طرفداری- ستون "بخش کاربران" در طرفداری، یکی از مهمترین قسمت های شبکه اجتماعی وب سایت است و پیرو سوالات قبلی در این باره، واجب دیدیم که در مورد بخش کاربران چند نکته مهم را یادآور شویم.
۱- زمانی که در بخش کاربران مطلبی می گذارید و وقت صرف می کنید، قاعداتا دوست دارید افراد بیشتری در دایرهی مطلب شما درگیر شوند. با توجه به انبوه کاربرانی که در طرفداری حضور دارند، احتمال اینکه پست شما خیلی سریع به پایین برود و افراد کمتری آن را ببینند، زیاد است. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، در اینجا ستونِ بخش کاربران نیست که میتواند نقشی مهم در بازدید مطالب شما ایفا کند، بلکه این موتور جست و جوی گوگل است که می توانید آن را رفیق خود کنید! گوگل تنها در صورتی با شما رفاقت می کند که مطالب خود را به صورتی بنویسید که گوگل دوست دارد. گوگل هم باید استفادهکنندگان از خود را راضی کند و چیزی که برایش اهمیت پیدا میکند، کیفیت تجربهی کاربر است.
۲- مبحث سئو یا همان زبان رفاقت با گوگل بحث پیچیدهای است اما تنها رعایت کردن چند نکته کوچک و بدیهی باعث میشود مطالب شما در بخش کاربران طرفداری که به طور مستقیم و عمومی در فضای مجازی قرار دارد، دیده شود و گوگل آن را به کسانی که در مورد مطلب شما جستجو می کنند، معرفی کند.
۳- تیتر مطلب شما مهم است و باید کلمات کلیدی متن شما را شامل شود. مثلا اگر قرار است کاریکاتوری در مورد رقابت رونالدو و مسی در بخش کاربران بگذارید، نوشتن "خخخخخخخخخخخخ" هیچ کمکی به بازدید مطلب شما که نمیکند، بلکه ستونی که همه از آن استفاده میکنند را زشت میکند. اگر در همین مطلب مثلا تیتر بزنید "کل کل رونالدو و مسی" یا چیزی شبیه به این، با گذشت زمان گوگل با شما رفاقت میکند و حتی اگر فرد غریبهای در اینترنت در مورد رونالدو و مسی جست و جو کند، گوگل، مطلب شما را به او معرفی میکند. هرچند در تیتری مثل این چیزی که گفته شد و عمومیت دارد، گرفتن جایگاه در گوگل دشوارتر است. هرچه تخصصیتر متغیرهای موجود در محتوای خود را به تیتر بیاورید، گرفتن جایگاه در گوگل راحتتر میشود.
- منظور از متغیر چیست؟
-
- اثرات رفتار (1) پدر، بر تربیت (2) فرزندان
- اثرات خشونت کلامی (1) پدر، بر روی حفرههای عاطفی (2) فرزندان
- احتمال اینکه محتوای شما با تیتر دوم از گوگل ورودی بگیرد، بیشتر است.
- نوشتن تیتر زرد، گنگ یا تیتری با بزرگنمایی اگرچه در ابتدا باعث میشود در ستون کاربران برای دیدن مطلب شما وارد شوند، این مسئله دنبالهدار نیست؛ کاربر به سرعت مطلب شما را ببندد و این کمکی به گرفتن ورودی از گوگل نمیکند.
نکته مهم دیگر در مورد تیتر این است که نوشتن خخخخخخخ یا گذاشتن یک نقطه (.) به عنوان تیتر، به سئوی کلی سایت هم ضربه میزند و ما ناچار هستیم مطلب را حذف یا در بهترین حالت از نیروی فنی بخواهیم تیترش را به حالت عادی تغییر دهد (فقط تصور کنید چه نیرویی بابت این کار باید مصرف شود!)
