اختصاصی طرفداری - روز سوم هفدهمین دوره جام ملت های آسیا در حالی با بازی بین تیم های ایران و یمن از گروه چهارم پایان پذیرفت که در انتها این بازیکنان ایران بودند که با یک پیروزی شیرین، ورزشگاه محمد بن زایدِ ابوظبی را ترک کردند تا خود را برای بازی روز شنبه برابر ویتنام، آماده سازند.
ملی پوشان ایران از همان شروع کار نبض بازی را در دست گرفتند و بازی خود را به حریف کم نام و نشان خود، دیکته کردند. ایران در برابر یمن، بازی سراسر هجومی را به نمایش گذاشت که در آخر با 5 گل مهدی طارمی (2 بار)، اشکان دژاگه، سردار آزمون و سامان قدوس توانست حریف قرمزپوش خود را شکست دهد. ایران همچنین با 70.7% مالکیت توپ، عملا اجازه هرگونه بازیسازی را از یمنی ها گرفتند تا با کسب 3 امتیاز و با توجه به نتیجه دیدار امشب دو تیم عراق و ویتنام که به برد 3-2 عراقی ها انجامید، در صدر جدول گروه چهارم قرار گرفت. در این یادداشت تحلیلی قصد داریم تا شما را با جزییات اولین بازی ملی پوشان ایران در جام ملت های آسیا 2019 بیشتر آشنا سازیم.
گفتنی است تمام آمارهای درج شده در این یادداشت، از سایت AFC اخذ شده است.
ترکیب ابتدایی و آمار بازی
یمن |
ایران |
آمار بازی |
0 |
5 |
گل ها |
3 |
20 |
اقدام به شوت |
0 |
10 |
شوت در چارچوب |
259 |
607 |
تعداد کل پاس ها |
68.3% |
86.5% |
درصد صحیح پاس ها |
2 |
19 |
سانتر |
0 |
0 |
آفساید |
1 |
5 |
کرنر |
15 |
11 |
خطا |
4 |
1 |
کارت زرد |
29.3% |
70.7% |
درصد مالکیت توپ |
تیم ایران در همان 25 دقیقه ابتدایی بازی، با سه گل طارمی و دژاگه نسخه یمنی ها را درهم پیچید تا عزم جدی خود را برای قهرمانی در این رقابت ها پس از 43 سال نشان دهد. کی روش تیم تحت هدایت خود را با ترکیب 1-4-1-4 روانه بازی کرد که در هنگام حمله این سیستم به 3-3-4 نیز تغییر پیدا می کرد و مهدی طارمی و مهدی ترابی نزدیک به تک مهاجم ایران، سردار آزمون بازی می کردند. از سوی دیگر یان کوسیان، سرمربی یمن نیز تیم خود را با آرایش 2-4-4 مقابل ایران چید. برد پرگل و ارزشمند ایران از این نظر در این بازی اهمیت دارد که دیگر مدعیان این جام یا به مانند استرالیا شکست خورده اند و یا به مانند کره جنوبی به سختی و با یک گل به پیروزی رسیده اند. حتی تیمی به مانند امارات نیز در بازی افتتاحیه مقابل بحرین متوقف شد تا در پایان روز سوم، ایران قاطعانه ترین برد این مسابقات را کسب نماید. طوفان حملات ایران در این بازی تنها پنج گل در برداشت؛ پنج گلی که حتی می توانست افزایش هم پیدا کند، چون با بدشانسی دوبار توپ بازیکنان ایران به تیرک دروازه یمنی ها برخورد کرد تا تیم ملی در اولین بازی خود و با پنج گلی که به ثمر رساند، قاطعانه ترین برد در شروع بازی های خود را نیز به دست آورد.
تحلیل روند کلی بازی
نگاهی گذرا به آمار بازی
ایران در هر دو نیمه بازی در تمامی آمار مثبت این دیدار از حریف یمنی خود برتری داشت و اجازه هیچ گونه فعالیت و حمله ای را به این تیم نمی داد. این موضوع را می توان از 0 شوت در چارچوب تیم یمن و درصد 29.3% مالکیت توپ این تیم به خوبی متوجه شد. ایران در این بازی 20 اقدام به شوت در مقابل 3 اقدام به شوت بازیکنان یمنی داشت که از این میزان 50% آن، یعنی 10 شوت در چارچوب بوده است. ملی پوشان ایران در این بازی 607 پاس بین خود ردوبدل کردند که درصد صحیح این پاس ها نیز 86.5% بود که آمار قابل توجهی به حساب می آید. این آمار برای یمنی ها 259 پاس بود که درصد صحیح آن ها نیز 68.3% بوده است. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، 57.9% زمان و گردش توپ در میانه میدان بوده است. 17.2% در یک سوم زمین ایران که در این دیدار به عنوان میزبان تلقی می شده سپری شده و مابقی که 24.9% است نیز در یک سوم دفاعی تیم یمن توپ در حال گردش بوده است.
