طرفداری- اخیرا نامهای از فدراسیون کشتی بیرون آمد که حاوی نکات جالب توجهی بود، هرچند منتقدان سرپرست فعلی فدراسیون قسمتی از آن را برجسته کردند که نعمتی با ارسال نامه به اتحادیه جهانی کشتی خواستار صدور ویزای شینگن برای خود شده که با انتقادات زیادی از سوی آنها همراه بود، اما موضوع جالب توجه این است که با توجه به سمتی که نعمتی در مجلس شورای اسلامی دارد، به نظر نمیرسد نیازی به این کارها داشته باشد و از طُرُق دیگر به راحتی میتواند برای صدور چنین خواستهای اقدام کند.
به نقل از فارس، به این که این شیطنت به چه صورت و توسط چه کسانی از داخل فدراسیون کشتی برای تخریب چهره نعمتی انجام شده است، کاری نداریم، اما اصل موضوع این است که اشاره دقیق و درستی به موضوع اصلی نامه نشده است. ظاهراً عدهای با تغییراتی در متن ارسالی به اتحادیه جهانی کشتی باعث ایجاد این حواشی شدهاند، اما موضوعی که در این بین حائز اهمیت است پاسخ اتحادیه جهانی کشتی و شخص لالوویچ رئیس اتحادیه به این نامه بوده که منتقدان تنها درخواست صدور ویزا را دیدند و خواسته یا ناخواسته بخش های دیگر به البته مهم این نامه را نادیده گرفتند که شاید بی دلیل هم نبوده چرا که ممکن است حقایق زیادی را روشن کند.
نعمتی در این نامه خود را به عنوان سرپرست فدراسیون کشتی معرفی و خواستار ملاقات حضوری با رئیس اتحادیه جهانی کشتی شده که به نظر می رسد به دلیل اطلاع سرپرست فدراسیون از جایگاه نابسامان و متزلزل ایران در اتحادیه جهانی بوده تا با ملاقات رودررو نسبت به رفع نگرانی ها اقدام کند. مؤید این موضوع هم بلافاصله در قسمت بعدی نامه اتحادیه جهانی به ایران آمده؛ آنجا که لالوویچ فارغ از تمام حواشی و موضوعات پیش پا افتاده، از بدهی سنگین ایران به این اتحادیه و احتمال تعلیق و محرومیت سنگین کشورمان سخن به میان می آورد که بدون شک مهمترین قسمت این نامه محسوب می شود که البته منتقدان سرپرست علاقه ای به واکاوی آن نداشتند و با سکوتی معنادار از کنار آن گذشتند.
اما اصل ماجرا چیست و چرا لالوویچ با این شدت اقدام به تهدید ایران کرده، تهدیدی که از دید خیلی ها پنهان ماند.
بر اساس مدارک و مستندات موجود فدراسیون کشتی ایران چیزی بیش از ۲۷۰ هزار فرانک سوئیس به اتحادیه جهانی کشتی بدهی دارد، این بدهی از سال ۲۰۱۶ و زمان ریاست رسول خادم در فدراسیون کشتی به جا مانده و بخشی نیز مربوط به دوران سرپرستی حمید بنی تمیم در این فدراسیون ارتباط دارد که باعث عصبانیت و ناراحتی رئیس اتحادیه جهانی و تهدید ایران شده است.
طبق اطلاعات به دست آمده بخش عمدهای از این بدهی که با محاسبه نرخ روز ارز چیزی حدود ۴ میلیارد تومان میشود، مربوط به حق ترنسفر کشتیگیران خارجی برای حضور در لیگ ایران است. طبق قانون اتحادیه جهانی کشتی به ازای هر کشتی گیر خارجی که به لیگ ایران می آید، باید ۲۵۰۰ دلار به اتحادیه جهانی پرداخت شود. ظاهراً فدراسیون کشتی این مبالغ را از تیم های باشگاهی دریافت کرده، اما به حساب اتحادیه جهانی واریز نکرده است.
مورد دیگر مربوط به لایسنس هایی است که برای حضور نمایندگان کشورمان در رقابت های مختلف صادر شده و عدم پرداخت آن باعث انباشته شدن بدهی سنگین ایران به اتحادیه جهانی شده است.
میراث 4 میلیاردی مدیران قبلی فدراسیون کشتی اکنون به دغدغه اصلی سرپرست کنونی فدراسیون و حتی رئیس آینده این فدراسیون تبدیل شده است که چگونه و در این شرایط اقتصادی قادر به بازپرداخت آن خواهند بود.
موضوع جالب توجه این است که در این سالها یکی از افتخارات و دستاوردهای مهم فدراسیون کشتی تامین منابع مالی بوده است که با جذب اسپانسرهای مطمئن هزینههای سنگینی همچون برگزاری جام های جهانی کشتی آزاد و فرنگی و حتی جام باشگاههای جهان را با جوایز دلاری هنگفت برعهده میگرفت، اما اینکه چه اتفاقی افتاده که با وجود چنین خاصه خرجی هایی قادر به پرداخت این بدهی ناچیز در مقابل آن هزینههای سنگین و هنگفت نشده است، سؤالی است که شاید با وجود ورود مراجع ذیصلاح و حسابرسی دقیق مالی واقعیت ماجرا مشخص شود، اما موضوعی که در این بحث و اکنون اهمیت دارد رفع و رجوع اختلاف فعلی با اتحادیه جهانی با توجه به در پیش بودن رقابت های مهمی همچون مسابقات جهانی و رویدادهای کسب سهمیه المپیک است که امید است با توجه به تعیین وقت ملاقات نعمتی با لالوویچ در روز ۲۷ خرداد، این مشکل برطرف شود تا نمایندگان کشورمان مشکلی برای حضور در رقابتهای پیش رو نداشته باشند.