طرفداری- پس از برگزاری نشست اعضای کمیته مربیان فدراسیون کشتی، مصوبات این جلسه مشخص شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، مصوبات این نشست به شرح زیر است:
1- مقرر گردید برای مربیانی که به سن بازنشستگی رسیده اند، با معرفی هیات کشتی استان ذیربط، دفترچه مربیگری با درجه موجود صادر، و به همراه لوح تقدیر به ایشان ارائه شود. لازم به توضیح است همانطور که در گذشته نیز بارها اعلام گردیده، مربیان مذکور در صورت وجود آمادگی جسمانی لازم و تائید هیات کشتی مربوطه، می توانند به فعالیت و سازندگی خود در باشگاه های کشتی استان های ذیربط ادامه دهند .
2- مقرر گردید انستیتو بین المللی کشتی، در انتهای هر سال شمسی، نسبت به اعلام اسامی مربیان دارای درجه ملی و ممتاز ملی که به سن بازنشستگی رسیده اند اقدام، و دفترچه جدیدی برای مربیان ذیربط صادر نماید.
3- مقرر گردید هیات کشتی استان ها، مربیان ملی و ممتاز ملی خود را به تفکیک رده سنی (خردسالان / نونهالان / نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان) و تفکیک رشته های کشتی تحت پوشش هر مربی اعم از آزاد ، فرنگی و سنتی (ذکر نوع کشتی سنتی آلیش – گراپلینگ – چوخه – قزاق گوراش – ترکمن گورش – پهلوانی – ساحلی) به فدراسیون کشتی اعلام نمایند.
4- مقرر گردید هیات کشتی استان ها نسبت به معرفی مربیان فعال دارای دفترچه مربیگری ملی و ممتاز ملی، با اعلام باشگاه محل تمرین و سانس های تمرینی ذیربط، اقدام نمایند. تمامی باشگاه های کشتی زیر نظر نهاد های عمومی، خصوصی و دولتی و همچنین ساعات تمرین و نوع رشته مد نظر می باشد .
5- مقرر گردید هیات کشتی استان ها نسبت به معرفی مربیان فاقد دفترچه ملی و ممتاز ملی که در باشگاه های کشتی بدون مجوز و به صورت غیر قانونی مشغول فعالیت هستند، به فدراسیون کشتی اقدام نمایند. لازم به تاکید است پیگیری و نظارت درخصوص جلوگیری از فعالیت مربیان فاقد دفترچه مربیگری از سوی هیات کشتی استان ها و واحدهای ذیربط در فدراسیون، از وظایف هیات ها و فدراسیون کشتی محسوب می شود. مربیان درجه یک و دو قدیم که به دلیل عدم کسب نمره لازم و یا عدم حضور در کلاس های کنترل تنزل درجه یافته اند و در حال حاضر مربیان ملی محسوب می شوند، مشمول مفاداین بند نخواهند شد .
6- جابجایی تبار استانی مربیان دارای دفترچه ملی و ممتاز ملی باید با اعلام هیات مبداء، پذیرش هیات مقصد و اعلام رسمی هر دو هیات کشتی استان مذکور به فدراسیون کشتی صورت پذیرد.
7- هر مربی در هر کلاس استاژ، کنترل و ارتقاء به هیات کشتی استان معرف مرتبط خواهد بود. انستیتو بین المللی کشتی موظف است در این خصوص دقت لازم را معمول و سوابق موجود را مجدداً بررسی و در صورت لزوم اصلاح نماید.
8- مقرر گردید تقاضای برگزاری کلاس استاژ ملی از سوی هیات کشتی استان ها براساس تعداد متقاضیان فعالیت در کشتی استان، تعداد مربیان فعال ، تعداد باشگاه های موجود استان و شهرستان های ذیربط، تعداد کشتی گیران بیمه شده ، وضعیت کمی و کیفی مربیان استان، نحوه توزیع مربیان در رده های سنی و رشته های کشتی آزاد و فرنگی و سنتی (اعم از مردان و زنان)، و نیز سایر موارد ذیربط به فدراسیون کشتی صورت پذیرد. فدراسیون کشتی پس از بررسی نسبت به اخذ آزمون مربوط وفق ضوابط اقدام خواهد نمود.
9- مقرر گردید انستیتو بین المللی کشتی نحوه ثبت نام در کلاس های استاژ مربیگری و وجوب شرایط ثبت نام کنندگان، همچنین شرایط (استاژ ملی ، ممتاز ملی ) و نحوه آزمون را تا جلسه آتی اعلام نماید.
10- مقرر گردید در ارزیابی نهایی مربیان مدعوبه کارگاه مربیان دفترچه طلایی، از صد در صد امتیاز، 80 در صد عملی، و 20 درصد تئوری در نظر گرفته شود .