چیدمان بازیکنان
وقتی به چیدمان تک تک بازیکنان ایران در حین بازی نگاهی دقیق تر بیاندازیم، متوجه می شویم که در بیشتر زمان این دیدار، 7 بازیکن از 11 بازیکن تیم ایران، در زمین تیم یمن حاضر بوده اند و تنها مجید حسینی، مرتضی پورعلی گنجی و علیرضا بیرانوند در زمین خودی حضور دارند. امید ابراهیمی نیز به عنوان تک هافبک دفاعی ایران، در خط میانه میدان حضور داشته که در ادامه این یادداشت به نقش این هافبک جنگنده و موثر تیم ملی اشاره خواهیم کرد. همین موضوع، نشان از میل و عطش هجومی زیاد تیم ملی در این بازی خبر می داد. عطشی که با پرسینگ شدید بازیکنان ایران همراه بود تا در سریع ترین زمان ممکن، هافبک های ایران از بازیکنان یمنی توپ ربایی کرده و با رساندن توپ به عناصر هجومی این تیم، زمینه ساز گل و خلق موقعیت در این بازی شوند. تاکتیکی که به خوبی جواب داد و ایران در 25 دقیقه ابتدایی این بازی، به سه گل دست یافت. در تصویر زیر به خوبی می توانید، میانگین جاگیری تاکتیکی بازیکنان دو تیم در طول بازی را مشاهده فرمایید.
طرح ریزی حملات
بیشتر حملات تیم ایران در این بازی از سمت راست پی ریزی می شد. جایی که رامین رضاییان نقش برجسته ای در این دیدار داشت. در تصاویر زیر به خوبی می توانید ببینید که در نیمه اول این بازی 41.6% حملات ایران از جناح راست، 36% از جناح چپ و 22.4% نیز از میانه میدان پی ریزی و طراحی می شد. این آمار در نیمه دوم تا حدی به تعادل بیشتری کشیده شد و میزان حملات تیم ملی در دو جناح راست و چپ به یک میزان (41.2%) پی ریزی می شد و 17.6% نیز از میانه زمین که امید ابراهیمی حضور داشت، طرح ریزی می گشت. در نتیجه آمار کلی بازی نیز نشان می دهد که کی روش لاقل در این بازی اساس حملات خود را بر روی توانایی های تاکتیکی و تکنیکی رامین رضاییان و مهدی ترابی طرح ریزی کرده بود. 41.4% از سمت راست در برابر 38.5% از جناح چپ. هرچند نمی توان اظهارنظر قطعی کرد که این تنها پلن و نقشه کی روش در این بازی ها بوده، ولی بازی درخشان رامین رضاییان می تواند سرمربی پرتغالی تیم ملی را مجاب کند که او را از ابتدا در سمت راست بازی ها به کار گیرد. برعکس تیم ایران، یمنی ها بیشتر حملات خود را از جناح چپ طرح ریزی کرده بودند و رامین رضاییان در فاز دفاعی نیز توانست به خوبی، شرح وظایف خود و آن چه که سرمربی از او می خواهد را پیاده سازی نماید.
