به گزارش "ورزش سه" و به نقل از نسیم آنلاین، ولادمیر وینکوف، سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران پس از شکست احسان روزبهانی در المپیک اظهار داشت: من میخواهم نه تنها نظر خودم بلکه آنالیز تیم فنی 5 نفره اوکراین را در خصوص حذف روزبهانی بگویم.
وی ادامه داد: از دقیقه اول مسابقه معلوم بود که احسان روزبهانی از نظر فنی ، تکنیکی و تاکتیکی برای مسابقه المپیک آماده نشده بود. به نظر میرسید که بوکسور ایرانی فقط آمده وقتی را روی رینگ بگذراند و ظاهرا به او نفهمانده بودند که اینجا مسابقات المپیک است نه بازی با حریف گمنامی و تمرینی در ایران .
سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران عنوان کرد: روزبهانی چنان با غرور و نخوت وارد رینگ شد که انگار او قهرمان المپیک است و مسابقه را برده است! اما در حین مسابقه معلوم شد که روزبهانی از نظر فنی ، روحی ، تکنیکی و تاکتیکی آمادگی رویارویی با حریف متوسط هلندی را ندارد. این بوکسور هلندی را چند سالی است که ما میشناسیم و خیلی سطح او معمولی و متوسط است و کاملا اتفاقی و شانسی سهمیه المپیک را کسب کرد. چون کسی اصلا باور نمیکرد که پیتر مولنبرگ سهمیه بگیرد.
وی ادامه داد : قرعه روزبهانی خیلی خوب بود که بازی اول به پیتر خورد اما ظاهرا تیم مربیان احسان تمام تلاششان را کردند که این بوکسور با ضعف کامل خودش را نشون بدهد و مشخص بود او آماده سازی بدی داشته است. مربیان درکی از اتفاقتی که در رینگ میگذشت نداشتند و نمیدانستند چه کار میخواهند بکنند.
سرمربی سابق تیم ملی بوکس اوکراین تصریح کرد: پیتر مولنبرگ در مسابقات قهرمانی اروپا نقره گرفت، بوکسورهای ما هم نقره و برنز گرفتند و حتی در باکو قهرمان شدند، اما این نکته را مد نظر داشته باشید که در آن زمان بوکسورهای خوب به دلیل آماده سازی برای قهرمانی جهان در قطر در مسابقات غایب بودند. برای همین هلندیها و بوکسورهای ما آنجا مقام آوردند، اما در قهرمانی جهان که بعد از این مسابقات برگزار شد هم اوکرانیها و هم این هلندی در بازیهای اول خودشان نتیجه را واگذار کردند.
وی عنوان کرد: برای همین بردن در مسابقاتی که حریفان قوی غایب هستند شاخص خوبی نمی تواند باشد. متخصصان بوکس میدانند و اعتقاد دارند که ورزشکار باید بهترین نتیجه را در قهرمانی جهان و المپیک بگیرد و قهرمانیهای قارهای مثل قهرمانی آسیا ، اروپا و غیره فقط مراحل آماده سازی برای این دو مسابقه مهم هستند. نباید این مسابقات را با هم قاطی کرد. مربی خوب میداند که نتایج خوب را باید در مسابقات قهرمانی جهان و المپیک به دست آورد.
وینکوف با انتقاد از بیبرنامگی روزبهانی ، خاطر نشان کرد: اولین نکته منفی که در مسابقه مورد توجه تیم آنالیز مربیان اوکراینی قرار گرفت این بود که هیچ برنامه ای برای مسابقه احسان وجود نداشت .انگار که تیم مربیان او حریف را آنالیز نکرده بودند و نمیدانستند که چه برنامهای برای مسابقه داشته باشند. احسان حملههای تکراری نداشت، یعنی حمله میکرد و میایستاد در صورتی که من یادم هست همیشه میگفتم وقتی چپ و راست میزنید، دوباره ادامه بدهید و به عقب برنگردید. کاری که احسان میکرد این بود که دو ضربه میزد و به عقب برمیگشت و برای پیروزی هیچ کار مهمی نمیکرد.
وی افزود: من خیلی از حذف روزبهانی ناراحت شدم چون وقتی دیدم احسان با حریف متوسطی که تنها افتخارش نقره اروپا در غیبت مدعیان بود برخورد کرد از شانس خوب او خوشحال بودم اما او نتوانست کاری کند. این هلندی چندین بار در WSB ناک اوت شده بود. احسان توانایی این را داشت که حداقل اولین مدال المپیک ایران را حتی برنز کسب کند چرا که ما او را در قزاقستان هنگامی که با مربیان خوبی تمرین میکرد و در تیم خوبی بود میشناختیم و همه به او ایمان داشتیم.
وینکوف در پایان گفت: آن موقع احسان خیلی خوب بود اما الان ظاهرا کسی با او شوخی بدی کرده و ظاهرا تمام تلاشش را کرده که احسان چیزی روی رینگ برای عرضه نداشته باشه. او در حال حاضر نه تکنیک، نه مدرسه بوکس و نه دفاع ندارد ! متخصصان بی طرف بوکس گفتند که اگر بوکس ایران این باشد که احسان نشان داده پس برای ایران متاسفیم چون ایران بوکس ندارد! روزبهانی فقط به حالت دعوا بوکس میکرد!