15: 30Rock
سریال هجویه ای «۳۰ راک» (۳۰ Rock) ساخته تینا فی خود درباره یک برنامه تلویزیونی دیگر در این فهرست به نام «برنامه زنده شنبه شب» است و نام آن به ساختمانی اشاره دارد که این برنامه در آن تولید و اجرا می شود. در واقع «۳۰ راک» در ابتدا به بررسی تجربیات تینا فی به عنوان سردسته زن گروه نویسندگان «برنامه زنده شنبه شب» می پردازد اما به یکباره به یک سریال بزرگ تر، عجیب تر و شجاعانه تر تبدیل می شود؛ یک ماشین سورئال که در هر موردی سخن گفته و نقد می کند؛ از فمینیسم گرفته تا دیدگاه های جنجالی در مورد نژادپرستی، سیاست، برنامه های زنده تلویزیونی و فرهنگ اجتماعی.
به طور ویژه «۳۰ راک» به اتفاقاتی که در شهر نیویورک رخ می دهد می پردازد. الک بالدوین و تینا فی حضوری بی نظیر و خیره کننده در این سریال دارند که جوایز گلدن گلوب و امی متعددی را برای آن ها به ارمغان آورد.
14: Frasier
سریال کمدی «فریزیر» (Frasier) که خود اسپین آفی از سریال «Cheers» است، در ۱۱ فصل جذاب و تماشایی داستان یک روانشناس سابق به نام فریزیر کرین را روایت می کند که اکنون به گویندگی رادیو روی آورده است و بعد از شکست خوردن در ازدواج به شهرش در سیاتل باز می گردد و در تمام این مدت یا با پدر سابقاً پلیس خود درگیر است یا به دنبال عشق ابدی خود می گردد. این سریال در طول دوران پخش خود ۳۷ بار برنده جایزه امی شد و برای ۵ سال در اواخر دهه ۹۰ به عنوان بهترین مجموعه کمدی سال انتخاب گردید. از همان اپیزودهای اولیه این سریال شما را جذب خود خواهد کرد به طوری که حتی از تماشای چند باره یک اپیزود و یک فصل نیز لذت خواهید برد زیرا هر بار که اپیزودی را می بینید متوجه زیبایی های کمیک جدیدی خواهید شد.
برجسته ترین وجهه مجموعه «فریزیر» فیلمنامه آن است که بسیار بی نقص نوشته شده است اما بدون بازیگرانی کارکشته و ماهر این سریال نمی توانست به چنین موفقیتی دست پیدا کند. کلزی گرامر در این سریال نهایت استعداد و قدرت بازیگری خود را به نمایش گذاشته و شخصیت اصلی داستان است. شاید این سریال دیگر شباهتی به سریال های پرزرق و برق امروزی نداشته و کمی کهنه به نظر برسد اما برای کسانی که به سریال های تلویزیونی کمدی علاقه دارند به شدت توصیه می شود زیرا محتوای «فریزیر» چیزی است که هیچگاه کهنه نشده و هر زمان که به تماشای آن بنشینید تازگی های خاص خود را دارد.
13: Cheers
سریال کمدی «چیرز» (Cheers) یکی از مجموعه های تلویزیونی قدیمی و بهترین سریال های شبکه ان بی سی است که داستان آن در یک کافه به همین نام در بوستون رخ می دهد. در این کافه گروهی از افراد به طور مرتب دور هم جمع شده و خوشگذرانی و صحبت کردن در مورد اتفاقات روز و زندگی روزمره خود می پردازند. «چیرز» ۱۱۷ بار نامزد دریافت جایزه امی شد و ۲۸ باز نیز این جایزه را به خود اختصاص داد. همچنین این سریال توانست ۶ جایزه گلدن گلوب را نیز بدست آورد. از نقاط مثبت و برجسته مجموعه تلویزیونی «چیرز» که آن را پس از سه دهه نیز قابل تماشا می کند دیالوگ های قوی، بازی ها و محتوای کمدی و شخصیت های عجیب اما دوست داشتنی آن هستند.
