تيم ملي آلمان با برخورداري از هفت بازيكن بايرن مونيخ توانست فينال ماراكانا را فتح نمايد و چهارمين قهرماني خود در جام جهاني را جشن بگيرد. مانوئل نوير، فيليپ لام، ژروم بوآتينگ، توني كروس،توماس مولر، باستين شواين اشتايگر و ماريو گوتزه همگي در فينال ماراكانا و بازي مقابل آرژانتين به ميدان رفتند و هم اكنون در حالي كه همه تيم هاي بوندسليگايي در اوج تمرينات پيش فصل خود هستند، اين بازيكنان در حال گذراندن تعطيلات تابستاني خود هستند، تا بتوانند خستگي، فشار و استرس ناشي از جام بيستم را از خود دور نمايند. آرين روبن هلندي و دانته برزيلي را نيز بايد به ليست اين هفت بازيكن آلماني افزود، چون آنها نيز با تيم هاي ملي كشور خود تا بازي رده بندي در جام جهاني حضور داشته اند.
آيا غيبت اين بازيكنان باعث خواهد شد بايرن مونيخ شروع خوبي در بوندسليگا نداشته باشد؟ آيا ساير رقباي بايرن مونيخ مي توانند اميدوار به لغزش بايرن مونيخ در فصل آتي باشند؟ بررسي رقابت هاي چند فصل اخير بوندسليگا نشان مي دهد كه بايرن مونيخ اغلب در فصل هاي بعد از جام جهاني ي رقابت هاي يورو با چنين مشكلي مواجه بود است.
فصل 2006/07 ؛ رتبه چهارم
در جام جهاني 2006 كه مانشافت با سرمربي گري يورگن كلينزمن به رده سوي رسيد، پنج بازيكن از بايرن مونيخ در تركيب اصلي تيم ديده مي شدند، ميشائيل بالاك، اليور كان، باستين شواين اشتايگر، لوكاس پودولسكي و فيليپ لام، كه البته بالاك در فصل بعد از جام جهاني روانه چلسي شد و انتقال پودولسكي نيز از كلن به مونيخ در حين جام جهاني نهايي شد. علاوه بر اين بازيكنان آلماني، نفراتي همچون لوسيو، سانيول، كريمي، هارگريوز، فن بومل و سانتا كروز نيز در جام جهاني 2006 براي تيم هاي ملي كشورشان به ميدان رفتند.
در اين فصل بايرن مونيخ با مربي گري فليكس ماگات از همان اول با مشكل مواجه بود و تنها در پنج بازي از يازده بازي اول فصل به پيروزي رسيد. در بازي هاي خارجي شرايط وخيم تر بود و آنها در سه بازي از چهار بازي خارج از خانه اول فصل با شكست مواجه شدند. در نيم فصل دوم و بعد از سپري شدن تعطيلات زمستاني نيز شرايط بهبود نيافت و بايرن مونيخ تنها در يك ديدار از پنج ديدار دوربرگشت به پيروزي رسيد. در پايان فصل بايرن مونيخ تنها موفق به ايستادن در پله چهارم و كسب جواز حضور در جام يوفا شد و اشتوتگارت با مربي گري آرمين فه به صورت غير قابل باوري به مقام قهرماني بوندسليگا رسيد.
فصل 2008/09؛ رتبه دوم
در رقابت هاي يورو 2008 تنها پنج بازيكن از بايرن مونيخ در تركيب تيم ملي آلمان حضور داشتند و اين تيم تنها يك نماينده بيش از وردربرمن در تيم ملي آلمان داشت،لوكا توني،فرانك ريبري، فن بومل و حميد آلتين تاپ ديگر مونيخي هاي حاضر در يورو 2008 بودند و به اين ترتيب بسياري از بازيكنان اصلي بايرن مونيخ در تمرينات آماده سازي پيش فصل حضور موثري نداشتند.
