طرفداری- علیرضا اسدی، مدیرعامل تراکتورسازی در نشست خبری خود با رسانه ها از شرایط و وضعیت فعلی تراکتورسازی می گوید.
علیرضا اسدی در نشست خبری خود امروز در حضور اصحاب رسانه، گفت:
باشگاه تراکتورسازی قدمت طولانی در فوتبال ایران داشته و خوشحال هستم که در خدمت این تیم هستم و تلاش میکنم بتوانم این تیم را به مکانی که شایسته آن است رسانده و تراکتورسازی مقامی در شان مردم فوتبال تبریز و آذربایجان کسب کند.
وی گفت:
من علاقه ای به مصاحبه خصوصی ندارم و آماده هستم هر هفته مصاحبه گروهی و کنفرانس خبری برگزار کنم، اما به صورت اختصاصی مصاحبه نمیکنم و حتی در فدراسییون هم بودم همین سیاست را داشتم.
اسدی در مورد سوابقش، تصریح کرد:
من سال 67 در سن 26 سالگی رئیس بنیاد شهید انگلیس و آلمان بودم. فوتبال من در 26 سالگی در تیم ملی به دلیل درسم تمام شد. در جنگ هم به نوعی شرکت داشتم، من در جنگ ستادی نبودم و در جبهه در عملیاتها بودم. رییس بیمارستان به مدت 7 سال بودم. رییس سازمان فوتبال راه آهن به مدت 3 سال بودم و تمامی تیم های راه آهن زیر نظر من بود. دوران بازیکنی ام هم در تیم راه آهن بازی کردم و با بسیار از فوتبالیست های مطرح همچون قلعه نویی، شکورزاده، فرشاد پیوس و مرتضی یکه همبازی بودم.
وی یادآور شد:
باشگاه تراکتورسازی یک ساختار مشخص دارد که دارای مالک ، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره است. تغییر ساختار باشگاه دولتی به باشگاه خصوصی در چند مرحله صورت می گیرد که بخش اول خود کارکنان باشگاه است. در بخش خصوصی شما نمیتوانید مدیر عامل باشگاه را محدود به اختیارات کنید. نسبت به مسئولیتش میتواند با همه ارتباط برقرار کند و ما به عنوان باشگاه خصوصی در حال تلاش برای عملی کردن این مسئله هستیم.
به گزارش فارس، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه تأکید کرد:
من کار خودم را میکنم. نقش یک امین، مشاور و مسئول اجرایی صادق را در باشگاه تراکتورسازی دارم تا بتوانم به راحتی ممیزی کنم. مهمترین کار تغییر ذهن است و باید ساختارمان را درست کرده و ساختار دولتی خود را تغییر دهیم.
اسدی در ادامه تصریح کرد:
طی یک ماه گذشته 2 مسابقه داشتیم. در جام حذفی مستحق باخت و حذف نبودیم زیرا تا دقیقه 81 با نتیجه 3 بر 1 از تیم نفت آبادان پیش بودیم. نتایج تراکتورسازی در حال حاضر راضی کننده نبوده است اما باید صبوری کنیم، تا بتوانیم با نتایج خوب هواداران تیم را راضی کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه تأکید کرد:
مدیر پروازی نیستم. از ساعت 9 صبح در باشگاه هستم و گاهی 12 شب از دفتر باشگاه خارج میشوم. هر وقت مراجعه کننده نداشتیم و یا حجم کارم کاهش یافت میتوانم به عنوان مدیر ستادی ایده و برنامه داده و برنامه ریزی کنم. حق مالک باشگاه این است که تغییرات را در تیم خود ایجاد کند و این تغییر بخش خصوصی با دولتی است.
وی افزود:
یکی از ساختارهای مثبت باشگاه خصوصی سبک بالی است. کسب رضایت پر شورها در اولویت کار ما قرار دارد و این مسئلهای مهم است که مدنظر باشگاه قرار دارد. در حوزه مدیریت سعی میکنم نگرانیها را به حداقل برسانم و در کنار آن اصولمان را حفظ کرده و مراقب باشیم تیم ضربه نخورد. در انتقال ساختار دولتی به بخش خصوصی در حوزههای مختلف نقصهایی وجود دارد که این مسئله طبیعی که به بعضی محورها اشاره میکنم.
