هنگامي كه يوگي لوو در تابستان 2004 قرارداد خود را به عنوان كمك مربي و دستيار سابق سرمربي سابق تيم ملي آلمان يورگن كلينزمن، با فدراسيون قوتبال آلمان به امضا رساند، شايد هيچ يك از طرفين نمي دانستند كه دوران جديدي در فوتبال آلمان را رقم زده اند.
با وجود اينكه يوگي لوو در فرايبورگ يك اسطوره به حساب مي آمد، اما او هرگز همانند يورگن كلينزمن فاتح جام جهاني و جام ملت هاي اروپا نبوده و به هيچ وجه بازيكن بزرگي نيز به حساب نمي آمده است و شايد تا قبل از امضاي اين قرارداد كمتر كسي نام او را شنيده بود و او شهرت اندك خود را بيشتر مديون سرمربي گري در اشتوتگارت بود.
او به عنوان سرمربي اشتوتگارت توانسته بود اين تيم را قهرمان جام حذفي آلمان DFB Pokal نمايد و حتي اين تيم را به ديدار پاياني جام يوفا برساند، در آن سال ها از يوگي لوو به دليل تشكيل يك مثلث جادويي از كراسيمير بالاكوف، جيوواني البر و فردي بوبيچ و شيوه تهاجمي بازي اشتوتگارت در بوندسليگا، مطالب و تمجيدات بسياري در رسانه هاي آلمان به چشم مي خورد.
حال يوگي لوو وظيفه داشت به همراه كلينزمن دوره جديدي را در فوتبال آلمان پديد آورد، آشنايي و شناخت اين دو باهم به دوره هاي مشترك مربي گري در فدراسيون فوتبال آلمان برمي گردد. براي تشكيل تيمي قدرتمند در جام جهاني 2006 كه آلمان ميزباني آن را به عهده داشت، كلينزمن و لوو دست به تغييرات گسترده اي زدند. تغييرات پايه اي زياد و اعتماد به جوانان ضامن موفقيت نسبي آنها شد، به هر حال كسب عنوان سومي براي آلمان در جام جهاني 2006 تا قبل از رقابت ها تا حدودي قابل پيش بيني نبود.
بعد از جام جهاني يورگن كلينزمن از سمت خود كناره گيري كرد و مطابق سنتي قديمي در فدراسيون فوتبال آلمان، دستيار جانشين رئيس شد و همان طور كه سال ها پيش هلموت شون جانشين سپ هربرگر شده بود و يوپ دراوال جانشين هلموت شون، يوگي لوو نيز در تابستان 2006 جايگزين يورگن كلينزمن در راس كادر فني نيم ملي آلمان شد.
يوگي لوو همان خط مشي گذشته را ادامه داد تا شاگردانش دو سال بعد در رقابت هاي يورو 2008 به نايب قهرماني رسيدند، اين موفقيت براي آلمان ها در حقيقت پيشرفت بزرگي به حساب مي آمد. در سال 2010 و در جام جهاني افريقاي جنوبي بازهم شاگردان لوو همانند يورو 2008 البته اين بار در مرحله نيمه نهايي به سد اسپانيا برخورد كردند و نتوانستند به فينال راه يابند.
در رقابت هاي يورو 2012 بازهم آلمان از رسيدن به فينال باز ماند، اين بار ايتاليا مانع بزرگي بود. شاگردان پراندلي در اين سال خوب بودند اما فوق العاده نبودند و شكست 4-0 تحقيرآميز در فينال مقابل اسپانيا، نشان دهنده اين ادعا است. شايد ترس يوگي لوو از ايتاليا با توجه به خاطره تلخش از نيمه نهايي جام جهاني 2006 و باخت مقابل ايتاليا در دقايق پاياني وقت هاي اضافه، عامل اصلي اين شكست بود و به همين دليل يوگي لوو تركيب و تاكتيك تيم خود را براي مقابله با پراندلي به كلي دگرگون كرد. اما در پايان باز هم شكست نصيب آلمان ها شد و باز هم در يك بازي حساس آلمان ها موفق به پيروزي نشدند.
در جام هاي جهاني و اروپايي اخير، آلمان ها هميشه خود را به جمع چهار تيم برتر رسانده تند و تنها اسپانيا و ايتاليا كه خود در انتها موفق به فتح اين جام ها شده اند، مانعي بزرگ بر سر راه آنها بوده اند ولي با اين وجود تقاضا براي كسب عنواني در فوتبال بعد از 18 سال در آلمان بسيار شدت يافته و احساس مي شود.
حال در سال 2014، در آمريكاي جنوبي، جايي كه تا كنون هيچ كشور اروپايي موفق نبوده است و به خصوص در برزيل سرزمين ديوانگان فوتبال، مي بايست انتظارها به پايان برسد و يوگي لوو وظيفه خطيري در اين زمينه پيش رو دارد.
براي فتح جام جهاني 2014، يوگي لوو همه ابزار لازم را در اختيار دارد، از امكانات و اختيارات گرفته تا بازيكن با استعداد و كادري بي نظير و به نظر براي جاودانه شدن اين نسل طلايي فوتبال آلمان، يوگي لوو تنها كمي شانس لازم دارد و البته برخورد نكردن به ايتاليا در مرحله نيمه نهايي !