بازهم بايرن مونيخ شروع خوبي در بوندسليگا نداشت و با هدايت يورگن كلينزمن، تنها در دو ديدار از هفت ديدار اوليه موفق به كسب پيروزي شد. كه شكست سنگين 5:2 مقايل وردربرمن در آليانس آره نا، از ديدارهاي هفته پنجم يكي از نتايج دور از انتظار بايرن مونيخ در اوايل فصل بود. بعد از هفته هفتم بايرن مونيخ تا انتهاي ديدارهاي دور رفت بدون شكست باقي ماند، اما در ابتداي رقابت هاي دور برگشت باز هم بايرن مونيخ با مشكل مواجه شد. سه شكست از چهار ديدار نخست باعث شد كه بايرن مونيخ از كورس قهرماني عقب بماند و شكست عجيب 5:1 مقابل ولفسبورگ يكي ديگر از ناكامي هاي بزرگ بايرن مونيخ در اين فصل بود. در پايان ولفسبورگ با هدايت فليكس ماگات سرمربي سابق بايرن مونيخ به مقام قهرماني بوندسليگا رسيد.
فصل 2010/11؛ رتبه سوم
تيم آلمان با هشت بازيكن از بايرن مونيخ در جام جهاني 2010 به رتبه سوم رسيد و آرين روبن ديگر بازيكن اين تيم بود كه حتي در فينال اين رقابت ها نيز به ميدان رفته بود و به اين ترتيب سهم بازيكنان آلماني بايرن مونيخ از بازيكنان خارجي اين تيم در جام جهاني بسيار بيشتر بود.
اين موضع نيز تاثير مثبتي در روند نتيجه گيري بايرن مونيخ نداشت و اين تيم با هدايت لوئيز فن خال در 15 بازي ابتدايي فصل تنها به شش پيروزي بسنده كرد و در ادامه نيز نتوانست فاصله امتيازي خود با دورتموند را كاهش دهد و در پايان اين شاگردان يورگن كلوپ بودند كه به قهرماني در بوندسليگا رسيدند.
فصل 2012/13؛ قهرمان
بازهم هشت بازيكن از بايرن مونيخ، مانشافت را در رقابت هاي يورو 2012 نمايندگي مي كردند. اما تاثير حضور اين تعداد بازيكن در اين تورنمنت بر خلاف تورنمنت هاي گذشته بود. علاوه بر اين بازيكناني نظير، روبن، ريبري، تيموشچوك و ماندوكيچ از بايرن مونيخ يز در اين رقابت ها تيم هاي ماي كشورشان را همراهي مي نمودند. اما در اين فصل به نظر خستگي و فشار ناشي از حضور بازيكنان بايرن مونيخ دريك تورنمنت بين المللي، تاثير منفي بر موفقيت بايرن مونيخ نداشت و اين تيم توانست با هدايت يوپ هاينكس، ركوردهاي زيادي را جا به جا نمايد، با اختلاف 25 امتيازي نسبت به تيم دوم فاتح بوندسليگا شود و از همه مهم تر به يك سه گانه تاريخي برسد.
فصل 2014/15؛ ؟
ولفسبورگ، دورتموند و اشتوتگارت با استفاده از لغزش بايرن مونيخ در سال هاي اخير، سه بار توانسته اند در فصل بعد از جام جهاني يا رقابت هاي يورو، از اين تيم پيشي گرفته و قهرمان بوندسليگا شوند. اين مشكل براي سران بايرن مونيخ نيز شناخته شده است، ماتياس سامر مدير ورزشي باشگاه در اين خصوص گفته است:"من از با انگيزه بودن بازيكنان مطمئن هستم، اما از ميزان آمادگي و خستگي آنها خبر ندارم. البته ما نبايد اجاز ه دهيم كه چنين لغزش هايي همانند سال هاي 2006، 2008 و 2010 داشته باشيم."
يك شروع بد مي تواند با توجه به ميزان آمادگي دورتموند براي بايرن مونيخ بسيار گران تمام شود، چون ازپنج بازيكن دورتموند كه در تركيب تيم ملي آلمان درجام جهاني 2014حضور داشته اند، چهار بازيكن حتي يك دقيقه نيز به ميدان نرفته اند.