عملکرد هجومی دو تیم در نیمه اول بازی
عملکرد هجومی دو تیم در نیمه دوم بازی
عملکرد هجومی دو تیم در تمام زمان بازی
برترین بازیکنان از نظر ارسال پاس
ملی پوشان ایران همان طور که گفته شد در بین خود 607 پاس رد و بدل کردند که در برابر 259 پاس بازیکنان یمن، عدد بالایی بوده و در مقایسه با آن ها 2.4 برابر بیشتر پاس دادند. همین پاس ها که درصد موفقیت آمیز آن ها هم، 86.5% بود، باعث شد ایران 70.7% مالکیت توپ را در این بازی داشته باشد. در این میان سه بازیکن ایران، به نام های مرتضی پورعلی گنجی، اشکان دژاگه و امید ابراهیمی بیشترین پاس را در این بازی به هم تیمی های خود ارسال کرده اند. این سه بازیکن در مجموع 208 پاس صحیح از مجموع 225 پاس خود ارسال کرده اند که نزدیک به یک سوم کل پاس های تیم ایران بوده است. پورعلی گنجی با 77 پاس صحیح رتبه اول تیم ایران و در کل این بازی را به خود اختصاص داده که البته بیشتر پاس های وی در بین مدافعان خودی و با هافبک های تیم رد و بدل شده است. اما از نظر توزیع و گرفتن پاس، مرد کلیدی این بازی کسی جز اشکان دژاگه نبوده است. کاپیتان تیم ملی که برخی ها از حضور او در ابتدای بازی تعجب کرده بودند، یک پای 4 توزیع پاس برتر در این دیدار بود. او به رامین رضاییان و مهدی ترابی 17 پاس و به امید ابراهیمی و مرتضی پورعلی گنجی نیز 10 پاس داده است. اشکان نقشی کلیدی در بازی مالکانه تیم کی روش برعهده داشت و در وسط زمین، یک بازیکن محوری بود. رد و بدل شدن 33 پاس بین او و رامین رضاییان نیز نشان میدهد که تمرکز اصلی حملات ایران، همان طور که در قسمت قبل بیان شد، از سمت راست بوده است. در بین بازیکنان یمن نیز بیشترین پاس ردو بدل شده متعلق به علا الصاصی با 24 پاس بوده است و پس از او احمد الحیفی با 23 پاس و وحید محمد با 17 پاس در رده های بعدی قرار می گیرند. در گراف های زیر می توانید تمامی پاس های ارسالی و رد و بدل شده سه بازیکن برتر ایران را مشاهده نمایید.
تمام پاس های مرتضی پورعلی گنجی در بازی برابر یمن
تمام پاس های اشکان دژاگه در بازی برابر یمن
تمام پاس های امید ابراهیمی در بازی برابر یمن
تحلیل گل های بازی
در این بازی یک طرفه، پنج گل به ثمر رسید که تمامی این گل ها نیز سهم بازیکنان ایران بوده است. مهدی طارمی ستاره این دیدار بود که در دقایق 12 و 25 گلزنی کرد. دیگر گل های این بازی را نیز اشکان دژاگه از روی یک ضربه ایستگاهی فوق العاده در دقیقه 23 به ثمر رساند تا نیمه اول با نتیجه 3-0 به سود ایران به پایان برسد. در نیمه دوم نیز فشار حملات ایران ادامه داشت و سردار آزمون از روی ضربه کرنر ارسالی دژاگه و دخالت موثر مهدی طارمی گل چهارم ایران و اول خود در این بازی ها را زد و در آخر نیز سامان قدوس با یک شوت دیدنی دروازه سعود السوادی را فرو ریخت تا کلاس بازی خود را در این مسابقات به رخ بکشد. در ادامه این بخش، با تحلیل گرافیکی هر پنج گل ایران در خدمت شما هستیم.
گل اول (دقیقه 12):
گل اول این دیدار در دقیقه 12 این بازی توسط مهدی طارمی به ثمر رسید. شروع این گل از مجید حسینی (19) و پاس او به امید ابراهیمی (9) در میانه زمین شروع شد. ابراهیمی نیز با یک پاس بلند، رامین رضاییان (23) را در جناح راست صاحب توپ کرد تا او نیز شماره 16 ایران، مهدی ترابی را صاحب توپ نماید. ترابی توپ را گرفته و نزدیک ترین بازیکن به خود یعنی مهدی طارمی (17) را صاحب توپ می نماید.
در ادامه طارمی با یک پاس کوتاه، سردار آزمون (20) را صاحب توپ کرده و خود به عمق دفاع یمن می زند. سردار از پشت محوطه جریمه ضربه خود را روانه دروازه یمن می کند که با عکس العمل ضعیف گلر یمنی، توپ در ریباند به طارمی می رسد و او نیز با ضربه ای دقیق توپ را به گوشه دروازه سعود السوادی می فرستد.
گل دوم (دقیقه 23):
سردار آزمون (20) در سمت چپ از زمین خودی، با یک پاس بلند و دقیق، مهدی ترابی (16) تکنیکی و دونده در سمت راست را صاحب توپ می کند. ترابی با یک تغییر مسیر و حرکت در عرض، قصد دارد تا طارمی را صاحب توپ کند که توپ به مدافع یمن برخورد کرده و به شکل تصادفی به وحید امیری (11) می رسد.
