"به بهانه ابراز علاقه ادن هازارد برای بازی در رئال مادرید، به بازیکنانی پرداختیم که با امید و آرزوی بسیاری به برنابئو آمدند اما در مادرید مأیوس شدند..."
متئو کواچیچ (29 میلیون یورو، سال 2015)
کافیست تا هازارد به اطراف خودش در رختکن چلسی نگاهی بیندازد و از داستان مخاطره انگیز کواچیچ باخبر شود. هافبک پرانرژی آبی ها که جلوتر از سسک فابرگاس، رس بارکلی و روبن لوفتوس چک در ترکیب اصلی این فصل تیم قرار می گیرد، در سال 2015 و پس از دو فصل درخشش در اینتر به رئال مادرید پیوست.در ابتدا، همه کاره بودن این هافبک کروات منجر به استفاده او توسط رافا بنیتز در پست های مختلف شد، اما با حضور زین الدین زیدان در برنابئو، کواچیچ نیمکت نشین محض شد و به هیچ وجه نتوانست لوکا مودریچ، تونی کروس و کاسمیرو را از ترکیب اصلی خارج کند (در تیم ملی کرواسی همین اتفاق برای او افتاد و این بار حضور لوکا مودریچ، ایوان راکیتیچ و میلان بادلی موجب نیمکت نشینی او شد!). پس از تنها 37 بازی در لالیگا در 3 فصل، او تصمیم گرفت تا به صورت قرضی به چلسی بپیوندد.
مایکل اوون (12 میلیون یورو + آنتونیو نونِز، سال 2004)
اوون فردی تعیین کننده در لیورپول بود. او در شش فصل از هفت فصل حضورش در آنفیلد، بین 13 تا 16 گل در لیگ برتر به ثمر رساند. اوون در چالش کسب جام به همراه لیورپول ناموفق ماند و در نهایت در سال 2004 با مبلغی قابل توجه به رئال پیوست.اوون طی هفت فصلی که از شروع فوتبالش در لیورپول گذرانده بود موفق شده بود تا در سن 24 سالگی، 142 گل برای باشگاه و کشورش به ثمر برساند. پس از انتقال او به اسپانیا اما او تنها 64 گل طی هشت فصل بعدی فوتبالش، تا زمان اعلام بازنشستگی در سال 2013 به ثمر رساند!در آن زمان، اوون برای جایگاهش در لیورپول با بازیکنانی چون امیل هسکی، میلان باروش، الحاجی دیوف و فلورنت سیناما پونگول رقابت داشت، درحالیکه با حضور در مادرید باید برای حضور در ترکیب اصلی با رونالدو و رائول نبرد می داد. با وجود اینکه او در 27 بازی ای که در تمامی رقابت ها برای رئال به میدان رفت، موفق به ثبت 17 گل شد اما در تابستان بعدی، رئال با خرید روبینیو در ازای 25 میلیون یورو عملا دیگر نیازی به اوون نداشت و مایکل هم به انگلیس برگشت و به نیوکاسل پیوست.
نیکولاس آنلکا (35 میلیون یورو، سال 1999)
پیش از اینکه آنلکا تور باشگاه گردی خودش را آغاز کند، در سال 1999 و پس از سپری کردن دو فصل موفق به همراه آرسنال به رئال مادرید پیوست.سرعتی، مستقیم و قدرتمند؛ این ها ویژگی های این پسر فرانسوی بود که در الکلاسیکویی که به پیروزی 3-0 رئال منجر شد یک گل زد و در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپای همان سال هم در دو دیدار رفت و برگشت مقابل بایرن مونیخ گلزنی کرد.هرچند اینها داستان موفقیت آمیزی برای او به شمار نمی آمدند: آنلکا بدلیل مشاجره با ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم به مدت 45 روز از حضور در تیم جریمه شد. پس از آن گفته شد که بدلیل اینکه آنلکا جای رائول را در ترکیب تیم گرفته بود، بازیکنان چندان خوشحال نبودند.با وجود قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، آنلکا پس از تنها یک فصل مادرید را به مقصد پاریس ترک کرد تا در پاریس سن ژرمن شانس خودش برای بیشتر دیده شدن را امتحان کند. آنلکا در پاریس هم با سرمربی وقت تیم، لوییز فرناندز دچار مشکل شد و طی 15 سال بعدی دوران بازی اش، در 9 تیم دیگر بازی کرد (در مجموع در 12 تیم بازی کرد!).
