طرفداری- مهرو کمرانی، سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران در آستانه بازی های آسیایی از اتحاد و همدلی تیم ملی صحبت کرده است. دختران تکواندو می خواهند مدال های احتمالی را به کیمیا علیزاده تقدیم کنند.
به گزارش آی دبلیو اسپورتس، در حالی که شمارش معکوس برای آغاز مسابقات تکواندو بازی های آسیایی جاکارتا آغاز شده مهرو کمرانی سرمربی تیم ملی تکواندو یکی از چهره های شاخص کاروان اعزامی به جاکارتا است.
مربی تاریخ ساز ایران در المپیک اکنون می خواهد همراه با شاگردانش در بازی های آسیایی جاکارتا، ایران را شیرین کام کند گرچه آسیب دیدگی کیمیا علیزاده مدتی قبل کام همه را تلخ کرده بود. با این حال ، مهرو کمرانی از امید و اتحاد حرف می زند. اتحادی برای موفقیت تیم ملی. گفتگوی مهرو کمرانی را با پایگاه خبری ورزش زنان ایران بخوانید:
تیم ملی ، سرحال ، همدل و جنگنده
تیم ما به سطحی از همدلی رسیده که برای همه ما امیدوار کننده است. تیم ملی، خوب تمرین می کند، همه سرحال هستند و انگیزه جنگیدن برای مدال در وجود تک تک آن ها دیده می شود. آن ها در حال تبدیل شدن به یک گروه حرفه ای هستند که می توانند در آینده الگوی خوبی برای بقیه نفراتی که به تیم ملی اضافه می شوند باشند.
مصدومیت کیمیا ، حکمت و شوک
زمانی که کیمیا علیزاده دچار آن مصدومیت شد، شوک بزرگی به تیم ما داد، هم برای ما و تیم و هم برای خودش به شکلی چند برابر. کیمیا واقعا تصمیم جدی برای طلای جاکارتا داشت و ما به تاریخ سازی دوباره کیمیا علیزاده مطمئن بودیم و کیمیا می خواست تاریخ جدیدی به نام خود ثبت کند که متاسفانه این اتفاق افتاد. نمی دانم باید نام این اتفاق را حکمت یا قسمت بگذاریم. شاید می توانست اتفاق بدتری برای او رخ دهد و من از این دیدگاه به قضیه نگاه می کنم و از این طریق خودم و بچه های تیم ملی را آرام می کنم. یکی دو روز بعد از این که این اتفاق برای کیمیا افتاد، همه ملی پوشان ما در شوک بودند و تمرینات را با ناباوری سپری می کردند به طوری که انگار منتظر بودند اتفاقی رخ دهد و کیمیا دوباره برگردد. با این حال جلسه ای با تیم گذاشتم و تصمیم گرفتیم تلاش کنیم، در جاکارتا مدال بگیریم و مدالمان را به کیمیا علیزاده تقدیم کنیم تا دلگرمی بزرگی برای او باشد و نشان دهیم که همگی منتظر بازگشت او هستیم.
قرار نیست کیمیا خدا حافظی کند
اگر حرفی درباره احتمال خداحافظی کیمیا زدم هدف این بود که مردم بدانند این آسیب ممکن است 2 روی متفاوت داشته باشد که یک روی آن بازگشت و یک روی آن وداع با دنیای قهرمانی است و این برای هر ورزشکاری که با این دسته از آسیب ها روبرو می شود، ممکن است اما برداشت اشتباهی از حرف من شد. بازگشت یک ورزشکار بعد از یک مصدومیت سخت ، جز با روحیه و انگیزه بخشی و تزریق روحیه جنگجویانه نیست و کیمیا بارها از صفر شروع کرده است. اگر کیمیا ، کیمیا و تبدیل به یک قهرمان ملی شد به دلیل همین روحیه جنگوجویی و اعتماد به نفسش بود.
ارزش کیمیا
او می خواست زودتر برگردد و مردم را خوشحال کند. ما قهرمانان زیادی داشتیم و داریم که همچنان مدال کسب می کنند اما این که یک دختر 17 ساله به رشته اش ، مردمش و کشورش به اندازه ای عشق می ورزد که برای بازگشت و شاد کردن دل آن ها تلاش می کند که سریع تر برگردد ، این ارزش او را نشان می دهد. بازیکنی که خود را 6 ماهه باز می گرداند یعنی این بازگشت را با تمام وجود می خواهد در صورتی که من و فدراسیون تکواندو بارها به کیمیا گفتیم و از او خواستیم که از بازگشت زودهنگام صرف نظر کند اما دیده ایم که او توانسته به خوبی بازگردد. این پیشرفت به اندازه ای بوده که پزشک کیمیا به او نامه و مجوز بازگشت داده است یعنی به حدی از نظر روانی روی جسم خود تسلط داشته که هیچ حرف و حدیثی از نظر پزشکی هم باقی نگذاشته است. در مورد بازگشت کیمیا ، همه چیز به طور استاندارد پیش رفت و هم پزشک و هم فیزیوتراپ سلامت کیمیا برای بازگشت را تایید کرده بودند.
روی حضور کیمیا در المپیک حساب می کنیم
شاید لازم است از این دیدگاه به موضوع نگاه کنیم که این مصدومیت شاید برای کیمیا مفید باشد. قدرت ذهن به انسان برای پیشبرد کارها کمک می کند و کیمیا همیشه با قدرت ذهنش مسابقه داده ، پیروز شده و موفقیت کسب کرده است و همین توان ذهنی به او کمک کرده تا در زمان آسیب سریع تر بازگردد. امیدوارم دوباره این قدرت ذهنی به کمک کیمیا بیاید و او را به میدان بازگرداند. ما می توانیم همچنان روی حضور کیمیا در المپیک و میادین آینده حساب باز کنیم.
