طرفداری- جمعه گذشته تیم مرسدس قهرمان دو دوره اخیرمسابقات اتومبیلرانی فرمول یك در مراسمی با حضور لوئیز همیلتو ن و نیكو روزبرگ اتومبیرانان موفق خود به استقبال فصل جدید این رقابت ها در سال 2016 رفت، این مراسم در تالار قهرمانان مرسدس در شهر اشتوتگارت آلمان برگزار گردید، تالاری كه به موزه ای برای نگه داری اتومبیل های تاریخ ساز این كمپانی بزرگ در رقابت های فرمول یك تبدیل شده و در آن اتومبیل های افتخار آفرین این كمپانی در سال های 1954، 1998، 2014 و 2015 نگه داری می شوند و این امید وجود دارد كه اتومبیل فصل جدید مرسدس به نام W07 نیز به عنوان اتومبیل پیروز در پایان فصل به این تالار افتخارات اضافه گردد.
مرسدس برای تكرار عنوان قهرمانی خود از شانس خوبی برخوردار است و پیش از آغاز رقابت های اتومبیلراتی این فصل در استرالیا، اتومبیلرانان این تیم دورهای تمرینی موفقی را پشت سر گذاشته اند و از فاصله ای مطمئن نسبت به سباستین فتل بزرگترین رقیب خود از تیم فراری برخوردار هستند. به این ترتیب به نظر می رسد رقابت های این فصل نیز شاهد دوئل تنگاتنگ تر روزبرگ و همیلتون دو اتومبیلران تیم مرسدس بر سر قهرمانی باشد و باید منتظر ماند و دید كه آیا رقابت های 2016 سرانجام به نبردی بزرگ تبدیل خواهد شد؟
در نبردهای بزرگ همواره از جذابیت خاصی برخوردار است، چون تا لحظه آخر همچنان قهرمان مشخص نشده است و چنین نبردی در رقابت های اتومبیلرانی از جذابیت بسیار بیشتری برخوردار می شوند، هنگامی كه این نبرد بین دو اتومبیلران از یك تیم صورت گیرد. توانایی های اتومبیلران نقش بسیار مهمی در تعیین قهرمان دارد، اما از نقش تكنسین ها، استراتژیست ها، مهندسین و طراحان نیز نمی توان به راحتی در رقابت های فرمول یك عبور نمود. در واقع موفقیت یك اتومبیلران در فرمول یك تنها به رویدادهای درون پیست محدود نمی گردد.
توتو وولف رئیس اتریشی تیم مرسدس در این زمینه معتقد است:"بیشتر عواملی كه در تعیین قهرمان دخیل هستند، قابل رویت نیستند. هیچ اتومبیلرانی بدون تیم خود قهرمان نخواهد شد، در واقع یك قهرمان علاوه بر قابلیت های بالای اتومبیلرانی، به هوش بالا، قدرت رهبری خوب، برخورداری از تیم فنی فوق العاده و داشتن رابطه ای خوب و هماهنگ با آنها نیازمند است." همه این موارد هر چند جزئی همانند قطعه های پازلی می توانند در موفقیت یك اتومبیلران نقش داشته باشند، در حقیقت رقابت های اتومبیلرانی فرمول یك همانند رقابتی تیمی است كه اتومبیلران در آن نقش رهبر تیم را عهده دار است.
تنها اتومبیلرانی می تواند به عنوان قهرمانی دست یابد كه بتواند تیم خود را به خوبی هدایت و رهبری نماید و به طور مدام آن را به چالش كشاند كه میشائیل شوماخر ركورددار قهرمانی در فرمول یك به خوبی با چنین قاعده ای آشنا بود و از این كاراكتر خود به خوبی برای تاریخ ساز شدن در رقابت های فرمول یك بهره برد، آلن پروست قهرمان سابق وچهار دوره از رقابت های فرمول یك در این باره می گوید:
در كنار مسائل فنی در فرمول یك، روابط انسانی نیز برای قهرمانی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
آلن پروست به خوبی نسبت به ادعاهای خود آگاهی دارد، چون این قهرمان فرانسوی با آیرتون سنا یكی از مشهورترین دوئل های تاریخ فرمول یك را به ثبت رسانده است، نبردی سخت وشاید تلخ بر سر قهرمانی بین دو اتومبیلران تیم مك لارن، نبردی كه در اواخر دهه هشتاد میلادی سبب ایجاد شكافی عظیم در تیم مك لارن شد و در سال 1989 و در حادثه سوزوكا به اوج خود رسید. پروست در آن سال به مقام قهرمانی رسید و سال بعد به دلیل جو ناامیدكننده موجود در مك لارن به تیم رقیب فراری پیوست.
حال باید دید كه راند سوم دوئل بین همیلتون بریتانیایی و روزبرگ آلمانی از تیم مرسدس چه نتیجه ای به همراه خواهد داشت، آیا روزبرگ سرانجام می تواند بعد از كسب دو عنوان نایب قهرمانی متوالی بر رقیب هم تیمی خود غلبه كند، یا اینكه با تكرار سناریوی دو سال گذشته وی با نارضایتی كه پیشتر نیز از آن صحبت نموده در فصل بعد به تیم رقیب فراری خواهد پیوست تا با كمك سباستین فتل، به اقتدار مرسدس در دنیای فرمول یك پایان بخشد.