۴- در مورد متن، دوباره تاکید بر کلمات کلیدی است. اگر متنی را از سایت دیگری کپی کردهاید، ما در طرفداری دوست داریم که منبع آن را هم در پایین متن ذکر کنید. بند چهارم خیلی ربطی به بازدید ندارد، بیشتر گریزی به اخلاق بود. اگر میخواهید بابت این مطلب، از سمت گوگل به محتوای شما توجه شود؛ مطلب را بازنویسی کنید. بخشهایی را تغییر دهید. تصاویر را عوض کنید. چیزی از تجربهی خود به آن بیفزایید.
۵- پس از نوشتن مطلب، دومین کار مهم پس از انتخاب تیتر مناسب، استفاده از "برچسب" است که در پایین متن در اختیار شماست و می توانید ۵ برچسب برای مطلب خود انتخاب کنید. برچسبها معجزه میکنند. فقط کافیست کلمات کلیدی متن خود مثل کریستیانو رونالدو یا لیونل مسی یا مثلا کاریکاتور را در بخش برچسب بنویسید و با فشار دادن دکمه enter آن را ثبت کنید. این برچسب برای همیشه در طرفداری ذخیره میشود و شما میتوانید برای مطالب بعد خود با تایپ یک یا دو حرف، آن را پیدا کنید. استفاده از برچسبهای موجود، کمک میکند که مطلب شما راحتتر توسط گوگل ایندکس شود.
6. تصاویر بخش مهم دیگری است که در مطالب میتواند باعث توجه به مطلب شما شود. این چند اصل را در نظر داشته باشید:
- در استفاده از تصاویر، نه افراط کنید و نه تفریط. بهترین کار این است که به ازای هر 350 کلمه یک عکس داشته باشید.
- از تصاویر استفاده کنید که عرض دارند، نه تصاویری مثل بکگراند گوشی که به لحاظ طولی بلند هستند.
- عکسهایی انتخاب کنید که کمتر از 100 کیلوبایت باشند. با سایت photopea قادر به کم کردن حجم تصاویر هستید. هرچه حجم تصاویر کمتر باشد، صفحه زودتر لود میشود، کیفیت تجربه کاربری بیشتر میشود و بیشتر دیده خواهید شد.
- برای تصاویر «متن جاگزین» درج کنید. با دبل کلیک روی عکس در ادیتور میتوانید این کار را انجام دهید. این، کمک میکند در سرچ تصاویر گوگل هم مطلب شما دیده شود. متن جایگزین، توصیفی از چیزهایی باشد که در عکس میبینید. آنها را با - از هم جدا کنید.
- سعی کنید عکس را با اسمی درست به انگلیسی سیو کرده باشید. این کمک میکند که به مشکل کپیرایت نخورید و گوگل، عکس را یونیک ببیند.
۷- اگر آهنگی در سایت آپلود می کنید، تیتر آهنگ فلان از فلانی، معمولا بهترین تیتر برای گوگله. اگر متن و کمی توضیحات هم اضافه کنید، بسیار به دیده شدن کمک میشود.
8. استفادهی صحیح از اصول نگارشی، مطالعهی مطلب را ساده میکند و به دیده شدن کمک میکند. اینطور از علائم نگارشی استفاده کنید:
9. تجربهنگاری برای گوگل بسیار ارزشمند است. تجربهای از سایت دانشگاه، گرفتن پنچری ماشین، یک بازی گمنام یا جذاب دارید؟ آن را با توضیحات کامل بنویسید. یا حتی ویدئو بگیرید و توضیح دهید.
10. لینکسازی از دیگر نکات مفید است. به مطالب پربازدید مشابه بروید که روی سوژهی مشابهی کار کردهاند، چیزی در مورد محتوای خود بنویسید و لینک مطلبتان را کامنت کنید. یا هر مرتبه که چیزی جدید مینویسید، مطالب سابق مشابه خود را لینک کنید.
11. این مطلب را بخوانید: چگونه مطلب کاربری خوبی بنویسیم؟
در سازماندهی و کاربردی تر شدن بخش کاربران، به ما کمک کنید.
از اینکه همیشه با ما هستید، از شما متشکریم.