طرفداری-در طول شبانه روز بارها اسامی افراد شهیر در زمینه های مختلف علمی، ورزشی و سیاسی را تکرار می کنیم غافل از اینکه به یاد آوریم همه آن ها روزی کودک بوده اند، همه آن ها روزی مشهور نبوده اند، همه آن ها روزی از کسی چیزی یاد گرفته اند و بعدا اسطوره شده اند. پس استعداد سوزی در سنین میانسالی صورت نمی گیرد، استعداد ها در کودکی می میرند.
در روز هایی که فوتبال، کانون توجهات قرار گرفته و اوضاع مساعد سرخابی ها در لیگ برتر از یک سو و درگیری دو ضلعی کارلوس کی روش و برانکو ایوانکوویچ از سوی دیگر، تیتر نخست رسانه ها و مطبوعات ورزشی قلمداد می شوند، در مسابقات شطرنج جهانی جبل الطارق، اتفاقی رخ داده که از اهمیت کمتری به نسبت مستطیل سبز، برخوردار نیست.
یک ماه پس از مشخص شدن شکاف عمیق در مسائل مدیریتی فدراسیون فوتبال و مدیران عامل دو باشگاه مردمی استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز، متاسفانه با قصور و کوتاهی به وجود آمده در فدراسیون شطرنج، برنا درخشانی، شطرنج باز نونهال کشورمان در مسابقات جهانی جبل الطارق، با نماینده رژیم غاصب صهیونیستی پیکار کرده و این مسئله، می تواند به بهای نابودی آینده ورزشی این ورزشکار منتهی شود. شطرنج باز 15 ساله کشورمان، غافل از رقیب خود، به رقابت شطرنج پرداخته و اکنون، مقصر شمرده می شود ولی آیا واقعا می توان او را به دلیل قصور عده ای دیگر، مورد شماتت قرار داد؟
برنا درخشانی در حالی مقصر این جریان معرفی می شود که تنها یک ورزشکار است و آگاهی از شرایط میز و رقیب، در حوزه وظایف او شمرده نمی شود! حال اگر برنا کاری به مانند تساوی عمدی سارا خادم الشریعه مقابل حریفش انجام داده بود تمام ما در این حرکت سهیم بودیم، در مراسم مختلف از او تشکر می کردیم و با او عکس می گرفتیم.
طبیعتا دروهله اول، باید انگشت اتهام را به سوی مسئولان برنامه ریزی و سرپرست اعزامی فدراسیون به جبل الطارق گرفت. جایی که جناب پهلوان زاده، رئیس فدراسیون ورزش به راحتی با عبارت " تعداد کشور های شرکت کننده زیاد بود و بر روی میز پرچم کشور هر شرکت کننده قرار نمی گیرد" به راحتی صورت مسئله را پاک می کند. در حالی که ایشان انتظار دارند، درخشانی باید متوجه ملیت رقیب خود می شده است، هیچ کوتاهی را به فدراسیون وارد نمی کنند.
قضاوت اینکه یک نونهال 15 ساله می توانسته پرچم رژیم صهیونیستی را تشخیص بدهد یا خیر بماند، ولی این موضوع که اعتقاد فدراسیون شطرنج، مسابقات جهانی جبل الطارق به صورت آزاد و با ثبت نام اینترنتی متقاضیان صورت پذیرفته است و هیچ مسئولیتی در قبال این موضوع بر ضمه فدراسیون قرار نمی گیرد، تا چه اندازه می تواند رای به گناهکار بودن برنا درخشانی بدهد.
نکته اینجا مطرح است که اگر برنا قهرمان این مسابقات هم می شد فدارسیون در قهرمانی اش نقشی نداشت؟ آیا سران فدراسیون برای مطرح شدن در رسانه ها و مطبوعات از قهرمانی این مرد جوان استفاده نمی کردند؟
آیا رواست آینده ورزشی کودک ایرانی به دلیل یک اتفاق تصادفی، تحت الشعاع قرار گیرد؟ یادمان باشد، انسان اول انسان اند. صاف و عریان. نه گرایشی دارند و نه ملیتی. آن ها اول انسان اند.