«چیرز» آن چنان موفق بود که تنها پس از این که یکی از بازیگران اصلی از ادامه در آن انصراف داد کنسل شد. در زمان خود «چیرز» چنان موفق و پربیننده بود که از محل تبلیغات درآمد هنگفتی نصیب تهیه کنندگان شده و تد دانسون برای بازی در هر اپیزود بیش از ۴۵۰٫۰۰۰ دلار دستمزد دریافت می کرد که با دستمزد هیچ بازیگر تلویزیونی در دوران خود قابل مقایسه نبود.
12: Better Late Than Never
این سریال کمدی داستان چهار مرد می باشد که برای اولین بار در زندگی، سفری بدون برنامه ریزی را به سمت آسیا آغاز می کنند…
هنری وینکلر و ویلیام شاتنر، تحلیلگر ورزشی و کارفرمای سابق NFL تری برادشاو، جورج فورمن مدال المپیک و کمیک جف دای، دستیار و لیموزین خود را پشت سر می گذارند، در حالی که در تلاش برای دستیابی به یک تجربه زندگی در حال تغییر، به دنبال یک مأموریت بین المللی هستند. آنها در حال حرکت به توکیو، کیوتو، سئول، هنگ کنگ، بانکوک و چانگ مای هستند که در سنت های محلی شرکت می کنند و غذاهای عجیب و غریب را مورد بررسی قرار می دهند.
11: Community
سریال درباره ی گروه مطالعه ی ۷ نفره ست در کالجی به نام “گرین دیل / Greendale ” که هر کدوم با یه داستانی وارد این کالج شدن. شخصیت اصلی داستان “جف وینگر / Jeff Winger ”
با بازی ”جوئل مک هیل / Joel McHale ” ، یه وکیله که مشخص شده تو گرفتن مدرکش تقلب کرده و حالا مجبور شده تا دوباره به کالج برگرده و از کالج مدرک بگیره. این وکیل و ۶ نفر دیگه که هر کدوم نمادی از قشر های متفاوت جامعه هستن، تشکیل یه گروه مطالعه رو می دن و تمامی داستان های این سریال، حول این گروه مطالعه رقم می خوره.
10: Hannibal
یک مامور سازمان FBI به نام ویل گراهام روش های خاص خودش را برای یافتن قاتلان دارد. او همیشه خود را به جای قاتل می گذارد و همانند او فکر میکند تا بتواند به سرنخ ها و در نهایت دستگیر مجرمان برسد. ویل پس از مدتی با یک روانشناس باهوش به نام هانیبال لکتر آشنا می شود و مدت کوتاهی پس از این آشنایی این دو با یکدیگر همکار می شوند تا قاتلان را دستگیر و تحویل قانون دهند. اما گیل پس از مدتی متوجه می شود که همکارش هانیبال لکتر خود یک قاتل زنجیره ای است و...
9: Parks and Recreation
پارک ها و تفریحات یک کمدی آمریکایی هست که از شبکه NBC پخش میشه که درباره زندگی کارمندهای شهرداری و مخصوصا بخش پارک ها و تفریحات هست.نقش اول این سریال لزلی نوپ معاون بخش پارکها و تفریحات هست که تلاش زیادی برای بهتر شدن شهرشون یعنی پاونی که در ایالت ایندیانا واقع شده انجام میده ولی در رسیدن به اهدافش با افرادی مواجه میشه که نمیزارن لزلی به خواسته های خودش برسه.در اوایل سریال آن پرکینز پرستاری که بعلت افتادن دوست پسرش توی گودال دنبال مقصر میگرده با لزلی برخورد میکنه و جرقه ای در ذهن لزلی میخوره که فکر میکنه سکوی پرتابش به سوی آینده ای درخشان تبدیل کردن این گودال بزرگ که توسط شرکتی رها شده به یه پارک زیبا هست که در این راستا....
