طرفداری- ابراهیم جوادی در گفتوگو با ایسنا، درباره برگزاری رقابتهای انتخابی تیم ملی در سنگین وزن کشتی آزاد و حواشی به وجود آمده به دنبال اعتراض پرویز هادی پس از باخت در این رقابت اظهار کرد:
متاسفانه آدمهایی هستیم که به یکباره همه چیز را فراموش میکنیم و زمانی که منافعمان را در خطر ببینیم، همه کارهای خوب طرف مقابلمان را از یاد میبریم. پرویز هادی متاسفانه یادش رفته که خادم چه زحماتی طی چند سال گذشته برای او کشیده است و در مسابقات مختلف از جمله بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی به او اعتماد کرده است. این گونه صحبتهای او در قبال فردی که چکیده و بزرگ کشتی ایران است، واقعا جای تاسف دارد.
عضو شورای فنی کشتی آزاد حملات صورت گرفته علیه رسول خادم را غیر منصفانه دانست و افزود:
خادم به تنهایی در این باره تصمیم گیرنده نبوده است بلکه اعضای شورای فنی در اینباره مانند مسائل دیگر به صورت دسته جمعی مشورت میکند و در نهایت تصمیم گیرنده هستند. اعضای شورای فنی کشتی آزاد به عنوان ریشسفیدان کشتی و کسانی که سالها تجربه حضور در این رشته را دارند، برای این مساله، ساعتها وقت گذاشتم تا بهترین تصمیم را بگیرند. در نهایت هم تصمیم بر این شد که رقابت انتخابی میان این دو کشتیگیر برگزار شود و حتی صورت جلسه و امضای اعضای شورای فنی نیز موجود است.
وی درباره اعتراض پرویز هادی مبنی بر این که به او گفته شده بود نتیجه تورنمنت ارمنستان برای انتخاب نماینده سنگین وزن ایران در المپیک ملاک اصلی است، به صحبت پرداخت و گفت:
با این هدف، این دو کشتیگیر را به تورنمنت ارمنستان اعزام کردیم که در آنجا با یکدیگر سرشاخ شوند و تکلیف این دو کشتیگیر مشخص شود اما در نهایت این امر میسر نشد و با بررسی عملکرد کمیل قاسمی و پرویز هادی در تورنمنت ارمنستان و مسابقات دیگر، تصمیم گرفتیم این دو کشتیگیر با هم سرشاخ شوند. هیچ وقت نگفتیم هر کشتیگیری که در ارمنستان بهتر نتیجه بگیرد، به المپیک میرود بلکه هدفمان رویارویی این دو در یک تورنمنت خارجی بود که میسر نشد. با بررسی عملکرد آنها به این نتیجه رسیدیم که هیچکدام برتری فاحشی نسبت به هم ندارند و باید با هم رودررو شوند.
دارنده چهار مدال طلای جهان و یک مدال برنز المپیک در ادامه تصریح کرد:
کمیل قاسمی هم در این وزن موفق به کسب سهمیه المپیک برای ایران شد؛ کاری که پرویز هادی از عهده آن در مسابقات جهانی لاس وگاس برنیامد. هر دوی این کشتیگیران در ارمنستان حضور داشتند و تنها پرویز هادی یک کشتی بیشتر از کمیل قاسمی در این مسابقات گرفته بود. بنابراین وضعیت بدنی آنها تفاوت زیادی با هم نداشت. همچنین با توجه به وزن کمتر از قاسمی نسبت به هادی، این درست نیست که بگوییم دو کشتیگیر در شرایط ناعادلانه به مصاف هم رفتند. ضمن این که هادی میتوانست در نهایت پیروز مبارزات انتخابی باشد. او کشتی نخست را پیروز شد اما در مبارزات بعدی به اشتباههای خودش باخت و در حالی که میتوانست پیروز این مبارزه لقب بگیرد و به المپیک برود، با اشتباههایی که داشت نتوانست به این هدف برسد.
جوادی با اشاره به عملکرد کمیل قاسمی در رقابتهای انتخابی، خاطر نشان کرد:
کمیل در کشتی دوم و سوم تاکتیک خود را عوض کرد و دیگر بیمحابا حمله نکرد. او به خوبی توانست از اشتباههای پرویز هادی نهایت استفاده را ببرد و با تجربهای از خود نشان داد، در نهایت هادی را شکست داد. قاسمی در مبارزات دوم و سوم تاکتیک خود را به خوبی تغییر داد و با هوش و ذکاوت و تجربه بالای خود توانست به برتری برسد.
عضو شورای فنی کشتی آزاد در ادامه گفتوگو با ایسنا، درباره دخالت نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی به دنبال باخت پرویز هادی اظهار کرد:
فکر نمیکنم نمایندگان مجلس شورای اسلامی اینقدر بی انصاف باشند که بخواهند در این گونه موارد که یک بحث کاملا فنی است، با آبروی ورزش اول ایران در المپیک دخالت کنند. مگر ما در کار آنها دخالت میکنیم که آنها بخواهند در امور فنی فدراسیون کشتی که هیچ تخصصی در آن ندارند دخالت کنند؟ مگر آنها جوابگوی نتایج کشتی در المپیک هستند؟ بحث ما المپیک و انتخاب بهترین نفرات برای حضور در این رقابتها است. اعضای شورای فنی را داریم که همه ریش سفید و کار بلد هستند. البته خادم کار خودش را میکند و بیدی نیست که با این بادها بلرزد. او در چند سال گذشته با همه سختی ها و بی پولی ها ساخته و توانسته است کشتی را سر پا نگه دارد. اگر پرویز هادی برای دقایقی پیش خود فکر کند، به اشتباهش پی میبرد و به این نتیجه میرسد که خادم برای او چه کارهایی کرده است.
جوادی افزود:
خادم با مشورت شورای فنی، آن تصمیمی که بهترین نتیجه را به دنبال داشته باشد را بدون توجه به فشارها اتخاذ میکند. این تصمیمی است که همه ما با مشورت با یکدیگر گرفتیم و فقط هدفمان موفقیت کشتی ایران در المپیک است. البته ممکن است کمیل قاسمی در نهایت حتی نتواند به مدال المپیک نیز برسد اما بهترین تصمیم در حال حاضر و با توجه به عملکرد کشتیگیران در ماههای گذشته این بود که رقابتهای انتخابی برگزار شود تا فرد پیروز به المپیک برود.
وی با بیان این که این حجم از فشارها علیه رسول خادم غیر عادلانه است، اضافه کرد:
او کسی است که برخلاف بسیاری از افراد به دنبال مالاندوزی و منافع شخصیاش نبوده و مقام و آبروی خود را کف دستش گذاشته و روزی 16 – 17 ساعت برای کشتیگیران زحمت می کشد. این که بخواهیم این گونه او را مورد هجمه قرار دهیم، کاری غیراخلاقی و غیرمنصفانه است. مگر کمیل قاسمی پسر خاله ما و یا خادم است که بخواهیم هوای او را داشته باشیم؟ بحث ما المپیک است نه یک رویداد ساده. سعی کردیم بهترین نفرات را انتخاب کنیم تا بتوانیم به بهترین نتیجه ممکن دست یابیم.