در دوران پیش از انقلاب بانوان ایران تنها 5 مدال در مسابقات آسیایی بدست آوردن اما بعد از انقلاب روند پیشرفت ورزش بانوان با حجاب اسلامی آغاز گشت
بازی های آسیایی بوسان کره جنوبی آوردگاهی دوباره برای بانوان ورزشکار بود. در آن رقابت ها پروانه محمد تقی پور در رشته تکواندو به مدال برنز رسید تا اولین زن مدال آور بازی های آسیایی بعد از انقلاب اسلامی نامیده شود. در بازی های آسیایی بوسان کره جنوبی در رشته تیر اندازی نیز زنان ورزشکار صاحب مدال شدند و در ماده 10 متر تیمی مدال نقره به تیم ملی تیر اندازی زنان ایران رسید.
در سال 2006 و بازی های آسیایی که به میزبانی قطر برگزار شده بود در رشته شطرنج دختران ورزشکار ایران صاحب مدال شدند. آتوسا پورکاشیان ورزشکاری بود که در این مسابقات در تیم سه نفره حضور داشت و توانستند مدال برنز تصاحب کنند. مهروز ساعی و افسانه شیخی نیز 2 هوگوپوش تکواندو ایران بودند که در این رقابتها مدال آوری کردند و هر 2 صاحب برنز شدند.
در بازیهای آسیایی 2010 گوانجو چین دختران ورزشکار ایران توانمندی خود را نشان دادند و در رشته های مختلف صاحب مدال شدند. این بار دختران ایران در رشته های متنوعی اعزام شده بودند و شانس این را داشتند که خود را در بخش های مختلفی محک بزنند. در رشته قایقرانی و در روئینگ تیمی یک مدال برنز به ملی پوشان قایقرانی رسید. حمیرا برزگر، سولماز عباسی، مریم سعیدی و نسیم بن یعقوب اعضای این تیم را تشکیل می دادند. الهه احمدی در رشته تیر اندازی دیگر مدال آور بانوی ایران در گوانجو بود که صاحب مدال نقره انفرادی شد.
ملی پوشان بانوی تیرانداز ایران البته در بخش ها و ماده های تیمی نیز صاحب مدال شدند. راحله آسمانی و پریسا فرشیدی در رشته تکواندو 2 مدال نقره به دست آوردند. همچنین سارا خوش جمال، سمانه شش پری و سوسن حاجی پور نیز مدال برنز را به گردن آویختند. در رشته ساندای ووشو اولین مدال طلای انفرادی تاریخ ورزش بانوان در بازی های آسیایی را خدیجه آزاد پور بدست آورد و توانست مدال طلای این رقابت ها را به گردن بیاویزد.
همچنین الهه منصوریان مدال برنز را بدست آورد. در رشته کاراته نیز فاطمه چالاکی مدال برنز گرفت. موضوع دیگری که در تاریخ ورزش ایران اولین بار تجربه می شد، تصاحب مدال در یک رشته تیمی بود. تیم ملی کبدی زنان در بازی های آسیایی گوانجو برای اولین بار به این رقابتها اعزام شده بود، اولین مدال تیمی را بدست آورد و سوم شد.
بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی .
در این دوره باز هم تیراندازان در کسب مدال پیشرو بودند و یکی از مدال های طلای تیم ایران را به نام خود ثبت کردند. نجمه خدمتی در تفنگ بادی 10 متر انفرادی زنان مدال طلا به گردن انداخت. نرجس امامقلی نژاد در همین ماده مدال نقره گرفت.
در تپانچه صد متر زنان و در بخش تیمی مدال نقره به ایران رسید. در رشته دوومیدانی و در ماده پرتاب وزنهلیلا رجبی اولین مدال رشته های دوومیدانی را در بخش زنان ایران بدست آورد و مدال نقره گرفت. آرزو حکیمی در کایاک یک نفره 200 متر، سونیا گماری در اسلالوم انفرادی و سولماز عباسی زاده در رویینگ یک نفره و تیم رویینگ چهارنفره زنان چهار مدال برنز بانوان قایقرانی را به چنگ آوردند.
در رشته کاراته نیز حمیده عباسعلی دختر طلایی ایران بود و فاطمه چالاکی و نسرین دوستی صاحب مدال برنز شدند. در رشته تکواندو نیز سه مدال سهم دختران هوگوپوش بود. سوسن حاجی پور برنز گرفت. فاطمه روحانی و اکرم خدا بنده نقره گرفتند. در ووشو نیز مانند دوره قبل ایران صاحب مدال شد. الهه منصوریان مدال نقره ساندا گرفت. در کبدی نیز بار دیگر در یک رشته تیمی در بخش زنان صاحب مدال شدیم و مدال نقره با یک پله صعود نسبت به بازی های آسیایی گوانجو به دختران کبدی کار ایران رسید.
در بازی های آسیایی جاکارتا نیز بانوان ایران یک طلا، ۱۰نقره و ۷ برنز را کسب کردند که یک طلا در کبدی 2 نقره و برنز در کاراته یک نقره و برنز در تکواندو و سه نقره در تیراندازی چهار نقره و یک برنز در قایقرانی و یک برنز در پنجاک سیلاک کسب کردند
مدال المپیکی
بانوی ایرانی کیمیا علیزاده ۱۸ ساله با کسب یک مدال برنز در رقابتهای المپیک ۲۰۱۶ ریو به عنوان اولین بانوی ایرانی و کم سنترین ورزشکار نام خود را در تاریخ ورزش المپیک کشور ثبت کرد و این از بزرگترین موارد پیشرفت ورزش بانوان ایرانی با حجاب اسلامی بود
به امید موفقیت روز افزون ورزش ایرانی
با اندکی دخل از yjc