8: Alfred Hitchcock Presents
آلفرد هیچکاک تقدیم می کند در ژانرهای دلهره آور (تریلر)، رازآلود (مایستری)، ترسناک و کمدی به کارگردانیآلفرد هیچکاک، که به عنوان استاد ژانرهای دلهره آور و رازآلود شناخته می شود است. پخش این مجموعهٔ آمریکایی، از سال ۱۹۵۵ میلادی شروع شد و تا سال ۱۹۶۲، دو سال پس از ساخته شدن فیلم مشهور روانی توسط هیچکاک اتمام یافت. این مجموعه شامل ۷ فصل است و هر قسمت آن ۲۵ دقیقه طول دارد. از سال ۱۹۶۲،آلفرد هیچکاک تقدیم می کند به ساعت آلفرد هیچکاک تغییر نام داد و این بار با قالبی کاملاً متفاوت ادامه داده شد. در این ادامه، تعداد فصل ها به ۱۰ فصل ارتقاء یافت و در مجموع به آن ۹۳ قسمت اضافه شد.
7: This Is Us
سریال خانوادگی «ما این هستیم» (This Is Us) سریالی است که به روابط خانوادگی آشفته و ویران عصر کنونی می پردازد. بسیاری این سریال را یکی از بهترین و تاثیرگذارترین سریال های خانوادگی دنیای امروزی عنوان کرده اند. سریال «ما این هستیم» داستان زندگی یک زوج و خانواده مجزای آن ها و فرزندانشان که همه در یک تاریخ یکسان به دنیا آمده اند را روایت می کند. بدنیا آمدن در یک تاریخ یکسان باعث می شود که رفتارها و روابط این افراد اشتراکات خاصی داشته باشند که دستمایه داستان قرار می گیرند. داستان این سریال بسیار جذاب و تاثیر گذار با کنایه ای پنهان به ماهیت ذاتی انسان است.
مجموعه تلویزیونی «ما این هستیم» از آن دست سریال هایی است که اتفاقات ناگوار و خوشایند زیادی در آن رخ می دهد که با زندگی واقعی تمام ما مطابق است. این سریال زیبایی زندگی خانوادگی و دوست داشتن و مهر ورزی را به تصویر می کشد. تماشای این سریال را به کسانی توصیه می کنیم که با مشکلاتی مانند چاقی یا مشکلات روزمره دیگر در زندگی خود دست و پنجه نرم می کنند زیرا «ما این هستیم» تاثیر مثبتی بر روی طرز تفکر شما در مورد چنین مسایلی خواهد داشت.
6: The West Wing
سریال درام سیاسی «جناح غربی» (The West Wing) یکی از تحسین برانگیز ترین سریال های تمامی دوران محسوب می شود. این سریال داستان زندگی روزمره کاخ سفید از رییس جمهور گرفته تا بانوی اول و مشاوران و معاونان او را به تصویر می کشد و به تشریح اتفاقاتی که برای این گروه در یک داستان خیالی رخ می دهد می پردازد. پس با انتخاب این سریال باید منتظر تماشای سریالی سیاسی با داستان ها و اتفاقات جالب و پیچیده باشید که فراتر از سریالی مانند «خانه پوشالی» قرار می گیرد. «جناح غربی» با تیمی شناخته شده از بازیگران و در صدر آن ها مارتین شین، شخصیت های داستان را به زیبایی هر چه تمامتر ترسیم کرده و با زنده کردن موضوعات سیاسی پیچیده به راحتی شما را درگیر خواهد ساخت.
این سریال در دوران حضور جورج بوش پخش می شد و با نشان دادن یک رییس جمهور دموکرات مترقی، باهوش و بسیار صادق به نحوی رییس جمهور وقت و شرایط معاصر دموکرات ها را به باد انتقاد می گرفت. بسیاری از اتفاقاتی که در «جناح غربی» رخ داد بعدها در دوران روسای جمهور واقعی ایالات متحده به وقوع پیوستند از جمله دخالت بن لادن در سوء قصد به جان رییس جمهور و اقدامات تروریستی در خاک ایالات متحده. در سریال «جناح غربی» به موضوعات سیاسی و پیچیده متفاوتی از تعطیلی دولت تا ربوده شدن خبرنگاران و معضلات مربوط به بدهی خارجی و البته مناقشات بین المللی پرداخته می شود که جذابیت های فوق العاده ای دارند.