آنتونیو کاسانو (5 میلیون یورو، سال 2006)
آنتونیو کاسانو پس از انتقالش از رم به مادرید در سال 2006 تنها 19 بار برای لوس بلانکوس به میدان رفت. پسر دیوانه ایتالیایی چهار گل برای رئال مادرید به ثمر رساند و پس از اهانت به سرمربی تیم یعنی فابیو کاپلو از سوی او جریمه شد (هنگامیکه کاپلو در رم بود هم بین این دو مشاجره ای بوجود آمد!).پس از مصدومیت آنتونیو، او به ایتالیا برگشت و به تیم سمپدوریا قرض داده شد. کاسانو می گوید:" احتمالا هیچ کس از رفتن من از مادرید خوشحال نبود، جز یک پیشخدمت که از حضور من در مادرید بخاطر کارهایی که برایم کرد، سود خوبی کرده بود. او در یکی از هتل های مادرید پیشخدمت بود و من هم با او دوست شده بودم. کار او این بود که پس از رابطه من، او به من 3 یا 4 تا شیرینی می داد و من در ازای آن دختر ها را به او می دادم تا با آن ها رابطه داشته باشد!"
دنیلو (31/5 میلیون یورو، سال 2015)
مدافع برزیلی پورتو در سال 2015 با شهرتی روز افزون به مادرید آمد اما در زمان مصدومیت دنی کارواخال نتوانست انتظارات هواداران مادریدی را برآورده کند. هر چند که قهرمانی های او به همراه لوس بلانکوس در لیگ قهرمانان اندکی از نا امیدی و افسوس او برای حضور در رئال مادرید کم می کند.، با این اوصاف خود دنیلو نیز باور دارد که عملکردش در رئال مادرید چندان قابل قبول نبوده است و در این باره می گوید:" من دو سال باورنکردنی را در مادرید گذراندم و چیزهای زیادی از حضورم در رئال مادرید یاد گرفتم، هرچند که همواره مردم با من رفتار بسیار خوبی را داشتند اما برای ماندگار شدن در تاریخ باید چیزهایی را تغییر دهید!"دنیلو در سال 2017 به منچسترسیتی پیوست. در منچستر هم او در اکثر اوقات نیمکت نشینِ کایل واکر و بنجامین مندی بوده است.
دیدی (1959)
هنگامی که دیدی اعلام کرد که از فصل 1959/60 به رئال مادرید می پیوندد، سلطنتش در قهرمانی جام جهانی به همراه تیم ملی برزیل آن هم بعنوان کاپیتان را شروع کرده بود. یکسال پیش از پیوستن به لوس بلانکوس، دیدی به همراه تیم ملی کشورش در جام جهانی 1958 برزیل به قهرمانی رسیده بود. او رهبر و کاپیتان تیم ملی برزیل بود و بعنوان هافبکی نابغه، یکی از ارکان اصلی قهرمانی سلسائو در این جام بود.با این اوصاف ستاره اول رئال مادرید آلفردو دی استفانوی آرژانتینی ای بود، که پس از معرفی دیدی بعنوان "بهترین بازیکن جهان" به هواداران لوس بلانکوس از این کار باشگاه ناراحت شد. علاوه بر دی استفانو، فرانس پوشکاش و ریموند کوپا نیز در رئال مادرید توپ می زدند و هنگامیکه دیدی می خواست خودش را با شرایط فوتبال اسپانیا وفق دهد، ابتدا به والنسیا قرض داده شد و سپس به باشگاه سابق خودش در برزیل یعنی بوتافوگو بازگشت.دیدی به واقع از فوتبال اسپانیا تنفر پیدا کرد. او طی مصاحبه ای گفته بود:" چیزی که باعث تمایز انسان با حیوانات می شود، هوش، زیرکی و توانایی انسان ها در آوردن استدلال و دلیل است، با این حال کدام بازیکن فوتبال است که تنها با کارهای فیزیکی کارش را به پیش ببرد؟"دیدی در سال 1962 بازهم به قهرمانی جام جهانی رسید. دی استفانو اما هرگز در جام جهانی بازی نکرد؛ تیم ملی آرژانتین به جام های جهانی 1954 و 1958 صعود نکرد و هنگامیکه آلفردو ملیتش را تغییر داد و بعنوان شهروند اسپانیایی، لاروخا را به جام جهانی 1962 رساند، مصدومیت مانع حضور او در رقابت های نهایی جام جهانی 1962 در شیلی شد!
