چه زمانی آلبالو مصرف کنیم؟
![](https://images.kojaro.com/2016/7/8e472296-2611-4518-a83c-04b589cb6f74.jpg)
هر میوهای برای مصرف، زمان خاص خود را میطلبد. در مورد میوهی آلبالو نیز بهتر است سعی کنیم در موقع مناسب آن را میل کنیم. به عنوان نمونه بهترین زمان خوردن آلبالو در فاصلهی بین دو وعدهی اصلی غذا بیان شده است، چرا که این میوه کمی دیر هضم بوده و بهتر است در فواصل بین دو وعدهی اصلی غذا میل شود تا از هضم به موقع آن مطمئن شویم. در این صورت، مشکلی برای دستگاه گوارش بدن ایجاد نخواهد شد. همچنین بهتر است پس از میل کردن آلبالو از نوشیدن آب خودداری کنید. متخصصان تغذیه و سلامتی معتقدند مصرف بلافاصلهی مایعات پس از میوهها، باعث جذب آب توسط آنها شده و این عمل به اصطلاح میوه را بادکرده میسازد و مشکلات جدی را برای دستگاه گوارش و هضم مواد غذایی ایجاد خواهد کرد.
ویژگیهای مصرف میوه آلبالو
![](https://images.kojaro.com/2016/7/dc1b6e24-d68f-4646-96f9-4c9d6abfc8ca.jpg)
هر میوهای از خواص درمانی، مواد مغذی، انواع ویتامین و پروتئینهای مورد نیاز بدن و ویژگیهای فوقالعادهای برخوردار است که مصرف کردن آنها نه تنها در طب سنتی بلکه توسط طب مدرن و امروزی نیز به دفعات توصیه شده است. آلبالو نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به دلیل داشتن مواد مورد نیاز بدن انسان برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید و مطلوب است. از مهمترین ویژگیهای آن میتوان به حفظ شادابی و طراوت پوست اشاره کرد که با توجه به آلودگیهای زیستمحیطی ایجاد شده و تاثیر مستقیم آنها روی پوست بدن باعث ایجاد دغدغههای ذهنی و فکری بسیاری از خانمهای جوان شده است. همچنین پزشکان طب سنتی معتقدند که مصرف آلبالو برای از بین بردن خارش پوست بسیار مفید و مناسب است. از دیگر ویژگیهای استفاده از میوهی آلبالو، آب کردن چربی شکم است. با مصرف این میوهی خوشمزه، البته در حد اعتدال و گنجاندن آن در رژیم غذایی خود میتوانید از دست چربیهای دور شکم خلاص شوید. ورزشکاران پس از انجام تمرینهای فشرده و سخت کششی، احتمال کشیدگی ماهیچه و عضلات بدنشان افزایش مییابد. پزشکان آلبالو را مسکنی مناسب و طبیعی برای رفع درد ناشی از این کشیدگیهای دردناک معرفی میکنند.
منع مصرف آلبالو
![](https://images.kojaro.com/2016/7/8eacb310-559e-4306-b4a0-fe25e3b71c2b.jpg)
در کنار تمامی فواید و خواص درمانی آلبالو، برخی از افراد باید در مصرف آن دقت کنند، چراکه ممکن است با استفادهی این میوهی تابستانی، دچار برخی از مشکلات دستگاه گوارش شوند. در ادامه به منع مصرف آلبالو یا احتیاط در مصرف این میوهی آبدار و دوستداشتنی میپردازیم.
۱. آلبالو میوهای است با پتاسیم فراوان که مصرف بیش از حد آن به افرادی که مبتلا به بیماری کلیوی هستند، توصیه نمیشود. بنابراین این افراد باید در مورد استفاده از آلبالو با پزشک خود مشورت کنند.
۲. آلبالو به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی اسید، میوهای با مزهای ترش است، بنابراین افرادی که دارای مشکل ورم روده هستند، از میل کردن آن اجتناب کنند.
۳. مصرف آلبالوی پخته با وجود از دست رفتن مقدار قابل توجهی از ویتامینهای مورد نیاز بدن این میوه، برای افرادی که معده یا رودهای ضعیف دارند، مناسبتر است. چراکه نوع پختهی آن به دلیل نداشتن سلولز، زود هضم بوده و آسیبی به دستگاه گوارش بدن آنها نمیرساند. البته برخی از پزشکان معتقدند مصرف آلبالو هنگام صبح و زمانی که این افراد ناشتا هستند، بدون ضرر بوده و در هضم آن اختلالی ایجاد نمیشود.
۴. آلبالو میوهای است نفاخ و بانوان باردار با مصرف آن، باعث ایجاد نفخ در فرزندان شیرخوار خود میشوند. بنابراین بهتر است هنگام شیردهی از میل کردن آلبالو خودداری شود تا باعث دلدرد در کودکان دلبند خود نشوند.
۵. افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی، بهتر است آلبالو را به عنوان دسر مصرف نکنند. همچنین نباید این میوه را غذایی فرعی در کنار غذای رژیمی خود در نظر بگیرند. چرا که در این صورت، باعث افزایش بیشتر وزن خود شده و نتیجهای عکس دریافت خواهند کرد. پس بهتر است آلبالو باعث کماشتهایی شده و به تنهایی غذایی مناسب برای کم کردن وزن به شمار میرود. البته توصیه میشود که هنگام صبح و به جای وعدهی صبحانه، تنها از آلبالو استفاده کنند تا تاثیر شگفتانگیز این میوهی لذیذ را در کاهش وزن خود، احساس کنند.
📍پایان