مدیرعامل تراکتورسازی در ادامه گفت:
از نیم فصل و در پایان فصل تلاش میکنیم کاری در حوزه مدیریت انجام دهیم. بازیکنان حاضر در لیست مربیان در پایان نیم فصل را ارزیابی میکنیم. شاخصهایی مثل بازیکنان و شناخت از مدیران و تماشاگران را باید در نظر گرفت.در این صورت شایسته ها به تیم ملحق میشوند و دیگر کسی با توصیه به تیم ملحق نخواهد شد.
وی افزود:
در بحرانها باید صبور باشیم تا تیم لطمه نبیند. این حرفها را برای ماندن نمیزنم در بخش خصوصی عملکرد و نتایج ماندگاری یک فرد را رقم میزند.
اسدی در مورد جدایی جان توشاک، خاطرنشان کرد:
در بحث آقای توشاک باید بگویم بخشی از این مسئله مدیریتی، بخشی داخلی بوده و یک بخش هم سلیقه ما بوده است. یک بخش هم به جان توشاک مربوط میشد. توشاک مربی بسیار بادانش و فرد باشخصیتی بود. جایی زندگی کرده بود که از محیط ما شناخت نداشت و تفاوت هایی در فرهنگ فوتبال ما و وی وجود داشت.
وی افزود:
به طور مثال پرشورها به مربیانی پرجنب و جوش و پر سر و صدا علاقه دارند، در حالیکه برخی مربیان هستند که زیاد علاقه ای به حرکت در لب خط نداشته و دوست دارند از روی نیمکت تیم خود را هدایت کنند. آنها معتقد هستند که آنچه لازم است در تمرین به شاگردان خود یادآوری کردند. توشاک در فضای دوستانه از تیم تراکتوورسازی جدا شدند. نقطه مشترک همه عوامل باشگاه تراکتورسازی، لیدرها، تماشاگران، بازیکنان و همه موفقیت تیم تراکتورسازی است.
اسدی در ادامه تأکید کرد:
لیدرها باید عاشق تیم تراکتورسازی باشند و برای مووفقیت تیم تلاش کنند و تماشاگران را به اتحاد برسانند. اما یک مورد قابل قبول نیست و آن هم اختلافات است که از تفکرات کاذب شکل میگیرد. اگر همه شرایط به سمت موفقیت تیم سوق نیابد، شرایط دیگری پیش میآید که اختلافات و فضای مجازی میتواند باشد. مرتضی موسویزنوز مدیر روابط عمومی در مسائل بازیکنان چه نقشی دارد که در فضای مجازی اینچنین به وی حمله میشود. ما چندین جلسه با لیدرها جلسه گذاشتیم و تلاش کردیم آنها را به هم و تیم نزدیک کنیم.
خبرنگاری به اسدی اعلام کرد که جواب سوالهایش را نگرفته و با صحبتهای او احساس کرد در دانشگاه حضور دارد، که مدیرعامل تراکتورسازی در جواب عنوان کرد:
هر جا قانع نشدید بگوید من برای شما توضیح بدهم.
وی در پاسخ به این سوال که سوابق او بیشتر مربوط به دانشگاه و مسائل پزشکی است، تصریح کرد:
من نگفتم سه سال عضو سازمان راه آهن بودم. مدیر کل ورزش وزارت بهداشت بودم. من المپیاد برای دانشجویان برگزار کردم.
همان خبرنگار اعلام کرد در آنجا هواداری نبوده است که اسدی در پاسخ عنوان کرد:
من دبیر کل فدراسیون فوتبال بودم و دائم در رسانهها با مردم با مردم درگیر بودم. شما به من بگویید کار اجرایی چیست. فیروز کریمی را صدا کنید و از او در این مورد بپرسید. من در مورد عملکرد آقای مهاجری صحبت نمیکنم و اینکه وی خیانت کار نامبرده شده اتهام بزرگی بوده و تبعات قانونی دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد:
نباید تراکتورسازی را با استیل آذین از لحاظ ذهنی تشبیه کنیم. هیات مدیره و مالک باشگاه ممیزی باشگاه بوده و مالک باشگاه نمی خواهد ضرر کند. همه تلاش میکنند تا تغییرات مثبت در تیم ایجاد شود. باید تبعات تصمیماتی که می گیرند را بپیذیرند و همه تلاشها برای رسیدن به نتیجه مطلوب است. تعییرات همیشه بد نبوده و گاهی هدف محقق شده است و در نهایت نتیجه مدنظر کسب شده است. بعضی مربیان رزومه قوی هم دارند اما برخورد آنها در شرایط مختلف متفاوت بوده و شاید دلخواه باشگاه نباشد. اجازه دهیم تغییراتی که در راستای موفقیت تیم صورت می گیرد به نتیجه برسد. تغییرات جزو حقوق مدیران و مالک باشگاه است و نمایندگان رسانه های گروهی و هواداران صبور باشند.