5: Friday Night Lights
دانلود سریال Friday Night Lights ، داستان شهر کوچکیست به نام “دیلن” که در ایالت “تگزاس”آمریکا واقع شده است. در این شهر مثل هر شهر دیگه ای و حتی بیشتر از هرشهر دیگه ای زندگی جریان داره، برای اهالی این شهر اما یک شب و یک ورزشبیشتر از هرچیز دیگه ای اهمیت داره و اون فوتباله و شب هایی که بازیفوتبال یعنی جمعه شب ها در این شهر برگزار میشه. ما از جایی وارد داستاناین شهر میشویم که اونها برای تیم فوتبال دبیرستانشون(دیلن پنترز) یکسرمربی جدید به نام “اریک تیلور” استخدام میکنن تا بعد از مدتها تیمشهرشون رو به قله افتخار برسونه.
4:Freaks and Geeks
سریال خوب و خوش ساختی که اتفاقات تلخی طی پخش آن رخ داد و هیچگاه نتوانست یک پخشِ منظم و موفق را تجربه کند و تنها با یک فصل به کار خود پایان داد. اما با همین یک فصلِ نصفه و نیمه بسیاری را شیفته خود کرد و خاطرهای شد برای هوادارانی که هنوز هم با شوق فراوان همان یک فصلِ سریال را میبینند.
دبیرستان مکنلی، بستر مناسبی برای روایت قصه ایجاد کرده است. هر یک از دانشآموزانش با ویژگیهای خاصِ خود دغدغههایی دارند که دست و پا گیر زندگی عادی آنها شده است. یکی از ویژگیهای متمایز کننده این سریال از فیلمها و سریالهای سبُک و سخیف دبیرستانی، نوع نگاه سازنده به افراد قصهاش است. «پاول پیگ»، خالق سریال در یک گام قابل تحسین به میان نوجوانان رفته و توانسته از زبان خودشان دردهای زندگی را به تصویر بکشد. داستانی جذاب و پرکشش که به زیبایی یک جامعه کلاسیک دهه ۸۰ را نشان داده و تمامی جزئیات و پیچیدگیهای یک زندگی آمریکایی را در کمالِ دقت نشان داده، بازیهای متفاوت و استوار بازیگران، موسیقیهای خاطرهانگیز، طراحی صحنه و لباس مناسب که به خوبی نشان دهنده فضای دهه ۸۰ است، همه و همه، درکنار گرمی و صمیمیت جاری در بطن مجموعه از جذابیتهای فراموشنشدنی این سریال است.
3: The Office
سریال کمدی «اداره» (The Office) بر اساس یک سریال تلویزیونی بریتانیایی با همین نام ساخته شد که البته از همه لحاظ از همتای بریتانیایی خود بهتر و موفق تر بود. این سریال زندگی روزمره کارمندان یک شرکت تولید کاغذ در پنسیلوانیا را روایت می کند. استیو کارل در این سریال نقش رییس منفور مجموعه را بازی می کند که از اتفاقاتی که در دفتر کارش و در میان کارمندانش رخ می دهد بی اطلاع بوده و کوچکترین توجهی به احساسات کارمندانش نسبت به خود ندارد. این سریال می خواهد با فضایی اداری شما را سرگرم کنده و بخنداند که معمولاً بخش زیادی از جامعه تماشاگران از آن فضا فراری بوده و هر روز برای خلاصی از آن تلاش می کنند و این همان نکته ای است که باعث موفقی این سریال شده است.
شخصیت های مجموعه تلویزیونی «اداره» با تمام مشکلاتشان همان کسانی هستند که هر روزه در زندگی روزمره و در محیط کارمان با آن ها روبرو شده و در تعامل هستیم. سریال «اداره» باعث می شود که احساس بهتری نسبت به زندگی کاری خود داشته باشید پس به شما توصیه می کنیم اگر می خواهید لحظات خوشی را پس از یک سال کاری خسته کننده در اداره داشته باشید به سراغ این سریال بروید.
