10- مایک اشلی
باشگاه: نیوکاسل
دارائی: 2.8 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/651.jpg)
به نظر می رسد که مایک اشلی به دلیل نداشتن پول کافی، 4.2 از سهام خود در اسپورت دایرکت ، شرکتی که خود او تاسیس کرده، را به تازگی به مبلغ 223 میلیون پوند به گولدمن ساکس فروخته است.
این باید آن پاداش 73 میلیونی که شرکای او هفته پیش با بی رحمی به او ندادند را جبران کند.
مدت زمان حضور او در نیوکاسل کمی بحث برانگیز بوده است. حداقل وقتی او جو کینار را به عنوان مدیر فوتبالی به نیوکاسل آورد این گونه نبود. انتصابی که خود او هم دریافت که بسیار احمقانه بوده است و بعد از یک سال او را اخراج کرد.
9- کاترینا لیبر
باشگاه: ساوتمپتون
دارائی: 3 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/652.jpg)
کاترینا ثروت عظیم پدر خود را به ارث برده است و پس از مرگ ناگهانی پدرش در سال 2010 سهام ساوتمپتون را به دست گرفت.
تاکنون، او بدون انجام کاری فقط به زیاد شدن پول های خود نگاه می کرد ولی پس از استعفا مدیر باشگاه نیکولا کورتیز، که توسط پدر فقید او مارکوس استخدام شده بود، او مجبور شد که برخیزد.
او راف کروگر را به عنوان مدیر جدید باشگاه انتخاب کرد و اعلام نمود که قصد فروش این باشگاه را ندارد.
8- شهید خان
باشگاه: فولام
دارائی: 3.8 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/653.jpg)
در ابتدای فصل و بعد از خرید فولام توسط شهید خان، خوشبینی کراون کاتج را در بر گرفت ولی ثابت شد که همه پول های دنیا نیز نمی تواند فولام را نگه دارد.
برخلاف سرمایه گذاری سنگین، فولام در حال حاضر در منطقه سقوط است و باید سخت بجنگد تا بتواند در لیگ برتر بماند.
حداقل، مجسمه مایکل جکسون از این تیم حذف شده است.
7- الیس شورت
باشگاه: ساندرلند
دارائی: 4 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/654.jpg)
در ادامه روند نگران کننده خرید تیم های ضعف توسط مالکان پولدار با ساندرلند ادامه می یابد، تیمی که مالک آن در جدول هفتم است ولی خود آن تیم در نیمه پائینی جدول است.
شورت ثروت خود را از طریق یک شرکت سهامی که تا 13.3 میلیون دلار هم سرمایه گذاری می کرد و در بسیاری از شرکت های سرمایه گذاری دیگر، صاحب حق و حقوق بود، بدست آورد.
تا اینجا او 335 میلیون دلار به گربه ها سیاه تزریق کرده است، بدون هیچ سودی.
6- استن کرونکه
باشگاه : آرسنال
دارائی: 7 میلیون دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/655.jpg)
استن کرونکه یکی از سرمایه داران مهم ورزشی است. او تعداد زیادی تیم را در اختیار دارد.
او سهام قابل توجهی از تیم سینت لوئیس رامس در لیگ فوتبال آمریکایی، ئنور ناگتس در ان بی ای، کلورادو آوالانچی در لیگ هاکی، کلورادو کراش در لیگ استرالیا، کلورادو راپیدز در لیگ فوتبال آمریکا، کلورادو ماموت در لیگ لاکراس آمریکا و همینطور آرسنال در لیگ برتر انگلیس دارد.
قرارداد او با آرسنال بیش از 50 درصد سهام این تیم را در اختیار او در آورده است. سهامی که او با 1.2 میلیارد دلار خرید ولی او در گرفتن عنوان برا آرسنال ناکام بوده است.
هواداران از این که او باشگاه را به عنوان یک منبع درآمد می بیند نگران هستند. خب شما هیچوقت نمی توانید پول خرج کنید و 4 میلیارد دلار داشته باشید.
5- جو لویس
باشگاه: تاتنهام
دارائی: 4.2 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/656.jpg)
این تاجر اهل باهاماس اخیرا بسیار گریزان است به طوری که حتی بدست آوردن یک عکس از او نیز کاری مشکل است.به جای او ما عکسی از دنیل لوی گذاشتیم، کسی که به جای لویس است و موفق نبوده است.