اسدی در مورد کنارهگیری جان توشاک، خاطرنشان کرد:
توشاک اخراج نشده بلکه تفاهیم کردیم و از تیم جدا شد. در بحث مدیریتی آیا هواداران برای تیم تصمیم می گیرند؟ آیا هوادار نقشی در تصمیمات باشگاه دارد.
این جواب در حالی مطرح شد که خبرنگاران اعتقاد داشتند که توشاک محترمانه اخراج شده که اسدی در جواب اعلام کرد:
برای عدم همکاری تفاهم کردیم.
وی در ادامه تأکید کرد:
جزو حقوق آقای زنوزی است که هر فردی را دوست دارد به عنوان سرمربی انتخاب کند و من هم تلاش کنم تا تیم به سمت قهرمانی سوق پیدا کند. در فضای مجازی هر فردی میگوید من هستم. اخباری که در فضای مجازی منتشر میشود اغلب صحت ندارد. در مورد گزینه های مطرح شده به عنوان سرمربی حق مالک باشگاه است که با کدام مربی مذاکره کند و اگر اسمی به عنوان گزینه باشگاه مطرح شده است، صحیح نیست. هدف باشگاه و ما قهرمانی است زیرا خواست پرشورها این است. تلاش میکنیم تیم تراکتورسازی را به قهرمانی برسانیم.
اسدی یادآور شد:
مالک باشگاه به دنبال در آمد از بلیت فروشی باشگاه نیست و با سیاست او سهم بلیت فروشی باشگاه تراکتورسازی برای هواداران حذف شده است.
وی در مورد پخش خبر مذاکره با روبرتو کارلوس تصریح کرد:
اولویت ذهنی من مذاکره با روبرتو کارلوس نیست. من نمیخواهم فضای مذاکرات ملتهب شود.
وی افزود:
اگر ما نامی از یک مربی خاص یا چند نفر ببریم قیمت آن مربی را بالا میبریم و این اجحاف در حق تراکتور است. شما فکر میکنید ما و آقای زنوزی به عنوان سرمایهگذار در حوزه تراکتورسازی دوست داریم هر روز مربی تغییر دهیم؟
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در رابطه با اینکه آیا از جان توشاک راضی بود، گفت:
من از مدیرانی هستم که اگر بعد از یک برد به یک مساوی برسیم ناراحت میشوم. برد ممتد، با یک آهنگ مداوم خیال یک مدیر را راحت میکند. شما از این طریق می توانید رضایت من را از جان توشاک بفهمید. من انتقاد شما را درباره تغییر سرمربی میپذیرم و یک نمره منفی برای خودم در نظر میگیرم ولی پیروزی تیم برایم مهمتر از هر چیز دیگری است. زنوزی به خوبی قادر به مدیریت هزینه های خود هستند و لازم نیست در این مورد برای او دلسوزی کنید بهتر است به تیم کمک کنیم.
وی در ادامه تأکید کرد:
زمانی که تیم را تحویل گرفتم تراکتورسازی 2 مساوی و یک شکست داشت و بعد 2 پیروزی و یک تساوی کسب کردیم. قبول دارم که قطع همکاری با توشاک یک نمره منفی در کارنامه مدیریتی من است، اما موفقیت تیم تراکتورسازی از همه چیز برای من مهمتر است. توشاک مربی باشخصیتی بوده و برای وی احترام زیادی قائل هستم. در فضای کاملا دوستانه از تیم تراکتورسازی جدا شد و برای او آرزوی موفقیت دارم.
اسدی در مورد مسئله درآمدزایی و بحث حق پخش تصریح کرد:
فدراسیون همیشه به دنبال موضوع حق پخش هست اما به خاطر تنگناهای اقتصادی فعلا قادر به این کار نیست.