2:Seinfeld
سریال کمدی «ساینفلد» (Seinfeld) با بازی خیره کننده یک استند آپ کمدین مشهور به نام جری ساینفلد معمولاً یک سریال کمدی موقعیت شناخته می شود که داستان آن عمدتاً در آپارتمانی در غرب منهتن در نیویورک رخ می دهد و بر روی رابطه و داستان های ساینفلد و دوستانش متمرکز است که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند؛ از شکست عشقی گرفته تا تلاش برای کاری جدید و مبارزه با مشکل اعتیاد. این سریال بدون شک یکی از بهترین سریال های کمدی تمام دوران است که از تماشای آن به معنای واقعی کلمه لذت خواهید برد.
مجموعه تلویزیونی «ساینفلد» و شخص جری ساینفلد باعث شد که بعدها کمدین های مشهوری مانند عزیز انصاری، لوییس سی کی و جورج کارلین راه او و سریال پرمخاطبش را در پیش گرفته و به شهرت برسند. ساینفلد و لری دیوید در این سریال مرزهای خلاقیت را در نوردیده اند و با استفاده از شخصیت هایی جذاب و کمیک دنیایی را خلق کرده اند که قبل از آن کسی تصورش را هم نمی کرد. اپیزود پایانی «ساینفلد» در سال ۱۹۹۸ بیش از ۷۶ میلیون بیننده را در سراسر آمریکا پای شبکه ان بی سی نشاند و بدین ترتیب خود را در تاریخ تلویزیون و فرهنگ این کشور جاودانه ساخت.
1:Friends
در روز ۶ می سال ۲۰۰۴ بیش از ۵۲ میلیون نفر به تماشای آخرین اپیزود سریال خاطره انگیز «دوستان» (Friends) نشستند که آن را به چهارمین اپیزود پرتماشاگر در تاریخ تلویزیون ایالات متحده تبدیل کرد. این سریال داستان گروهی از دوستان و خواهران و برادرانی را روایت می کند که زندگی آن ها به هم گره خورده است و هر یک داستان مجزای خود را دارند. به طور کلی سریال «دوستان» به بررسی ماجراجوهایی عاشقانه و کمیک و مشکلات کاری شخصیت های داستانش می پردازد. هر یک از ۶ شخصیت اصلی داستان روابط عاطفی و مشکلات رابطه ای خاص خود را دارند و بدین ترتیب می توان انتظار داشت، همانطور که تاریخ یک دهه ای این سریال ثابت کرد، چیزی از لحاظ کمبود داستان و ماجرا در این سریال رخ نمی دهد و هر بار با داستانی تازه و جذاب روبرو می شویم.
مجموعه تلویزیونی «دوستان» یکی از بهترین و پربیننده ترین سریال های تمام دوران محسوب می شوند که کمتر کسی در دنیای تلویزیون نام آن را نشنیده است. همچنین «دوستان» باعث معرفی شدن بسیاری از ستارگان اینده دنیای سینما و تلویزیون به این عرصه شد. با فرو رفتن بیشتر بازیگران در شخصیت هایی که سال های متمادی نقش های خود را بازی کرده بودند تماشای «دوستان» فصل به فصل راحت تر و جذاب تر می شد. «دوستان» با پیچیدگی های داستانی، اتفاقات غیرمنتظره و صحنه های کمدی خود برای همیشه در خاطره تماشاگران سریال های تلویزیونی ماندگار شد و به همین دلیل است که هنوز هم بعد از گذشت سال ها از اتمام سریال، از آن صحبت می شود. «دوستان» با به تصویر کشیدن فقر، شکست در حوزه کاری و بحران های دهه سوم زندگی به نماد زندگی جوانان بیست و چند ساله در تمامی دنیا تبدیل شد
🔷 معرفی سریال های HBO
🔷معرفی سریال های Netflix