جاناتان وودگیت (20 میلیون یورو، سال 2004)
وودگیت امیدوار بود تا در 19 سالگی به تیم ملی انگلیس دعوت شود. او که در لیدز برای حضور در ترکیب اصلی تیم با بازیکنانی نظیر ریو فردیناند و لوکاس رادب رقابت سختی داشت، به نیوکاسل پیوست و پس از عملکرد تاثربرانگیزش در اروپا، در سال 2004 به همراه مایکل اوون به رئال مادرید پیوست.با این حال وودگیت دچار یک مصدومیت طولانی مدت شد. او طی سه سال حضورش در برنابئو تنها نه بار در ترکیب اصلی تیم قرار گرفت و در فصل اول حضورش اصلا برای تیم بازی نکرد. نخستین بازی وودگیت برای رئال در سپتامبر 2005 برابر اتلتیک بیلبائو بود؛ او در این بازی یک گل بخودی زد و در ادامه از زمین مسابقه اخراج شد!در سال 2007، وودگیت از نگاه کاربران مارکا بعنوان بدترین خرید قرن انتخاب شد و سپس با 7 میلیون پوند به میدلزبورو پیوست؛ او پس از یک فصل موفق بعنوان بازیکن قرضی، در فصل 2007/08 به صورت رسمی به باشگاه دوران کودکی اش پیوست.
کاکا (67 میلیون یورو، سال 2007)
رئال مادرید برای آوردن کاکا از میلان به مادرید در سال 2009، رکورد نقل و انتقالات جهان را شکست. او 27 ساله بود و در اوج قدرت قرار داشت؛ او قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بود، برنده توپ طلا شده بود و بهترین بازیکن سال جهان هم لقب گرفته بود.مصدومیت اما جلوی پیشرفت روز افزون این بازیکن برزیلی را گرفت؛ او در سال 2010 برای هشت ماه مصدوم شد و نتوانست خودش را در برنابئو نشان دهد. کاکا باید نیمکت نشینی را تحمل می کرد و در ادامه حضور مسعوت اوایل نیز به هیچ کدام از آنها کمکی نکرد.کاکا ستاره و بت میلانی ها بود. از طرفی او نتوانست ژوزه مورینیو را راضی کند که در آمادگی کامل به سر می برد و بدین ترتیب سرانجام کاکا در سال 2013، پس از یک قهرمانی لالیگا و 29 گل زده در 120 بازی برای رئال مادرید به میلان بازگشت. با وجود تمرکز کافی اما استعداد دوران جوانی او دیگر باز نمی گشت.
اینیه سیمونسون (1960)
یکی دیگر از ستارگان جام جهانی 1958، سیمونسون سوئیسی بود که در سال 1960 به رئال مادرید پیوست. این مهاجم 23 ساله برای بازی در کنار آلفردو دی استفانو بخدمت گرفته شد.او که خودش را بهترین مهاجم و بهترین هافبک تیم می دانست، به هیچ وجه لایق چنین القابی نبود. او تنها 3 بار برای رئال مادرید بازی کرد و سپس به رئال سوسیداد قرض داده شد. سیمونسون سرانجام در سال 1963 به کشورش بازگشت تا برای تیم اورگریت بازی کند.
والتر ساموئل (25 میلیون یورو، سال 2004)
برای هفت سال طلایی، ساموئل به یک سد محکم دفاعی تبدیل شده بود که هم در ایتالیا و هم در آرژانتین می درخشید. او به "دیوار" شهرت یافته بود و این مدافع وسط آرژانتینیِ کامل و بی رحم یکی از بهترین مدافعان آن زمان دنیای فوتبال بود.ساموئل اما در فصل 2004/05 به رئال مادرید پیوست و چهارمین خرید ناموفق آن فصل تیم شد. لوس بلانکوس در آن فصل در مرحله یک هشتم نهایی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و در لالیگا هم پایین تر از بارسلونا کارش را در رده دوم جدول به پایان برد.فصل بعد ساموئل به اینتر فروخته شد، جایی که ساموئل به قدرت و بزرگی سابق خودش رسید. در سن سیرو، او در کنار هافبک های تنومندی چون استبان کامبیاسو، پاتریک ویرا و تیاگو موتا بازی می کرد در خط دفاع هم، مدافعان کناری ای نظیر خاویر زانتی و کریستین چیوو همبازی اش بودند. این درحالی بود که در رئال کهکشانی آن زمان، روبرتو کارلوس و میشل سالگادو دفاع های کناری بودند و توماس گراوسن هم هافبک دفاعی تیم بود.
منبع: سایت FourFourtwo