طرفداری- مشکل ایسکو و سولاری در رئال مادرید تبدیل به یک مشکل اساسی شده است و به همین دلیل، نگاهی به موارد تکراری در سانتیاگو برنابئو میان بازیکن و مربی میاندازیم.
به نقل از مارکا، خراب شدن رابطه بین ایسکو و سولاری، اولین و آخرین مورد در رئال مادرید نیست. در فوتبال بر خلاف ورزش های انفرادی، مربی تیم می تواند نقش به سزایی در سرنوشت و آینده یک بازیکن داشته باشد. در حالی که سانتیاگو سولاری اصرار دارد که مشکلی با ایسکو ندارد اما حقیقت با گفته های سرمربی آرژانتینی رئال مادرید، متفاوت است. ایسکو هافبک 26 ساله رئال مادرید وضعیت کاملا متفاوتی زیر نظر جولین لوپتگی داشت و تبدیل به یکی از ارکان اصلی تیم شده بود اما حالا ماخیا(لقب ایسکو) تبدیل به یک نیمکت نشین شده است. آینده ایسکو در کهکشانی ها نامشخص است و او حق دارد که از شرایط فعلی اش ناراضی باشد چرا که از 16 بازی که سولاری روی نیمکت رئال مادرید نشسته است تنها 2 بازی را از ابتدا آغاز کرده است. با این حال این نوع روابط در سانتیاگو برنابئو جدید نیست و در این یادداشت به معرفی بازیکنان و مربیان کهکشانی ها که رابطه شان به نوعی شکست خورده است می پردازیم.
والدانو و زامورانو: والدانو او را نمی خواست ولی زامورانو کوتاه نیامد
در پیش فصل 1994/95 بود که خورخه والدانو اعلام کرد ایوان زامورانو و خوزه ایمیلیو آماویسکا جز لیست رئال مادرید در بازی های رسمی آینده نخواهند بود. بعد از این تصمیم، هر دو بازیکن به نوعی شورش یا مقابله کردند و در طی فصل تبدیل به بازیکنان کلیدی خورخه والدانو شدند. در پایان زامورانو و والدانو توانستند به چهار قهرمانی پیاپی بارسلونا توسط تیم رویایی یوهان کرایوف پایان دهند و قهرمان اسپانیا شدند.
زامورانو با عملکرد فوق العاده ای که از خود نشان داد و 28 گلی که به ثمر رساند توانست جایزه پیچیچی را به خود اختصاص دهد. از جمله بازی های فوق العاده او می توانیم به هتریک او مقابل بارسلونا که منجر به برد 5-0 رئال مادرید شد و نقش تاثیرگذار او مقابل دپورتیوو لاکرونیا که به نوعی قهرمانی کهکشانی ها را مسجل کرد، نام برد. در واقع والدانو اشتباه خود را پذیرفت و به موقع اشتباهش را اصلاح کرد.
ویسنته دل بوسکه و ایکر کاسیاس: نیمکت نشینی تا مصدومیت سزار در فینال لیگ قهرمانان اروپا
ایکر کاسیاس دروازه بان اسطوره ای رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا در سال 1999 در ورزشگاه سن مامس، اولین بازی اش را در لالیگا برای کهکشانی ها انجام داد اما فصل 2001/02 دل بوسکه اعتقادی به او نداشت چرا که او به دنبال یک دروازه بان باتجربه بود.
رئال مادرید در این فصل به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و در فینال باید به مصاف بایر لورکوزن می رفت. کهکشانی ها به کاسیاس لقب قدیس داده اند. فینال را کاسیاس به عنوان نیمکت نشین آغاز کرد و شاید خودِ کاسیاس و هواداران رئال مادرید هم انتظار نداشتند که مجبور شوند در فینال لیگ قهرمانان اروپا از یک دروازه بان 19 ساله استفاده کنند. وقتی سزار در حین بازی مصدوم شد، استرس را می توانستیم در چهره ایکر و هواداران ببینیم اما او به میدان آمد و با عملکردش عامل نهمین قهرمانی رئال مادرید شد و بعد از آن، لوس بلانکوس را در پست دروازه بانی برای سالیان سال بیمه کرد.
