طرفداری _ فرحناز امیرشقاقی در گفتوگو با ایسنا درباره مسابقههای قایقرانی قهرمانی آسیا اظهار کرد:" در کانو یک طلا، یک نقره و یک برنز و در کایاک دو طلا و یک برنز را در دو بخش جوانان و بزرگسالان کسب کردیم اما متاسفانه در قسمت کسب سهمیه المپیک بچهها موفق نبودند."
امیر شقاقی درباره اردوی خارج از کشور آرزو حکیمی و هدیه کاظمی قبل از حضور در مسابقههای قهرمانی آسیا گفت: "حدود سه ماه قبل از اعزام تیم ملی قایقرانی آبهای آرام به اندونزی این دو قایقران با تشخیص خود و خانوادههایشان تصمیم گرفتند که به خارج از کشور بروند چرا که فکر میکردند با حضور در لهستان و چین عملکرد بهتری دارند. در واقع برگزاری این اردوها تصمیم فدراسیون نبود بلکه تصمیم خود خانوادهها بود. جالب اینجاست قایقرانی که در ایران و زیر نظر مستقیم فدراسیون تمرین کردند عملکرد بهتری از خود به نمایش گذاشتند. در واقع ما از ماهها پیش و با پشتیبانی غلط خانوادهها سهمیه را از دست دادیم. آنها خودشان به تنهایی ویزا گرفتند و فدراسیون هم پشتیبانی مالی نداشت اما گفتند بچههای ما از نظر روحی و روانی به مربی خاص عادت دارند. این در حالی است که ما به آنها گفتیم همین جا بهترین امکانات را برایشان مهیا میکنیم اما متاسفانه این بلا سر فدراسیون آمد."
او در ادامه افزود: "با برگزاری این اردوها نه تنها کسب سهمیهای رخ نداد بلکه به دلیل عدم هماهنگی این دو نفر، ما در قایقهای دو نفره و چهار نفره شرکت نکردیم در حالی که میتوانستیم در این مادهها جزو 3 قایق برتر بزرگسال باشیم. کاظمی و حکیمی در اندونزی به ما اضافه شدند و هماهنگی لازم وجود نداشت. در واقع ما اصلا این دو نفر را در اختیار نداشتیم."
به گزارش ایسنا ،نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی با بیان اینکه برخی حرفها مانع برخورد فدراسیون با این قایقرانان شده اظهار کرد:" متاسفانه این ناکامی به نام فدراسیون قایقرانی نوشته میشود در حالی که واقعیت چیز دیگری است. من از سه ماه پیش میدانستم که سهمیه کسب نمیکنیم و از نظرم بچهها به جای مربی به روانشناس خوب احتیاج داشتند. ما همه این موارد را به خانوادهها گوشزد کردیم اما آنها گوش نکردند. موضوع این بود که هر یک از این قایقرانان پیشینهای دارند که مانع هر گونه برخوردی با آنها میشد. اگر یک جلسه حکیمی سر تمرین نمیآمد من باید پاسخگوی رسانهها و باید جوابگوی بسیاری افراد میشدم. اگر این صحبتها نبود ما راحتتر برخورد میکردیم. در واقع حرف و حدیثها دست ما را بست. اگر با من بود هیچ یک از اینها را ارنج نمیکردم."
امیرشقاقی درباره شراط آب و هوایی اندونزی گفت: "شرایط آب و هوا بد بود و همه در دود پارو میزدند. حتی تا یک ساعت قبل از برگزاری مسابقه ما نمیدانستیم رقابتها کسب سهمیه هست یا نه. همه اینها باعث بر هم خوردن شرایط تیم شد و با توجه به هزینههایی که کرده بودیم این حق فدراسیون نبود. هر کاری که بچهها میخواستند فدراسیون انجام داد. همه قایقرانان با آب و هوا کنار آمده بودند. عادل مجللی 9 ماه در اردوی خارج از کشور بود و باید سهمیه میگرفت. چرا تیمهای دیگر توانستند با شرایط کنار بیایند اما فقط قایقرانان ایرانی نتوانستند. موضوع این است که بچههای ما پخته و حرفهای کار نمیکنند و نتوانستند با شرایط کشور میزبان کنار بیایند."
او در ادامه افزود:" یک سری قایقهایی که قرار بود از سنگاپور به اندونزی بیاید به دستمان نرسید. البته بچههایی که باید کسب سهمیه میکردند قایق داشتند. در واقع این مشکل برای جوانان و غیر المپیکیها بود. موضوع تعلیق هم که برخی به عنوان عامل ناکامی از آن یاد میکنند برای چند سال پیش است. اینها همه بهانه است و ما عادت داریم که عدم موفقیتهایمان را بر گردن دیگران بیندازیم."
امیرشقاقی در پایان گفت:" خوشبختانه از یک سال پیش استعدادیابی را آغاز کردیم و میتوانیم از قایقرانان جوان استفاده کنیم. درهای تیم ملی هم به روی حکیمی و کاظمی باز است و اگر اردوی جدید برگزار شد حتما در اردو خواهند بود."