اختصاصی طرفداری- پس از پایان مسابقات انتخابی تیم های ملی کشتی، بلافاصله جلسه شورای فنی تیم ملی کشتی آزاد برگزار شد و مصوبات این جلسه مشخص گردید.
یکی از مصوبات این جلسه در خصوص مسابقات انتخابی وزن 57 کیلوگرم بود. جایی که رضا اطری در غیاب حسن رحیمی مصدوم به عنوان قهرمانی رسید، اما اسم حسن رحیمی کوچک نیست که اعضای کادر و شورای فنی تیم ملی کشتی آزاد به راحتی از کنارش بگذرند.
متن مصوبه جلسه شورای فنی در خصوص وزن 57 کیلوگرم به شرح زیر است:
با توجه به گزارش فدراسیون پزشکی ورزشی در خصوص وضعیت آقای حسن رحیمی و پذیرش آسیب دیدگی نامبرده از سوی کمیسیون ویژه پزشکی، با عنایت به سوابق و کارنامه عملکرد قابل قبول کشتی گیر مذکور، اعضای شورای فنی تصمیم گرفتند در هفته دوم مرداد ماه سال جاری به کشتی گیر یاد شده فرصت حضور در مسابقات انتخابی درون اردویی داده شود. بر این اساس آقای حسن رحیمی ابتدا با نفر سوم انتخابی به رقابت پرداخته و در صورت پیروزی با نفر دوم کشتی خواهد گرفت. نامبرده در صورت پیروزی بر نفر دوم می تواند با نفر اول به رقابت پرداخته و نفر پیروز در دو مسابقه از سه مسابقه ذیربط نفر برتر تیم ملی در وزن ۵۷ کیلوگرم خواهد بود. بدیهی است معرفی نهایی ملی پوش این وزن منوط به رعایت موارد یاد شده در بند یکم این صورت جلسه می باشد.
طبق این مصوبه حسن رحیمی در مسابقات انتخابی درون اردویی ابتدا می بایست به مصاف محمد طهماسبی زاده (نفر سوم مسابقات انتخابی) برود و در صورت پیروزی بر طهماسبی زاده می بایست با نادر حاج آقانیا (نفر سوم مسابقات انتخابی) به رقابت بپردازد و اگر از سد حاج آقانیا نیز گذشت، آن گاه می بایست با رضا اطری (نفر اول مسابقات انتخابی) با قانون دو پیروزی از سه مسابقه کشتی بگیرد تا نفر برتر انتخاب شود.
* با توجه به این مصوبه، فرض کنیم رحیمی در همان دور نخست مقابل طهماسبی زاده تن به شکست دهد. آیا با باخت رحیمی مسابقات انتخابی درون اردویی در همان دور نخست به پایان می رسد یا این که طهماسبی زاده پس از غلبه بر رحیمی این شانس را پیدا می کند تا برای ملی پوش شدن به مصاف حاج آقانیا و در صورت پیروزی بر حاج آقانیا به مصاف اطری برود؟
اگر این چنین باشد و این فرصت در اختیار طهماسبی زاده قرار گیرد، این بدان معناست که یک بار دیگر مسابقات انتخابی در غیاب رحیمی برگزار می شود. (یعنی تکرار مسابقاتی که اطری در آن قهرمان شد و باید برای اثبات حقانیت خود بار دیگر حاج آقانیا یا طهماسبی زاده را شکست دهد)
* حال فرض کنیم پس از شکست خوردن رحیمی در مقابل طهماسبی زاده، مسابقات انتخابی درون اردویی در همان دور نخست به پایان برسد. این بدان معناست که طهماسبی زاده و حاج آقانیا را مقابل رحیمی قرار می دهیم تا به او فشار آورده و خسته اش کنند و برد یا باخت این دو کشتی گیر مقابل رحیمی هیچ تاثیری به حالشان نخواهد داشت.
در این صورت آیا حاج آقانیا و طهماسبی زاده انگیزه ای که در مسابقات انتخابی اصلی داشتند را در مسابقات انتخابی درون اردویی نیز دارند تا بتوانند رحیمی را به چالش بکشند؟
توانمندی های حسن رحیمی بر احدی پوشیده نیست، همگان بر جایگاه بالای او در کشتی دنیا واقف اند و تمامی این احتمالات در صورت پیروزی طهماسبی زاده بر رحیمی در نظر گرفته شده و ممکن است با پیروزی رحیمی بر طهماسبی زاده همه اش نقض شود. اما آیا برگزاری مسابقات انتخابی درون اردویی با چنین شکلی آن هم در فاصله دو هفته تا مسابقات جهانی پاریس، معیار مناسبی برای انتخاب کشتی گیر برتر خواهد بود؟
این را هم نباید فراموش کنیم، با مصدومیتی که رحیمی دارد، حضور ش در انتخابی درون اردویی، یعنیاینکه او می بایست در فاصله دو هفته ای تا مسابقات جهانی حداقل 3 کشتی سنگین با رقبای داخلی بگیرد که ممکن است در اثر فشار ناشی از این مسابقات، آسیب دیدگی اش تشدید شود.
با این شرایط آیا بهتر نیست، کادر فنی تیم ملی برای شناسایی نماینده وزن 57 کیلوگرم کشورمان در مسابقات جهانی به بررسی نتایج مسابقات انتخابی و همچنین عملکرد کشتی گیرانی چون رحیمی و اطری در اردوهای تیم ملی اکتفا کند؟