فابیو کاپلو و دیوید بکام: یک ماه تمرین انفرادی اما پایان خوش با قهرمانی در لیگ
دیوید بکام آگاه بود که فصل 2006/07 آخرین فصل حضور در سانتیاگو برنابئو است، مخصوصا وقتی که متوجه شد فلورنتینو پرز دیگر رئیس باشگاه رئال مادرید نخواهد بود. به همین دلیل او در زمستان و نقل و انتقالات زمستانی با لس آنجلس گالکسی به توافق رسید تا در تابستان به آمریکا برود.
اما بکام این تصمیم را به راحتی نگرفت چرا که فابیو کاپلو او را 33 روز از تمرینات تیم اخراج کرد و بکام مجبور بود تا به صورت انفرادی تمرین کند. بعد از 33 روز به ترکیب تیم برگشت و اولین بازی مقابل رئال سوسیداد را با گلزنی آغاز کرد. این گلزنی و عملکرد خوب او باعث شد تا بکام در ترکیب ثابت کاپلو قرار گیرد و تبدیل به یکی از کلیدی ترین ستارگان کهکشانی رئال مادرید شود.
البته بکام در آن فصل، تنها اخراجی نبود بلکه آنتونیو کاسانو هم به علت عدم انضباط از لیست کاپلو خط خورده بود که مجبور شد در انتهای فصل از رئال مادرید به سمپدوریا ایتالیا برود.
مانوئل پیگرینی و گوتی: اعتراض و مصدومیت منجر به دوری دو ماهه
گوتی یکی از اسطوره های متعصب رئال مادرید شناخته می شود. پس از باخت 4-0 رئال مادرید مقابل آلکورکون در جام حذفی اسپانیا بود که گوتی کنترل خود را از دست داد و در رختکن به مانوئل پیگرینی سرمربی وقت رئال مادرید اعتراض جدی کرد. همین عامل به اضافه مصدومیت عضلانی که در تمرینات سراغ او آمد باعث شد تا گوتی دو ماه سکونشین شود تا اینکه در 9 ژانویه مقابل مایورکا به میادین برگشت.
گوتی در طول فصل، 30 بازی با پیراهن کهکشانی ها انجام داد اما در تابستان، مادرید را به مقصد ترکیه و بشیکتاش ترک کرد.
ژوزه مورینیو و ایکر کاسیاس: اختلاف با اسطوره رئال مادرید و منفور شدن در برنابئو
ایکر کاسیاس از فینال گلاسکو مقابل لورکوزن تا دیدار برابر مالاگا در دسامبر 2012، دروازه بان شماره 1 رئال مادرید بود. برخورد آربلوا و کاسیاس موجب مصدومیت اسطوره کهکشانی ها شد و بعد از آن، ژوزه معتقد بود، کاسیاس در تمرینات عملکرد خوبی ندارد و برای تنبیه او، آنتونیو آدان دروازه بان ثابت رئال مادرید شد تا نقل و انتقالات نیم فصل فرا رسید. آقای خاص از فلورنتینو پرز درخواست کرد تا دروازه بان با تجربه تری را به خدمت بگیرد و همینطور هم شد. دیگو لوپز خریداری شد تا اسطوره مقدس مادریدی ها نیمکت نشین شود.
زیدان و هامس رودریگز: ستاره کلمبیایی بزرگترین سردرد مربی فرانسوی
پس از درخشش در جام جهانی 2014، رئال مادرید با 75 میلیون یورو هامس را از موناکو به خدمت گرفت. هامس زیر نظر کارلو آنچلوتی و رافا بنیتز در ترکیب ثابت کهکشانی ها قرار داشت اما همه چیز از زمانی که زیدان سرمربی شد، برای این ستاره کلمبیایی تغییر کرد.
زیدان ابتدا تصمیم گرفت تا از ترکیب 3-3-4 استفاده کند. در این ترکیب مثلث BBC(کریستیانو رونالدو، گرت بیل و کریم بنزما) در خط حمله بودند و این یعنی رقابت با تونی کروس، لوکا مودریچ، ایسکو و کواچیچ. اوضاع با مصدومیت های گرت بیل، برای هامس بدتر هم شد چرا که زیدان مجبور شد تا تغییر چیدمان دهد و در ترکیب 2-4-4، ایسکو انتخاب شماره یک مرد فرانسوی بود.