امیری سردار را در محوطه جریمه صاحب توپ می کند که توپ او به دفاع حریف برخورد می کند و در پشت محوطه جریمه مجددا به وحید امیری می رسد. امیری قصد ارسال پاس را دارد که توپ به دست علا الصاصی شماره 9 یمن می خورد تا ریوجی ساتو خطای هند این بازیکن را بگیرد.
اشکان دژاگه پشت ضربه ایستگاهی قرار می گیرد و با یک ضربه فوق العاده، توپ را به تور دروازه یمن می نشاند تا گل دوم ایران به نام او ثبت گردد.
گل سوم (دقیقه 25):
گل سوم ایران به فاصله دو دقیقه پس از گل کاپیتان اشکان دژاگه، توسط مهدی طارمی به ثمر می رسد تا شماره 17 تیم ملی بتواند در این بازی دبل کند. شروع گل سوم این دیدار از شماره 9 تیم ملی در میانه میدان یعنی امید ابراهیمی آغاز می گردد. ابراهیمی با یک پاس کوتاه مرتضی پورعلی گنجی (8) را صاحب توپ کرده تا او هم نزدیک ترین بازیکن به خود یعنی رضاییان (23) را صاحب توپ نماید. رامین که شب پرفروغی را در این بازی پشت سرگذاشت، توپ را برای طارمی در محوطه جریمه سانتر می کند که شماره 17 ایران نیز قدر این سانتر دقیق را دانسته و توپ را به تور دروازه یمن می نشاند.
گل چهارم (دقیقه 53):
نیمه دوم بازی نیز با بازی هجومی ایران پیگیری می شود تا در دقیقه 53 تیم کشورمان صاحب یک ضربه کرنر می شود. اشکان پشت توپ قرار می گیرد و توپ را به سمت تیر یک ارسال می کند. مهدی ترابی (16) با پشت پا به روی توپ اثر می گذارد تا با تاثیر مثبتی که در ادامه طارمی وارد می نماید، در شلوغی محوطه جریمه توپ به سردار آزمون رسیده تا او گل چهارم ایران را در این بازی به ثمر برساند.
گل پنجم (دقیقه 78):
به نوعی زیباترین گل این دیدار را بازیکن تعویضی کارلوس کی روش در دقیقه 78 بازی به ثمر رساند. تعویض طلایی کارلوس کی روش که در دقیقه 60 بازی با یمن به جای وحید امیری به بازی رفت، تنها 18 دقیقه فرصت لازم داشت تا با شوتی دیدنی و سرکش، دروازه سعد السوادی را فرو بریزد. در این دقیقه خطای بازیکنان یمن منجر به یک ضربه آزاد از سمت چپ می شود که کاپیتان اشکان دژاگه پشت توپ قرار می گیرد و توپ را به روی دروازه می فرستد. توپ ارسالی به سر مرتضی پورعلی گنجی (8) برخورد کرده و در پشت محوطه جریمه به سامان قدوس (14) می رسد که این بازیکن باهوش نیز با یک شوت سرضرب و زیبا، دروازه یمن را فرو می ریزد.
تحلیل بازیکنان کلیدی ایران در این دیدار
در بازی دوشنبه شب بین تیم های ایران و یمن، بیشتر بازیکنان تیم ملی در فرم خوب خود ظاهر شدند و توانستند عملکرد مثبتی را از خود در زمین بازی به جای گذارند. به همین بهانه سعی کردیم، تحلیلی مختصر از وضعیت شش بازیکن برتر ایران در این مسابقه داشته باشیم و در انتها شما را با نقشه حرارتی، لمس توپ و جدول نهایی عملکرد این شش بازیکن، آشنا سازیم. اولین بازیکنی که در این تحلیل به آن خواهیم پرداخت، مهدی طارمی خواهد بود که با دو گل و یک پاس گل، عملکرد فوق العاده ای در این دیدار داشت.
مهدی طارمی
شماره 17 تیم ملی ایران بدون هیچ تردیدی یکی از ستارگان نه تنها این بازی بلکه تا اینجای مسابقات بوده است. طارمی در دیدار برابر یمن، موفق به زدن 2 گل و 1 پاس گل شد. دو گل مهدی طارمی در حالی به دست آمد که او تنها سه شوت در چارچوب یمن داشت و نشان داد که می توان به قدرت تمام کنندگی بالای او در این بازی ها دل بست. طارمی در سیستم اولیه کی روش در بال چپ ایران و نزدیک به وحید امیری و پشت سر آزمون بازی می کرد که در هنگام حملات، فاصله خود را با مهاجم شماره 20 ایران تا حد زیادی کم می کرد. از 26 پاس صحیح طارمی، 10 پاس آن به زوج خود در خط حمله ایران، سردار آزمون رسید که خود نشان از درک بالا و هماهنگی این دو مهاجم در ترکیب ایران داشته است. هماهنگی بالای زوج خط حمله ایران، می تواند خیال کارلوس کی روش و هواداران ایران، برای پیروزی در هر بازی را آسوده سازد.
