طرفداری- حمید بنیتمیم درباره انتخابش به عنوان عضو هیات رییسه کنفدراسیون کشتی آسیا و همچنین دبیر کلی این کنفدراسیون اظهار کرد:
کسب جایگاههای بینالمللی برای ورزش هر کشور یک افتخار محسوب میشود و از سوی دیگر نشان میدهد ما در کشتی آسیا و جهان صاحب جایگاه هستیم.بسیاری از تغییرات قوانین و بطور کلی تصمیمات کلان اتحادیه جهانی از دل کنفدراسیونهای قارهای بیرون میآید و از همین باب نیز این انتخاب میتواند باعث اثرگذاری هر چه بیشتر ایران در تصمیمات آسیایی و جهانی کشتی شود.کسب کرسیهای جدید بینالمللی نشان دهنده جایگاه ویژه ایران در کشتی جهان است و همه ما باید در جهت حفظ و ارتقای این جایگاه تلاش کنیم.
دبیرکل شورای کشتی آسیا در گفتگو با ایسنا، افزود:
کشتی در ایران سابقه زیادی دارد و بزرگان و صاحبنظران زیادی از ایران به کشتی جهان معرفی شده اند بنابراین با استفاده از این پتانسیل ارزشمند می توانیم موجب اتخاذ تصمیمات فنی و منطقی در کشتی جهان شویم که تحقق هر چه بهتر این امر منوط به کسب و حفظ کرسیهای بینالمللی از سوی نمایندگان کشتی ایران است.
نایب رییس فدراسیون کشتی با مهم دانستن کسب کرسیهای بینالمللی برای ورزش هر کشوری گفت:
به طور حتم برقراری ارتباط با کشورهای مختلف و بالاخص کشورهای آسیایی و تحکیم این روابط میتواند باعث نفوذ هر چه بیشتر ایران در تصمیمات اتحادیه جهانی کشتی شود،و کسب جایگاههای بینالمللی باعث میشود نمایندگان ایران با قدرت هر چه بیشتر وارد مذاکرات و ایجاد ارتباط با کشورهای دیگر شوند.در این صورت است که دنیا به این موضوع پی خواهد برد که قدرت کشتی ایران تنها بر روی تشک کشتی نیست بلکه ایران در دیپلماسی جهانی کشتی نیز صاحب نفوذ است.
وی درباره مهمترین برنامههای پیش روی شورای کشتی آسیا با ترکیب جدید نفرات این شورا گفت:
در مذاکراتی که با دولت تورلیخانوف رییس جدید شورای کشتی آسیا و دیگر اعضای منتخب داشتیم و بنا شد در مباحث فنی و امکان برگزاری مسابقات به کشورهای آسیایی کمک کنیم .همچنین درباره آموزش هر چه بیشتر مباحث فنی در کشورهای آسیایی و توسعه کشتی در قاره آسیا صحبت های خوبی مطرح شد و بنا شد مورد پیگیری قرار گیرد.
عضو جدید هیات رییسه کنفدراسیون کشتی آسیا افزود:
همچنین از مهمترین مباحث مطرح شده این بود که به توسعه کمی و کیفی کشتی در قاره آسیا کمک شود و مخصوصا به کشورهایی نظیر سوریه و عراق و چند کشور دیگر که در کشتی مستعد هستند کمکهای آموزشی و فنی و … صورت گیرد تا این کشورها از جهات مختلف در کشتی پیشرفت کنند.
وی با بیان اینکه به غیر از ایران و یکی دو کشور دیگر سایر کشورهای آسیایی نقش بسیار کمرنگی در برگزاری رقابتهای بینالمللی کشتی دارند گفت:
تصمیم گرفتیم دراینباره دیگر کشورهای آسیایی نیز نقش پررنگتری در میزبانی رقابت های کشتی داشته باشند و قرار شد در امر آموزش داوری و مربیگری به کشورهای مختلف نیز برنامهریزی مدونی صورت گیرد.قاره آسیا دارای پتانسیلهای فراوانی است که متاسفانه طی سال های متمادی مغفول مانده و باید نقش آسیا در کشتی جهان را احیا کنیم.
بنی تمیم درباره جو حاکم بر انتخابات شورای کشتی آسیا خاطرنشان کرد:
جو انتخابات واقعا پیچیده و سنگین بود.انتخابات تا دور سوم کشیده شد البته خوشبختانه بنده جزو نفراتی بودم که در همان دور نخست وضعیتم مشخص شد اما برای نفر هفتم انتخابات به دور سوم کشیده شد.
وی افزود:
پس از آن با حضور ۷ عضو هیات رییسه شورای کشتی رای گیری برای انتخاب رییس این شورا برگزار شد که ۷ عضو هیات رییسه به اتفاق آرا دولت تورلیخانوف قزاق را به عنوان رییس شورای کشتی آسیا انتخاب کردند و پس از آن نیز تورلیخانوف بلافاصله ،دبیر کل،نایب رییس اول و نایب رییس بانوان را با نظر مساعد اعضا انتخاب کرد که بنده به عنوان نماینده ایران به دبیر کلی کنفدراسیون کشتی آسیا انتخاب شدم.
نایب رییس فدراسیون کشتی با بیا اینکه متاسفانه سهم آسیا در کشتی جهان طی سال های گذشته رو به افول بوده است تصریح کرد:
به عنوان مثال تعداد داوران آسیایی در اتحادیه جهانی روند کاهشی داشته و طبق نتایجی که دو هفته پیش از سوی این اتحادیه اعلام شد،تعداد ۱۱ داور آسیایی با تنزل درجه روبرو شدند.
وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا لالوویچ رییس اتحادیه جهانی کشتی پاسخی به رسول خادم درباره اعتراضات ایران به تغییر قوانین کشتی داشته یا خیر گفت:
بنده از این موضوع اطلاعی ندارم و نمی دانم که مذاکره ای بین لالوویچ و خادم صورت گرفته یا خیر.