محمد عبادی ـ دوبلور ۷۱ ساله کشور ـ این روزها به دلیل ابتلا به بیماری نادری از خانواده اماس، در آی سی یو بستری است و شرایط جسمی خوبی ندارد.
به گزارش ایسنا، عبادی (متولد ۱۳۲۶) ـ بازیگر سینما و تلویزیون و دوبلور با سابقه ایرانی است. محمد عبادی دوبلوری را از ۲۵ سالگی آغار کرد. از کارهای شاخص او در حوزه دوبله میتوان به «لوک خوش شانس» (بوشوگ) و «سفرهای میتی کومان» (تسوکه) اشاره کرد.
محمد عبادی همچنین در سریال «ناوارو» در نقش اوکلند، «جنگجویان کوهستان» در نقش شی چن، «از سرزمین شمالی» در نقش تام، «کاراگاه و رکس» در نقشهای مختلف و «شرلوک هلمز» در نقشهای مختلف دوبله کرده است.
در این بخش میتوانید شنونده صدای محمد عبادی در مقام دوبلور باشید:
00:00
00:00
بر اساس این گزارش ایسنا، تعدادی از مدیران سازمان صداوسیما از جمله مجید شعبانپور (رییس مرکز تولید و فنی تلویزیون)، مجتبی نقییی (مدیر امور دوبلاژ سیما)، خواجه نژاد (مدیر روابط عمومی معاونت سیما) و همچنین ناصر ممدوح (رئیس انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم) امروز ۳۰ تیر ماه از محمد عبادی دوبلور قدیمی کشورمان که در بیمارستان فیروزگر بستری است عیادت کردند.
مدیران صداوسیما در این دیدار با لیلا صفاریان، همسر محمد عبادی گفتوگو و آخرین وضعیت بیماری این دوبلور پیشکسوت را پیگیر شدند.
نوشدارو بعد از مرگ سهراب؟!
لیلا صفاریان ـ همسر محمد عبادی ـ نیز درباره وضعیت بیماری او گفت: همسرم به مدت یک هفته است که در بستر بیماری است و شرایط خوبی ندارد و در حال حاضر در آی سی یو به سر میبرد.
از همان زمانی که او به بیمارستان منتقل شد شرایط خوبی نداشت و حالش بدتر شد. او در این مدت با دستگاه تنفس مصنوعی نفس میکشید، هم اکنون هم وضعیتش ثابت نیست و نوسان دارد.
همسر عبادی درباره آخرین همکاری این هنرمند عرصه دوبله با صداوسیما توضیح داد: ایشان سال ۹۶ سریالی را با آقای بیگی کار کرد و از آبان ماه همان سال بود که به تدریج تعادل خود را از دست داد و من احساس کردم حالش دیگر خوب نیست و نمیتواند راه برود و وضعیتش به این حال تبدیل شد.
صفاریان همچنین درباره مشکلات و انتظاراتی که دارد، اظهار کرد: امیدوارم به مدیران جسارت نشود اما همیشه نوشدارو پس از مرگ سهراب میرسد. همسر من دو سال بیمار است و در این دو سال من و فرزندانم به تنهایی به بیماری عبادی رسیدگی میکردیم.
ناصر ممدوح پس از عیادت از عبادی به ایسنا گفت: متاسفانه هنوز جزییات دقیقی از وضعیت بیماری او وجود ندارد و من امیدوارم هرچه زودتر بهبودی حاصل شود و عبادی سر کارش بازگردد. عبادی گوینده خوبی است و شخصیت بسیار خوبی هم دارد. من متاثرم که ایشان را روی تخت بیمارستان ملاقات میکنم.
این مدیر دوبلاژ باسابقه درباره ضرورت توجه مسؤولان اهالی هنر و خصوصا پیشکسوتها، اظهار کرد: سازمان صداوسیما در گرفتاریها و مسایل کمک کرده است. امیدوارم که هیچکس مشکلی نداشته باشد و آقای عبادی هم حالش خوب شود.
مجید شعبانپور ـ رییس مرکز تولید و فنی سیما ـ درباره همکاری این هنرمند با امور دوبلاژ سیما یادآور شد: کم و بیش در جریان بیماری آقای عبادی بودیم ولی متاسفانه هرچه گذشت بیماری ایشان پیشرفت کرد. در این مدت ما تلاش کردیم تا جایی که ممکن است از همکاری با این هنرمند استفاده کنیم اما شدت بیماری باعث شد که نتوانیم از حضورشان بهره بگیریم و محروم شدیم.
او گفت: کم و بیش پیگیر بحث درمان آقای عبادی بودیم اما نوع بیماری ایشان شرایط خاصی دارد. او شامل بیمه هنرمندان است. همکاران دوبلاژ ما به جهت اینکه نحوه همکاریشان برنامهای است مشمول بیمه سازمان صداو سیما نیستند. با این حال تا جایی که قانون جواب دهد سازمان صداوسیما با آنها همکاری میکند. از لحاظ همکاری هم میدانیم زمانی که این عزیزان دچار کهولت سن میشوند همکاری سیما با آنها کم میشود.
وی سپس با اشاره به اینکه دوبلورهای پیشکسوت زمانی که دچار بیماری یا کهولت سن میشوند عملکردشان پایین میآید، یادآور شد که دریافتیهای این افراد به همان میزان پایین میآید. بسیاری از هنرمندان این شرایط را دارند که باید مشمول کمکهایی از طرف سازمان شوند.
او با اشاره به طرحی به نام طرح «سپاس» که این هنرمندان از جمله محمد عبادی مشمول آن میشوند، گفت: این طرح به نوعی کمک هزینه برای کسانی است که از کار افتاده اند.
مجتبی نقییی ـ مدیر امور دوبلاژ سیما ـ درباره همکاری محمد عبادی با این مرکز نیز خاطرنشان کرد: زمستان سال گذشته آخرین همکاری ایشان با واحد امور دوبلاژ بود که با وجود اینکه حالشان خوب نبود در یک اثر سینمایی نقشی را گویندگی کرد.
وی درباره آثاری که عبادی دوبله آنها را بر عهده داشت به سریال معروف «لوک خوش شانس» اشاره و درباره بیمهریهای صدا و سیما در قبال هنرمندان گفت: مواردی به حق است و آن اینکه کمبودهایی بوده است اما مدیران سازمان به هنرمندان این حرفه توجه ویژه دارند و این هنرمندان حمایت هم شدهاند.