از میان این پروسه های معروف و پر سر و صدا البته هستند پروسه هایی که در نهایت نیز به سرانجام ختم نمی شوند و علی رغم پشت سر گذاشتن زمانی طولانی، توافق نهایی میان طرفین حاصل نمی شود.
هر ساله در پنجره ی تابستانی فصل نقل و انتقالات فوتبال اروپا شاهد جابجایی های فوق العاده زیادی هستیم که البته چند انتقال از بین همه ی این نقل و انتقالات معروف و پر سر و صدا می شوند. این فصل انتقال لوئیس سوارس به بارسلونا و خامس رودریگس به رئال مادرید از معروف ترین و پر سر و صدار ترین انتقالات فوتبال اروپا محسوب می شوند و البته هنوز چند هفته نیز تا پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است. مسئله ی حضور آرتورو ویدال در منچستر یونایتد نیز یکی دیگر از پروسه های جذاب تابستان جاری بوده است که البته هنوز به سرانجام نرسیده است. از میان این پروسه های معروف و پر سر و صدا البته هستند پروسه هایی که در نهایت نیز به سرانجام ختم نمی شوند و علی رغم پشت سر گذاشتن زمانی طولانی، توافق نهایی میان طرفین حاصل نمی شود. به همین بهانه بخش بین المللی وبسایت گل به بیان 10 پروسه ی نقل و انتقال معروف و پر سر و صدای فوتبال اروپا در طول تاریخ پرداخته است با ذکر این مطلب که لزوما همه ی این نقل و انتقالات به سرانجام نرسیده و تنها هدف پروسه ی بسیار طولانی و پر سر و صدای آن بوده است:
آلفردو دی استفانو - بارسلونا به رئال مادرید
دی استفانو اسطوره ی باشگاه رئال مادرید مسیر فوق العاده پر سر و صدایی را برای پیوستن به رئال طی کرده است. باشگاه بارسلونا ابتدا پیشنهادی را به تیم میلیوناریوس کلمبیا برای به خدمت گرفتن دی استفانو ارائه کرد که با موافقت طرف کلمبیایی نیز واقع شد. دی استفانو به بارسلون عزیمت کرد و حتی در چند بازی دوستانه نیز در ترکیب بارسلونا قرار گرفت اما همه چیز پس از پیشنهاد وسوسه کننده رئال مادرید به تیم میوناریوس تغییر کرد. رئال با پیشنهاد عجیب خود روند انتقال را به کل عوض کرد تا این بازیکن افسانه ای در نهایت راهی رئال مادرید شود.
پاتریک ویرا - آرسنال به رئال مادرید
پس از جدایی کلودیو ماکه له له از رئال مادرید همواره خلا یک هافبک دفاعی واقعی در ترکیب این تیم مشاهده می شد. مسئولان رئال مادرید قصد داشتند تا در سال 2004 پاتریک ویرا کاپیتان آرسنال را جانشین ما که له له کنند و اتفاقا آن ها به نهایی کردن این انتقال نیز بسیار نزدیک شده بودند. در حالی که بسیاری از رسانه ها انتقال او را تمام شده می دانستند ویرا خود با مسئولان مادریدی به توافقات نهایی دست پیدا نکرد تا در آرسنال ماندگار شود. با این حال او سال بعد در پروسه ای مشابه و بسیار پر سر و صدا با لوچیانو موجی مدیر وقت یوونتوس ایتالیا به توافق دست پیدا کرد و راهی این تیم شد.
جان اوبی میکل - لین به چلسی
ماجرای انتقال اوبی میکل هافبک نیجریه ای چلسی نیز فوق العاده پیچیده و پر سر و صدا بود که در نهایت پای داوری فیفا را نیز باز کرد. ابتدا این یونایتد بود که او را شناسایی کرد و بازی های اوبی میکل را در جام جهانی زیر 17 ساله ها زیر نظر گرفت. قرار بر این شده بود تا این استعداد اهل نیجریه پس از تولد 18 سالگی خود راهی منچستر یونایتد شود اما ناگهان با ورود باشگاه چلسی همه چیز تغییر پیدا کرد. مسئولان چلسی توانستند با کار کردن روی اوبی میکل نظر وی را برای حضور در تیم خودشان جلب کنند اما از آن طرف نیز یونایتد به شدت مدعی بود که این بازیکن به طور قانونی متعلق به آن ها است. سر انجام فیفا وارد این مسئله شد و رای به حضور اوبی میکل در چلسی به شرط پرداخت مبلغ 14 میلیون پوند به منچستر یونایتد و 4 میلیون پوند نیز به باشگاه اصلی اوبی میکل یعنی لین نروژ از طرف چلسی داد.
رافائل فن در فارت - هامبورگ به والنسیا
در سال 2007 فن در فارت در آستانه ی پیوستن به والنسیا اسپانیا قرار داشت و حتی عکسی را نیز با پیراهن این باشگاه از خود منتشر کرد. با این حال مذاکرات بسیار طولانی و طاقت فرسای طرف های آلمانی و اسپانیایی به نتیجه نرسید و هامبورگ به هیچ عنوان حاضر نشد تا با مبلغ پیشنهادی والنسیا ستاره ی خودش را به مستایا واگذار کند. رافائل فن در فارت در طول مدت مذاکره بارها و بارها از مسئولان باشگاه هامبورگ درخواست کرد تا با انتقال وی به اسپانیا موافقت کنند اما مسئولان هامبورگ حاضر به پذیرفتن در خواست او نشدند. اوضاع این انتقال به قدری دراماتیک پیش رفت که هم تیمی های فن در فارت در هامبورگ به شوخی پیراهن والنسیا را به عنوان کادوی کریسمس به بازیکن هلندی خود هدیه دادند!!