وی در مورد اینکه اگر حق پخش داده نشد آیا حاضر است به مقابله با این موضوع بپردازد، گفت:
صدا و سیما باید حق پخش را به فدراسیون بدهد. ما تقابل نداریم همه باید جمع شویم و از طریق فدراسیون این امور را پیدا کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه در زمان حضورش در فدراسیون محبوب نبود و آیا در تراکتورسازی به دنبال محبوب شدن هم هست، گفـت:
من به شدت دنبال کسب محبوبیت هستم و به همین خاطر هر روز در تلویزیون صحبت میکنم! محبوبیت من اصلا مهم نیست. مهم خدمت در مسیری است که قهرمانی را برای مردم به هدیه میآورد. محبوبیت من چه سودی دارد. دنبال این مسائل نیستم.
اسدی در مورد اینکه اعلام کرده در بازیهای آسیایی موفق بوده و با حضور برانکو سوم شدند، گفت:
زمان ما برانکو سرمربی تیم امید نبود و آن موقع سیموئز مربی تیم امید بود.
علیرضا اسدی در ادامه نشست خبری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
توافق ما با جان توشاک به صورت کلامی بود و قرار بود او در ترکیه مذاکرات لازم را برای تفاهم نهایی داشته باشد به همین دلیل خواستیم آرام و بی سر و صدا به ترکیه برود و قرار بود دوباره برگردد به همین دلیل بدرقه خاصی از او نداشتیم.
وی افزود:
ما چند سال است که ارتباط خوب و نزدیکی با فدراسیون داریم و بحث اینکه آقای زنوزی گفته بودند که سرمربی تیم به دلیل برنامهریزی نامناسب سازمان لیگ از تراکتور رفته است هنوز هم این برنامه ریزی نامناسب ادامه دارد.
اسدی تصریح کرد:
سایت رسمی باشگاه یک رویه خاص دارد که ممیزی به خصوصی دارد و ما تا مطمئن نباشیم نمیتوانیم اخباری منتشر کنیم.
اسدی درباره تابلوهای تبلیغاتی ایرانسل با نام تراکتورسازی و ارسال پیامک به هواداران گفت:
ما با ایرانسل در اختلاف هستیم و مسئول حقوقی ما آقای گودرزی پیگیر این موضوع است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ادامه داد:
برنامه ریزی خاصی نبوده که تقوی به جای توشاک سرمربی تیم انتخاب شود و توشاک خودش شخصاً تقوی را تایید کرده بود و حضور تقوی برای جایگزینی ایشان نبود و چنین اخباری شایعه بود.
وی افزود:
گزینه تیم تراکتورسازی برای هدایت این تیم باید علاوه بر دانش فنی، شناخت کافی از فضای تبریز و همچنین هواداران پرشور این تیم داشته باشد.
اسدی یادآور شد:
هدفگذاری بلند مدت و کوتاه مدت نداریم و تنها برنامه ما کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر است، زیرا این خواست هواداران است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه تصریح کرد:
در یک فراینده 4 ساله به دنبال تقویت تیم های پایه تراکتورسازی هستیم و امیدوارم بتوانیم با سرمایه گذاری مناسب در تیم های پایه به موفقیت های بیشتری دست یابیم.
وی در مورد اینکه تقوی به دنبال پیشرفت است، عنوان کرد:
من درون تقوی نیستم تا بدانم آیا تراکتورسازی را برای خود سکو پرتاب کرده است تا به استقلال برود، اما همه دوست دارند پیشرفت کنند و این برای همه صدق میکند.
وی در مورد بحث جدایی امیر پیروانی، گفت:
پیروانی یک مشکلی شخصی دارد که شاید راضی نباشد من عنوان کنم و احتمال دارد از تیم جدا شود، اما وی فعلا جزو کادر مربیان تیم تراکتورسازی است.
اسدی در مورد وضعیت کاظم محمودی، تصرحی کرد:
در مورد کاظم محمودی هم باید بگویم خودمان به وی گفته بودیم که یک هفته به تمرین نیاید و امروز در تمرین تیم حضور خواهد داشت.
وی در مورد شرایط لیست تراکتورسازی، گفت:
حداقل جای خالی برای جذب 7 بازیکن داریم. هری فوستر در تیم ماشین سازی باقی خواهد ماند و به تیم تراکتورسازی بازنخواهد گشت. سیدی و مسلمی پور از تیم پرسپولیس پیشنهادی نداشتند و منافع باشگاه ارجح بر منافع بازیکن است.
اسدی در ادامه تأکید کرد:
خبرنگاران و عکاسان وهواداران می توانند هر روز در تمرین تیم تراکتورسازی حضور یابند و محدودیتی وجود ندارد فوتبال بدون هوادار معنا ندارد.