هیت مپ و تاچ مپ حرکتی مهدی طارمی در بازی برابر یمن
اشکان دژاگه
کاپیتان تیم ملی ایران همان گونه که در بخش قبل به آن پرداخته شد، بهترین وضعیت از نظر ارسال و دریافت پاس را در بین بازیکنان ایران داشت و یک پای چهار توزیع برتر پاس در این بازی بوده است. اشکان پس از مرتضی پورعلی گنجی که 77 پاس صحیح در این بازی ارسال کرده بود، با 66 پاس صحیح از مجموع 74 پاس در رده دوم بهترین بازیکنان زمین قرار می گیرد. درصد صحیح پاس های کاپیتان ایران در این بازی 89.2% بود که همین آمار بالای پاس و درصد صحیح آن ها باعث شده بود که وی در کنار امید ابراهیمی به موتور محرک تیم ملی در این بازی تبدیل شود. ضمن این که او در دقیقه 23 از روی یک ضربه ایستگاهی گل دوم ایران را به ثمر رساند و روی گل های چهارم و پنجم ایران نیز نقشی غیر قابل انکار داشت. اشکان بیشترین حضورش در میانه میدان و سمت راست تیم ملی، جایی که رامین رضاییان و مهدی ترابی حضور داشتند، بود و به همین دلیل نیز بیشتر حملات تیم ملی به خصوص در نیمه اول از این جناح پی ریزی شده بود. حضور یک اشکان سرحال و آماده، بسیار به تیم ملی کشورمان در ادامه مسیر خود در جام ملت های آسیا، کمک شایانی خواهد کرد.
هیت مپ و تاچ مپ حرکتی اشکان دژاگه در بازی برابر یمن
امید ابراهیمی
شماره 9 تیم ملی باز هم کیفیت بالای خود را در میانه میدان ایران به رخ کشید و ثابت کرد که لقب فرمانده، بدون شک برازنده این بازیکن سخت کوش تیم ملی کشورمان است. امید ابراهیمی در یکی از مهم ترین پست های کلیدی ایران در این بازی به کار گمارده شد و به خوبی نیز از شرح وظایف خود برآمد. امید ابراهیمی در این بازی 90 دقیقه در میدان مسابقه حاضر بود و توانست 69 پاس برای هم تیمی هایش ارسال کند. درصد صحیح 94.2% پاس های او از تمامی بازیکنان میدان بنا به تعداد پاس بیشتر بود. او همچنین با 10 توپ گیری از بازیکنان حریف نیز از این نظر نفر اول ایران و این دیدار به حساب می آمد. اوج بازی امید به نیمه اول برمی گردد؛ اما در نیمه دوم بنا به خواست کی روش او کمتر در سازماندهی حملات تیم شرکت می کرد و بیشتر وظایف تدافعی خود را در زمین بازی اجرا می کرد.
هیت مپ و تاچ مپ حرکتی امید ابراهیمی در بازی برابر یمن
رامین رضاییان
رامین رضاییان نشان داد که هنوز کیفیت بالای بازی خود در تیم ملی، همچون بازی های جام جهانی را حفظ کرده و انتخاب مناسبی از سوی کی روش برای سمت راست خط دفاعی ایران بوده است. کیفیت بالای سانترهای رامین باز هم در این بازی نشان داده شد؛ به گونه ای که او بارها با همین تاکتیک موقعیت های گل زیادی را بر روی دروازه یمن خلق کرد که در نهایت یکی از آن ها، به وسیله مهدی طارمی در دقیقه 25 بازی تبدیل به گل شد. او در کنار مهدی ترابی، بیشترین خلق موقعیت را از سمت راست ایران تدارک دیده بودند و در برگشت ها نیز تا حد زیادی توانست با بازپس گیری توپ و دفع توپ بازیکنان یمن، از شکل گیری موقعیت بر روی دروازه ایران جلوگیری کند. شاید تنها نکته منفی بازی شب گذشته او را فقط گرفتن کارت زردی دانست که به آن شکل فوریت خاصی نداشت. کارت هایی که بی گمان می تواند در ادامه مسابقات به ضرر تیم ملی کشورمان باشد.