نوبت ماست که کنار کیمیا باشیم
امثال من و کسانی که اطراف کیمیا هستند و ما در برابر کیمیا مسئول هستیم. او همه مردم ایران را خوشحال کرد و امروز باید در کنارش باشیم. قهرمانی سخت است اما آن چه دشوارتر است تکرار قهرمانی است. کیمیا خودش را ثابت کرده و امروز نوبت ماست که خودمان را ثابت کنیم و در کنارش باشیم. ممکن است یک واژه مسیر زندگی یک ورزشکار را تغییر دهد و به او انگیزه ای دوچندان ببخشد و در مقابل ، یک کلمه ، یک تیتر و یک اظهار نظر شخصی عاملی باشد برای افت یا پایان یک ورزشکار. مواردی را دیده ام که یک قهرمان با بی انگیزگی حاصل از چنین جوی ، ورزش قهرمانی را به طور کامل رها کرده است.
قلب همه ما با کیمیاست
امیدوارم اعضای تیم ملی بتوانند در این مسابقات مدال بگیرند. قلب همه ما با اوست و کیمیا هم تک تک ملی پوشان را حمایت می کند. کیمیا همچنان کاپیتان تیم ما در جاکارتا است و امیدوارم بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم و تکواندوکاران ما پاداش زحمات و همدلی شان را ببینند. دختران ما زحمت زیادی کشیده اند و همه برای مدال به جاکارتا آمده اند و در خود ، این توانایی را می بینند
ناهید کیانی جز تجربه، همه چیز دارد
ناهید کیانی بارها کارهای بزرگ انجام داده ، در اولین حضور در گرند اسلم چهارم شد ، نقره المپیک را برد و برابر دارنده طلای جهان در راند طلایی باخت و این به دلیل کم تجربگی او بود. ناهید به حریفی باخت که بیش از 40 تجربه بین المللی داشت اما ناهید با این سم و تجربه کم ، با حداقل فاصله بازنده شد و فقط یک بی دقتی کوچک بود. ناهید در ویتنام در حالی نقره گرفت که نفر اول ، کانگ کره ای همه کره ای های وزن یک و 2 را با اختلاف شکست داده است اما ناهید کیانی تصمیم گرفته پس از فینال قهرمانی آسیا ، او را شکست دهد و این توانایی را هم دارد.
الهه شیدایی و چالش گذر از دور اول
در وزن 3 جهانی ما ، الهه شیدایی بسیار با انگیزه و باهوش اما کم تجربه است و این انگیزه می تواند کم تجربگی او را پوشش دهد. الهه رنکی ندارد و به همین دلیل احتمالا در اولین مسابقه با نفر اول جدول برخورد می کند. در مسابقات کره جنوبی که اولین اعزام او بود در اولین مسابقه با حریف کره ای بازی خوبی انجام داد و در 2 راند هم پیروز میدان بود و به دلیل کم تجربگی در راند 3 بازی را از دست داد. امیدوارم مسابقه اول برای او خوب پیش برود.
پریسا جوادی و توانایی ضربه با دو پا
در وزن 4 جهانی ، پریسا جوادی را داریم که دارای یک ویژگی خاص است و آن ، دو پا بودن پریسا است و این کار را هم برای خودش و هم برای من به عنوان مربی آسان تر می کند. اتفاق افتاده که پریسا به دلیل بهره مندی از این توانایی با یک تعویض گارد بازی را به سود خود پایان برده و این یک امتیاز ویژه برای پریسا جوادی است. پریسا انگیزه و شور زیادی برای حضور در جاکارتا داشت و امیدوارم او هم یکی از مدالیست های در اندونزی باشد.
ملیکا میرحسینی ، جانشین شجاع
در وزن 3 المپیکی ، ملیکا میرحسینی را به جای کیمیا علیزاده داریم. ملیکا کاملا متمرکز ، با انگیزه و شجاع است که به خوبی بازیکنان را از قبل آنالیز می کند و دقیقا طبق برنامه پیش می رود. امیدوارم ملیکا بتواند در این مسابقات حق خود را بگیرد گرچه تجربه اش کمتر است اما به او کاملا امیدواریم و دستیابی او به مدال دور از دسترس نیست. مسن ترین عضو تیم 5 نفره تکواندوی ما اوست که فقط 22 سال سن دارد.
زهرا پور اسماعیل نیاز به تمرکز دارد
در وزن 4 المپیکی ، زهرا پور اسماعیل ، دختری است که کارهای بزرگی از او دیده ایم. زهرا اما گاهی نوسان در عملکرد دارد به طوری که گاهی فراتر از حد تصور و گاهی بالعکس است و این به شرایط روحی و روانی او بستگی دارد. از زهرا می خواهم که تمام تمرکز خود را به مسابقه و حریفانش معطوف کند. او قطعا از نظر فنی هیچ کمبودی ندارد و با کمی تمرکز می تواند یک مدال خوشرنگ و فوق العاده برای ایران کسب کند.
نقاشی هنری ناهید کیانی
پیش از این که به جاکارتا برویم ناهید کیانی این نقاشی را کشید و تصمیم گرفتیم همه با هم آن را در صفحات شخصی مان منتشر کنیم. آن نقاشی در عین کمیک بودن ، نشان دهنده اتحاد و همبستگی همه ما در کنار هم بود و امیدوارم نقاشی ناهید به واقعیت بدل شود.