کریستیانو رونالدو - منچستر یونایتد به رئال مادرید
پروسه ی انتقال رونالدو به رئال نیز از طولانی ترین پروسه های نقل و انتقالات محسوب می شود. کریس پس از پشت سر گذاشتن فصلی فوق العاده در سال 2008 که با به ثمر رساندن 42 گل همراه شده بود، مورد توجه مسئولان رئال مادرید قرار گرفت. گرچه خودش در تابستان سال 2008 علاقه مند به حضور در مادرید بود اما سر آلکس فرگوسن به شدت با خروج وی مخالفت کرد. فرگوسن حتی چند جلسه ی خصوصی نیز با کریس رونالدو برگزار کرد تا وی را به ماندن در الدترافورد برای 1 فصل دیگر متقاعد کند. جلساتی که البته موثر نیز واقع شد تا کریس به ماندن 1 ساله در الدترافورد رای دهد. با این حال سر آلکس سال بعد به قول خودش عمل کرد و اجازه ی خروج را به رونالدو داد تا بازیکن پرتغالی سرانجام به آرزوی پیوستن به رئال مادرید دست پیدا کند.
فرانک ریبری - بایرن مونیخ به رئال مادرید
در سال 2009 فرانک ریبری نیز به یکی از مهم ترین اهداف سران مادریدی برای حضور در این باشگاه تبدیل شده بود. فرانک ریبری در آن زمان به شدت برای نهایی کردن این انتقال وسوسه شده بود. او طی گفت و گویی با اکیپ تاکید داشت: " من تصمیم خودم را گرفته ام. می خواهم باشگاه را ترک کنم و مقصد من نیز مادرید خواهد بود." با این حال بایرن مونیخ مقاومت فوق العاده ای را از خود در برابر پیشنهادات رئال مادرید ارائه کرد و با برگزاری جلساتی فرانک ریبری را نیز متقاعد کرد تا آینده ی خودش را در مونیخ جست و جو کند.
داوید ویا - والنسیا به بارسلونا
پروسه ی خروج داوید ویا از مستایا نیز بسیار طولانی و پر سر و صدا بود. داوید ویا توانایی های فوق العاده زیادی را از خود در والنسیا نشان داده بود و از باشگاه های بسیاری پیشنهاد داشت. والنسیا با همه ی این باشگاه ها از جمله رئال مادرید، منچستر یونایتد، منچستر سیتی، بارسلونا و چلسی پای میز مذاکره نشست تا اینکه پس از طی کردن زمانی بسیار طولانی رای به حضور این مهاجم در نوکمپ داد.
سسک فابرگاس - آرسنال به بارسلونا
فابرگاس علی رغم اینکه مسائل زیادی را زیر نظر آرسن ونگر آموخته بود اما هیچ گاه نتوانست علاقه اش را برای بازگشت به خانه و بارسلونا پنهان کند. پروسه ی انتقال فابرگاس به بارسلونا یکی از جذاب ترین و طولانی ترین پروسه های نقل و انتقالات اروپا محسوب می شود که سر و صدای بسیار زیادی را در زمان خودش به پا کرد. 2 سال مذاکرات بین طرفین معامله به طول انجامید و در نهایت این انتقال در ماه آگوست سال 2011 به سرانجام رسید.
نیمار - سانتوس به بارسلونا
وقتی یک بازیکن به طور همزمان مورد توجه 2 باشگاه بارسلونا و رئال مادرید قرار می گیرد مطمئنا پروسه ی انتقالش بسیار هیجان انگیز، معروف و پر سر و صدا خواهد شد. این مسئله کاملا در مورد نیمار صدق می کند. البته رئال و بارسا در این بین تنها نبودند چرا که غولی همچون چلسی و رومن آبراموویچ نیز به شدت اتفاقات پیرامون این استعداد برزیلی را رصد می کردند. گرچه نیمار اعلام کرده بود که تا پایان جام جهانی 2014 در سانتوس باقی خواهد ماند اما در نهایت این مسئولان بارسلونا بودند که توانستند وی را برای حضور در نوکمپ ترغیب کنند. انتقال نیمار به بارسلونا مدتی بعد نیز بسیار خبرساز شد و حتی استعفای رئیس باشگاه بارسلونا را نیز در پی داشت.
گرت بیل - تاتنهام به رئال مادرید
ماجرای دنیل لوی رئیس باشگاه تاتنهام و رئال مادرید یک تابستان تمام به طول انجامید. لوی با لجبازی بی نظیر خودش به هیچ عنوان اجازه ی نهایی شدن انتقال بیل به رئال مادرید را صادر نمی کرد. فلورنتینو پرس تمامی مدت فصل نقل و انتقالات سال گذشته را صرف مذاکره با لوی و تاتنهام کرد تا بلکه بتواند گرت بیل را راهی سانتیاگو برنابئو کند. در نهایت این مذاکرات طولانی و فشرده در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات موثر واقع شد تا ستاره ی ولزی تاتنهام با انتقالی 91 میلیون یورویی به دومین بازیکن گران قیمت تاریخ فوتبال دنیا تبدیل شود