکند و به خود زحمت بازبینی صحنه را از طریق VAR نمیبیند و عجیبتر اینکه تیلور که یک داور باتجربه است هم بنا به تشخیص اتکینسون از اعلام هشدار برای بازبینی صحنه صرف نظر میکند تا واضحترین خطای ممکن؛ به لطف داوران این نبرد، یک برخورد مرسوم به حساب بیاید!
مشخصاً آرسنال در سیاستهای کلان فوتبال جزیره، جایگاه محبوبی ندارد! پایگاه سربازان فرانسوی ونگر دیروز و پسران رنگارنگ امروز اونای امری! اتحادیه فوتبال انگلیس به وضوح از نقض حقوقی دفاع میکند که آرسنال در آن یک قربانی است و شاید اگر عدالت به طور مساوی در این لیگ فرسایشی و پر شائبه میان تمام باشگاهها به مقام تقسیم میرسید، امروز آرسنال فراتر از شخصیت منزوی که به خود تحمیل شده میبیند، میبود!