این سهامدار عمده هنوز هم وایت هارت لین را به صورت نامشروع ورزشگاه اسپرز نگه داشته است و به زودی تیمش را به یک ورزشگاه جدید و گرانقیمت با سطحی جهانی می برد.
عجب مردی. طرفداران تاتنهامی ها دوست دارند که این غول چراغ جادو کارائیبی هنوز هم در اطراف باشگاه حضور دارد. اگرچه او به آرامی در اطراف باشگاه است، هیچ کس نمی داند.
4- مالکوم گلیزر
باشگاه: منچستریونایتد
دارائی: 4.5 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/657.jpg)
مالکوم گلیزر تقریبا باعث یک شورش در الدترافورد بعد از خرید باشگاه با 1.3 میلیارد دلار شد.
این مرد نیویورکی برای این معامله قرض سنگینی در مقابل یونایتد قرار داد و این باشگاه را با یک بدهی سنگین تنها گذاشت.
ولی طرفداران یونایتد نباید نگران باشند. گلیزر می تواند تمام 569 میلیارد دلار بدهی را فردا بپردازد اگر بخواهد.
گلیزر تلاش برای شیاطین سرخ را کنار گذاشت و این وظیفه را به پسرانش داد و یونایتد در آن زمان هم به موفقیت ادامه داد و پنج لیگ دیگر برد.
3- رومن آبراموویچ
باشگاه: چلسی
دارائی: 13.8 میلیارد دلار
بعد از گلیزر با دارائی 4.5 میلیونی پرش بلندی به مرد روس تبار و غول چراغ جادوی مشهور چلسی، رومن آبراموویچ خواهیم داشت.
آراموویچ اولین کسی بود که گرایش به سمت خرید یک تیم معمولی و تبدیل آن به یک تیم بزرگ را آغاز کرد. آن هم با هیچ چیز بجز پول.
از وقتی او در سال 2003 چلسی را خرید بیش از 1 میلیارد دلار خرید کرد و 3 لیگ برتر و 1 جام قهرمانان اروپا به همراه تعداد زیادی از جام های دیگر پیروز شد.
2- علیشر عثمانوف
باشگاه: آرسنال
دارائی: 18.6 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/658.jpg)
علیرغم داشتن تنها 30 درصد از سهام باشگاه، میلیاردر ازبکستانی در حال حاضر در کادر مدیریتی آرسنال جائی به خود اختصاص داده است.
این به نظر غیرقابل باور می رسد که یک تیم پیشنهاد 100 میلیونی را فقط بخاطر مغایرت با برنامه های اقتصادی خود رد کند. ولی این دقیقا کاری است که آرسنال وقتی عثمانوف می خواست پول خود را در اختیار این تیم برای بازگشت به سطح اول فوتبال جهان بگذارد انجام داد.
عثمانوف پول های خود را از راه فلزات و صنعت و معدن بدست آورده است ولی او در حال حاضر ناامید است که در باشگاه محبوب خود یعنی آرسنال سرمایه گذاری کند. تا کرونکه سهام خود را نفروشد، این اتفاق نمی افتد. آرسنالی های عزیز متاسفیم.
1- منصور بن زاید آل نهیان
باشگاه: منچسترسیتی
دارائی: 31.5 میلیارد دلار
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user38503/659.jpg)
اینجا هیچ سوپرایزی نیست.
پولدار ترین مرد لیگ برتر تیمی را در اختیار دارد که از سال 2008 تاکنون بیش از 1 میلیارد دلار خرج کرده است.
منچسترسیتی در طول 5 سال به کمک پول نفت امارات و ثروت معاون نخست وزیر و وزیر ریاست جمهوری امارات توانست از جنگ برای بقا به قهرمانی در لیگ برسد.
اگرچه او تنها روی یک تیم سرمایه گذاری نکرد، برند منچسترسیتی آغاز یک همکاری با یک تیم نیویورکی بود و همینطور ظرفیت ورزشگاه اتحاد نیز بیشتر شد و به 60000 نفر رسید.