********مهم نیست کجا زندگی و کار میکنید یا به چه نقطهای از این کرهی خاکی سفر میکنید؛ تحت هر شرایطی، امنیت فردی در الویت قرار دارد. اگر برای رسیدگی به کارهایتان سفر خارجی پیش رو دارید، میتوانید اطلاعات وبسایت آماری «نامیو»(Numbeo) را برای داشتن سفری امن و بیخطر به کار گیرید********
________________________
۱۰. سارایوو، بوسنی هرزگووین :
طبق اطلاعات منتشر شده از OSAC Report (سازمان امنیت دیپلماتیک ایالات متحده)، جرمهایی همچون قتل، تجاوز، سرقت خودرو، ورود غیرقانونی به منازل، تیراندازی و دزدی اموال همواره در این شهر در حال وقوع است.
جرمهای پیشپا افتادهای مثل جیببری و ضرب و شتم نیز در خیابانها، به ویژه در مناطق پر رفت و آمد گردشگری سارایوو شایع است. جرمهای سازماندهی شده نیز در این شهر انجام میشود؛ به همین دلیل است که این کشور یکی از شاهراههای انتقال مواد مخدر، اسلحه و نیز قاچاق انسان بهشمار میرود.
**وبسایت «Numbeo» امتیاز ۵۴ از ۱۰۰ را به این شهر داده است.**
_______________________
9.گلاسکو، اسکاتلند :
با نگاهی به وقایع رخ داده طی سه دههی گذشته تا سال ۲۰۱۲ در این شهر میتوان دریافت، گلاسکو گرفتار در چنگال تبهکاران، مواد مخدر و جنایات ناشی از درگیری با چاقو بوده است.
با همه این تفاسیر، طبق گفتهی «سازمان اقتصاد و صلح» در سال ۲۰۱۳، میتوان گلاسکو را خشنترین ناحیهی بریتانیا تلقی کرد. در سال ۲۰۱۲ نرخ وقوع قتل ۲/۷ بر هر ۱۰۰ هزار نفر، در گلاسکو بود؛ در حالی که همین آمار برای لندن ۱/۶۷ نفر و در سرتاسر بریتانیا ۱ بر ۱۰۰ هزار نفر بوده است. در سالهای اخیر، تا سال ۲۰۱۳، نرخ وقوع قتل تا نصف و جرمهای خشونتآمیز تا ۳۰ درصد به سبب تشکیل «سازمان کاهش خشونت» توسط نیروی پلیس اسکاتلند، کاهش یافتهاند.
**امتیاز «Numbeo» به گلاسکو تا پایان ماه مارس ۲۰۱۶ میلادی ۵۵/۶ از ۱۰۰ است. **
_______________________
۸. روتردام، هلند :
این شهر و بندرش مورد استفادهی قاچاقچیان مواد برای قاچاق انواع مواد مخدر بهویژه کوکائین به اروپا است.
طبق گزارشی که سازمان OSAC در سال ۲۰۱۵ منتشر کرد، گردشگرانی که به روتردام میآیند، معمولا طعمهی جیببری، سرقت خودرو، ربوده شدن تلفن همراه، لپتاپ و دیگر اشیای قیمتی میشوند که عمدهی این اتفاقها در فرودگاه، ایستگاههای حمل و نقل و تراموا (اتوبوس برقی) بهویژه در شبها اتفاق میافتد. با نگاهی به روتردام، میتوان منطقهی «زوید» را بهعلت بیکاری و فقر، ناامنترین قسمت شهر دانست.
**وبسایت «Numbeo» از ۱۰۰، امتیاز ۴۶/۶۷ را به روتردام داده است.**
_______________________
۷. کاونتری، انگلستان :
رفتارهای ضد اجتماعی، دزدی از منازل، سرقت، قاچاق مواد مخدر، زورگیری، تجاوز جنسی و سرقت از فروشگاه موجب ناامنی این شهر شدهاند. طبق یک بررسی «Daily Mirror» از جولای تا دسامبر ۲۰۱۳، مشخص شد متوسط وقوع جرم از هر ۱۰۰ نفر در کاونتری ۴/۷۸ نفر است؛ در حالی که همین میزان برای بریتانیا ۶/۵۸ از هر ۱۰۰ نفر است.
**از نظر وبسایت «Numbeo»، میزان جرم در این شهر متوسط بوده و به آن امتیاز ۵۹/۳۸ از ۱۰۰ را داده است.**
_______________________
۶. لیل، فرانسه :
طی سالهای اخیر، میزان ناامنی به دلیل بیکاری افزایش یافته است. طبق گزارشها سازمان «Trading Economics» در سال ۲۰۱۵، میزان بیکاری جوانان فرانسوی ۲۵/۹درصد است.
بیکاری موجب افزایش ناامنی در متروها شد؛ بهطوری که تبهکاران جوان، مسافران را طعمهی خود قرار دادند. همچنین در سال ۲۰۱۴ گزارشاتی مبنی بر آزار و اذیت جنسی زنان نیز ثبت شده است. چنین حوادثی منجر به تشکیل گروههای تبهکاریِ جناح-راستی مانند «Génération Identitaire» (اتحاد نسلها) شد که شروع به سرنگونی خلافکاران زیرزمینی متروها کردند.
**طبق ردهبندی وبسایت «Numbeo»، لیل به لحاظ وقوع جرم و جنایت، شهری متوسط بوده که امتیازش ۵۶.۲۵ از ۱۰۰ است**
_____________________
* ادامه مطلب بزودی ..