طرفداری- محمود مشحون در مورد حضور یک تیم بسکتبال 3 نفره بانوان که از طرف ایران در تورنمنت ترکمنستان شرکت کرده بود، اظهار داشت: "در واقع این حرکت، دردسری برای ما ایجاد نکرد چون بحث ما درباره اعتبار، اعتقاد و قانون یک مملکت است. ما باید از سرمایههای نظام و قوانین مملکت دفاع کنیم ولی آیا وقتی گروهی این چنین رفتار میکنند، میتوانیم ادعایی داشته باشیم؟!"
رئیس فدراسیون بسکتبال ادامه داد: "ما معتقدیم که بسکتبال بانوان، مظلوم واقع شده است و آن را کتمان نمیکنیم و مجموعه فدراسیون برای برطرف کردن مشکل حجاب بانوان در میادین بینالمللی و جبران این مسئله در تلاش است. ما در حد توانایی خودمان، پیگیر این موضوع بودهایم."
مشحون تصریح کرد: "متاسفانه بروز این مشکل و ظاهر این قضیه به مزاج برخی خوش آمده و از آن برای حمایت از بیقانونی و ترویج علیه قانوممداری استفاده میکنند ولی ما تاکنون از اعزام کدام تیم به خارج از کشور ممانعت کردهایم؟ ما میخواهیم موقعیتی پیش بیاید که تیمهای بانوان ایران در میادین بینالمللی حضور داشته باشند و افتخار کسب کنند ولی آیا تیمی که از طرف ایران در تورنمنت ترکمنستان شرکت کرده بود، موارد قانونی را رعایت کرده بود و یا ترویج یک کار غلط و آموزش خلاف اصول حرفهای و عدم توجه به قوانین ورزش مملکت بود؟"
به گزارش تسنیم؛ محمود مشحون ادامه داد: "آیا در تورنمنت ترکمنستان واقعاً نماینده فدراسیون جهانی (فیبا) حضور داشت؟ آیا تشخیص نماینده فیبا، مشکل ما را حل میکند؟ آیا تیمی که اعزام شد، دعوتنامه رسمی داشت؟ روند اعزام یک تیم به مسابقات خارج از کشور به این شکل است که ابتدا فرمهای مربوطه باید تکمیل و به شورای برون مرزی ارسال شود. این شورا نظر خود را در مورد این سفر به وزیر ورزش اعلام میکند و وزیر نظر نهایی را میدهد، ضمن اینکه وزیر ورزش در این مورد حق وتو دارد. در صورتی که با یک سفر موافقت شود، ما همه مخارج و هماهنگیها را انجام میدهیم و پول تو جیبی کل تیم اعزامی را هم پرداخت میکنیم. آقای «عاشور گل محمدی» کدامیک از موارد فوق را رعایت کرده بود؟"
رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: "من باید پاسخ وزارت ورزش را در مورد اجرا نشدن قانون در این مورد بدهم یا هجمههای موجود درباره این کار غیر اصولی را کنترل و مدیریت کنم؟ تأکید و دستور وزیر ورزش این بود که با این افراد طبق قانون برخورد کنیم. ما هم از آنها خواستهایم تا سهشنبه ساعت 10 صبح در کمیته انضباطی حضور داشته باشند تا مورد بازپرسی قرار بگیرند. ما باید نتیجه را هم به معاونت ورزش قهرمانی اعلام کنیم که حضور 4 جوان از خراسان شمالی در ترکمنستان چه معنایی دارد."
مشحون در مورد مهلت 2 ساله فیبا به ایران درباره مشخص کردن وضعیت لباس تیم بانوان گفت: "اصلاً چنین چیزی مطرح نبوده است. علاوه بر این ما همه مراحل را طی و تلاشمان را کردیم. ما بروشوری تهیه کردیم و به دبیر کل فدراسیون جهانی ارائه دادیم. در جلسهای هم که در جریان مسابقات آسیا چلنج در تهران داشتیم، همه موارد را مجدداً به مسئولان یادآوری و خواهش کردیم از ما حمایت کنند و کشورهای اسلامی عضو فیبا را نیز وادار به همکاری و حمایت از ما کنند. ولی برخیها به جای بیان واقعیتها، طور دیگری با قضیه برخورد میکنند."
او تصریح کرد: "من عنادی با ورزش بانوان ندارم و دوست ندارم خودم را در معرض آماج سرزنشها قرار دهم. من در حد امکان و توانایی خودم در جهت مصلحت بسکتبال تلاش میکنم و اهمیتی به حاشیهها نمیدهم."
مشحون در مورد جلسهای که با وزیر ورزش داشت نیز صحبت کرد: خوشبختانه، وزیر در مورد اعزام تیم بسکتبال 3 نفره به ترکمنستان، اطلاعات کاملی داشت و در این مورد، مسلطتر از من بود. ایشان تأکید کرد که باید به فکر ورزش بانوان بود و برای آنها کاری کرد. حتی قرار شد که نامهای در مورد فعالیت بانوان مسلمان توسط من تهیه و به امضای ایشان برسد تا در جلسه 4 آذر کنفدراسیون بسکتبال آسیا به رئیس فدراسیون جهانی تحویل دهم. امیدوارم 57 کشور مسلمان دیگر هم از ما حمایت کنند تا شاهد حضور بانوان مسلمان و ایرانی در میادین بینالمللی باشیم."
وی گفت: "همچنین در این جلسه مقرر شد ا از سالنی که تیم والیبال بانوان استفاده میکنند، تیم بانوان ما نیز بهره ببرند."
مشحون در پایان یادآور شد: "فیبا هیچ مهلت 2 سالهای در مورد لباس بانوان به ما نداد. با این حال ما در عرض 4 ماه، چند طرح از لباسهای پیشنهادی، فیلم بازی با این لباسها و مستندات لازم را برای فیبا ارسال و البته پیگیری کردیم. گزارشی هم از المپیک 2016 ریو فرستادیم که فیبا توجه داشته باد هر تیمی در المپیک با لباسی که خودش طراحی کرده بود در مسابقات حضور داشت."