طرفداری- مسعود سلطانی فر در دیدار با کارگردان، تهیه کننده و شهربانو منصوریان قهرمان ووشوی جهان با تاکید به تاثیر فیلم «صفر تا سکو» در تقویت اراده و اهتمام ورزشکاران، گفت:
یکی از مهم ترین برنامه های اعلام شده من برای وزارت ورزش و جوانان این بود که کمک کنیم ورزش بانوان و دختران ما به حق و جایگاه واقعی خود برسند.
به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزیر ورزش و جوانان افزود:
ورزش دختران ما بی دلیل دچار یک سری محرومیت و تنگنا است. با رعایت مسائل شرعی می شود شرایط حضور بانوان را در بسیاری از عرصه ها و رشته های ورزشی فراهم کرد. خوشبختانه از ابتدای دولت یازدهم و بخصوص در این چهارده ماهی که پر مسئولیت وزارت ورزش و جوانان هستم با خیزی که برداشتیم در چهار، پنج مورد مجوز حضور بانوان با حجاب را در مسابقات بین المللی گرفتیم. اولین رشته بسکتبال بود و سپس اسکی روی آب، سه گانه و سپک تاکرا از این جمله هستند و این روند ادامه خواهد داشت.
سلطانی فر ادامه داد:
توجه به ورزش بانوان تاکیدی است که رییس جمهور هم همواره داشتند و در دو، سه دوره ای که من را برای وزارت ورزش به مجلس معرفی کردند به توسعه ورزش بانوان توصیه و سفارش ویژه داشتند. البته الان هم برای ورزش بانوان باید فضاها و سالن های بیشتری را اختصاص دهیم که به مرور این کار در حال انجام است.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص فیلم "صفر تا سکو" گفت:
این فیلم یک روحیه نشاط، امید و شادابی در جامعه تزریق می کند. تاکید رییس جمهور در جلسات دولت به وزارتخانه ها و دستگاهها گسترش و حفظ نشاط، شادابی و امید در جامعه بوده است و به همه اعضای هیات دولت این دستور را دادند که با استفاده از همه ابزار ممکن امید به زندگی را تقویت کنند.
سلطانی فر افزود:
در فضای مجازی که بازخورد این فیلم را می بینم کاملا تزریق روحیه نشاط و امید به آینده حس می شود و جای تقدیر ویژه از عوامل این فیلم و خواهران منصوریان دارد. امیدواریم فتح بابی بشود تا در زندگی سایر ورزشکاران نخبه مملکت که اکثرا از قشر ضعیف جامعه هستند و با یک اراده و عزم ویژه به بالاترین مقام ها رسیده اند به تصویر کشیده شود.
وزیر ورزش و جوانان ویژگی فیلم صفر تا سکو را روایت زندگی 3 خواهر موفق از یک خانواده ضعیف به لحاظ مالی دانست و افزود:
در جامعه ای که محدودیت های مختلفی برای بانوان وجود دارد این اتفاق مهم افتاده است که ویژگی خاصی به محتوای این فیلم داده است. باید برویم روی دیگر شخصیت های مختلف موفق ورزشی کار کنیم. بسیاری از کشتی گیران ما همین الان هم در روستاها و مناطق زندگی می کنند و از همانجا به قهرمانی های بزرگ رسیده اند.
سلطانی فر ادامه داد:
این سه خواهر قهرمان می توانند برای همه جامعه الگو باشند. یکی از مشکلاتی که ما در جامعه داریم نداشتن الگوی مناسب است. در فرهنگ دینی و ملی ما الگو و آدم های تاریخ ساز که بنیان گذار یک حرکت جدید بودند زیاد داریم ولی متاسفانه کسانی امروز به عنوان الگو معرفی می شوند که بیشتر منجر به انحراف هستند.
وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت:
اگر این فیلم به لحاظ اقتصادی بتواند به نقطه متعادل و مناسبی برسد ایجاد انگیزه می شود تا سایر تهیه کنندگان به عرصه ورزش و تولید محتوا در بخش ورزش قدم بگذارند. بنابراین همه باید کمک کنیم تا این فیلم به فروش بالایی برسد.