هیت مپ و تاچ مپ حرکتی رامین رضاییان در بازی برابر یمن
مهدی ترابی
بدشانس ترین بازیکن زمین را بدون شک باید مهدی ترابی وینگر سرعتی و تکنیکی ایران برشمرد. شوت استثنایی او در دقیقه 92 بازی که به تیرک دروازه برخورد کرد، اگر به تور دروازه یمن می نشست، شاید کاندید بهترین گل این بازی ها به حساب می آمد. شاید کمتر کسی تصور حضور ثابت ترابی را در ترکیب اولیه ایران می داد، ولی شماره 16 ایران به قدری در این بازی عالی عمل کرد، که کار را برای حضور دیگر بازیکن کاندید در این پست، یعنی علیرضا جهانبخش نیز سخت می کند. مهدی ترابی در این بازی 52 پاس داد که 84.6% آن ها صحیح بود و در 11 دوئل خود در این بازی در 7 مورد آن موفق عمل کرد. حال باید دید با بازی درخشان وینگر تکنیکی ایران، آیا باز هم کی روش به او اعتماد خواهد کرد و از این بازیکن در ترکیب اولیه خود استفاده خواهد کرد؟
هیت مپ و تاچ مپ حرکتی مهدی ترابی در بازی برابر یمن
سردار آزمون
مهاجم تیم ملی پس از انتقاداتی که از او در جام جهانی شد، شروع بسیار خوبی در جام ملت های آسیا داشت. سردار در این بازی یک گل زد و در خلق موقعیت و فشار بر روی دروازه یمنی ها نقش غیر قابل انکاری داشت. او با 4 شوت در چارچوب، در این زمینه بهترین بازیکن زمین بود و توانست 4 بار نیز موفق به توپ گیری از بازیکنان حریف شود. البته آمار پاس های صحیح او در این بازی چندان رضایت بخش نبوده است. شماره 20 تیم ملی در این دیدار، 20 پاس به هم تیمی های خود داد که تنها 11 مورد آن (55%) صحیح بود. ضمن اینکه او 16 بار نیز توپ را لو داد که البته با توجه به پرسی که از طرف بازیکنان یمن و کنترل او داشتند، نمی توان زیاد به او خرده گرفت. سردار هم به مانند ترابی یکی از شوت هایش به تیرک دروازه سعود السوادی برخورد کرد که اگر کمی خوش شانس بود، او نیز می توانست به مانند طارمی در این بازی، دبل کند.
جدول عملکرد شش بازیکن کلیدی ایران در بازی با یمن
سردار آزمون |
مهدی ترابی |
رامین رضاییان |
امید ابراهیمی |
اشکان دژاگه |
مهدی طارمی |
آمار و عملکرد بازیکن |
ردیف |
90 دقیقه |
90 دقیقه |
90 دقیقه |
90 دقیقه |
90 دقیقه |
71 دقیقه |
مدت زمان بازی |
1 |
1 |
0 |
0 |
0 |
1 |
2 |
گل |
2 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
پاس گل |
3 |
4 |
0 |
0 |
1 |
1 |
3 |
شوت در چارچوب |
4 |
2 |
2 |
0 |
0 |
2 |
0 |
شوت خارج از چارچوب |
5 |
20 |
52 |
59 |
69 |
74 |
28 |
تعداد پاس |
6 |
55% |
84.6% |
86.4% |
94.2% |
89.2% |
92.9% |
درصد صحیح پاس |
7 |
0 |
2 |
2 |
0 |
2 |
2 |
پاس کلیدی |
8 |
(5)8 |
(7)11 |
(6)12 |
(6)8 |
(8)13 |
(7)11 |
دوئل (دوئل موفق) |
9 |
4 |
5 |
5 |
10 |
5 |
5 |
توپ گیری |
10 |
16 |
12 |
17 |
4 |
13 |
12 |
از دست دادن توپ |
11 |
بیشتر بخوانید: آنالیز فنی دیدارهای دنیای فوتبال
ایستگاه تاکتیک؛ آنالیز فنی دیدار بارسلونا 5-1 رئال مادرید
ایستگاه تاکتیک: پایان خیریت؛ عملکرد فنی بازیکنان پرسپولیس در بازی برابر پارس جنوبی جم
ایستگاه تاکتیک؛ آنالیز فنی دیدار میلان 0-2 یوونتوس