به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده، رئیس کمیته انضباطی درخصوص شکایت باشگاه فجر شهید سپاسی گفت: "شکایت باشگاه فجر از پیکان به دلیل استفاده سعید حلافی عنوان شده بود که مدارک مشمولیت وی جعلی است. پس از بررسی پرونده تشکیل شد و ابتدا از سازمان نظام وظیفه ناجا، وضعیت مشمولی این بازیکن و همچنین اصالت و یا جعلی بودن برگه معافیت وی را استعلام گرفتیم. پس از پاسخ استعلام از بالاترین مقام رسمی آن سازمان، جلسه نهایی با متولیان باشگاه فجر شهید سپاسی تشکیل و مفاد نامه ناجا به باشگاه فجر اعلام شد."
وی افزود: "در پاسخ به نامه ما آمده است که مدارک معافیت سعید حلافی اصالت داشته و تا خرداد 93 ایشان از آن مدرک به درستی استفاده کرده است. این موارد به باشگاه فجر سپاسی اعلام شد و مدیرعامل فجر مهلت یک هفته ای از کمیته انضباطی خواست تا پاسخ کاملتری از حوزه نظام وظیفه دریافت و ارائه کند که با پایان رسیدن مهلت فوق، هیچ نامه ای از سوی باشگاه فجر شهید سپاسی ارائه نشد و کمیته انضباطی با این توضیح که حلافی با مدارک معافیت اصیل و غیر جعلی فعالیت فوتبال داشته است، شکایت باشگاه فجر را رد کرد. البته با توجه به دلایل قانونی و پزشکی کارت معافیت این بازیکن در خرداد ماه سال 93 باطل شد و معافیت ایشان از دائم به معافیت از رزم تغییر پیدا کرده است. مسلما حلافی دیگر نمی تواند از کارت ابطال شده استفاده کند و ادامه فوتبال این بازیکن منوط به رعایت مقررات مربوط به بازیکن مشمول است و همانطوری که حوزه نظام وظیفه اعلام کرده، حلافی از 21/4/93 سرباز بوده و باید خود را به یگان مربوطه معرفی کند."
رئیس کمیته انضباطی در ادامه در خصوص اجرای آئین نامه جدید انضباطی افزود:" آئین نامه انضباطی جدید از شروع فصل لیگ امسال قابل استناد است و با توجه به اینکه در این آئین نامه تلاش شده تا جایی که ممکن است با آئین نامه فیفا مطابقت داشته باشد، در نوع خودش تحول مثبتی را در برخورد با رفتارهای ناهنجار عوامل فوتبال ایجاد خواهد کرد و با توجه به رعایت بعضی اصول حاکم بر قواعد انضباطی فوتبال دنیا، این آئین نامه می تواند سختگیرانه تر به رفتارهای فوتبالیست ها نگاه کند."
وی در ادامه بیان کرد: "همچنین افزایش تعداد اعضای کمیته انضباطی فدراسیون که می تواند تا 7 نفر افزایش پیدا کند در این آیین نامه آمده است. بر همین اساس شهرستانها و استانها نیز از شروع فصل جدید با آئین نامه جدید مشکلات انضباطی خود را رسیدگی خواهند کرد. البته احتمال دارد این آئین نامه نیز اشکالات و یا ابهاماتی داشته باشد. قطعا اگر به مبادی مربوطه منعکس شود در آینده اصلاح خواهد شد. ضمن اینکه بخش مربوط به صلاحیت کمیته اخلاق در آئین نامه انضباطی به طور جدا بیان شده به نحوی که تخلفاتی مثل تبانی، پیشنهاد رشوه مطابق ضوابط فیفا در صلاحیت کمیته اخلاقی قرار گرفته است. بر همین اساس بخشی از جرائم و تنبیهات افزایش پیدا کرده و در خصوص مصاحبه عوامل فوتبالی علیه یکدیگر، داوران و مقامات رسمی هم تنبهات شدیدتر شده است. در واقع مهمترین مورد در این آیین نامه این است که اختیاراتی به کمیته انضباطی داده شده به نحوی که سریعا می تواند با رفتارهای نادرست رسانه ای فوتبالی ها برخورد کند. البته در آینده زوایای دیگری از این آئین نامه با توضیحات بیشتر و همزمان با اجرای آن از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال ارائه خواهد شد."
رئیس کمیته انضباطی در ادامه در خصوص رسیدگی به 1500 پرونده در این کمیته گفت: "در سال گذشته بیش از 1500 پرونده در کمیته انضباطی رسیدگی شد که برخی از پرونده ها بسیار مهم و زمان بر بودند که کمیته انضباطی در حد توان خود و علیرغم کثرت پرونده ها و لزوم فوریت رسیدگی، توانست به وظیفه خود عمل کند که در این زمینه از همه همکاران در کمیته انضباطی فدراسیون، استانها و شهرستانها تقدیر و تشکر می کنم."
حسن زاده در پایان گفت:" به زودی جلسه ای با حضور روسای کمیته های انضباطی استانهای سراسر کشور در یکی از استانها برگزار خواهیم کرد که سعی می کنیم قبل از شروع لیگ، این نشست برگزار شود . یکی از مهمترین مطالبی که در این همایش مطرح می کنیم نحوه اجرای آئین نامه انضباطی جدید و بررسی نکات آئین نامه است. در واقع از باشگاهها می خواهیم که همزمان با اجرا شدن آئین نامه ضمن اطلاع رسانی به بازیکنان و عوامل باشگاه خود، به نکات مهم جدید آئین نامه توجه بیشتری کنند . به عنوان مثال باید بگویم با توجه به اینکه غیر از تعلیق مجازات که مطابق فیفا در آیین نامه آمده است، تخفیف مجازات و بخشش دیگر وجود ندارد و آرا قطعا به طور کامل اجرا خواهد شد. پس باشگاهها باید اطلاع کامل از آئین نامه جدید داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند."