طرفداری- تراکتورسازان که با دو پیروزی و یک تساوی در سه هفته اخیر نتایج قابل قبولی گرفته بودند در هفته یازدهم به قم رفتند تا در مصاف با صبای این شهر برای کسب سه امتیاز با شاگردان دایی مقابله کنند که این اتفاق رخ نداد و این تیم میزبان بود که با ارائه یک بازی حساب شده با نتیجه دو بریک از سد شاگردان تونی الیویرا گذشت.
در این مطلب نگاهی داریم به عملکرد بازیکنان تراکتورسازی در این دیدار:
دروازه بان
محمدرضا اخباری در این دیدار دو گل دریافت کرد که وقتی این دو گل را به طور کامل بررسی کنیم متوجه این نکته می شویم که بیش از اینکه بخواهیم سنگربان سرخ پوشان را مقصر دریافت این دو گل بدانیم بایستی مدافعان پر اشتباه تراکتور را عامل اصلی گلزنی بازیکنان صبا در این دیدار معرفی نماییم. اخباری در دقایق پایانی این دیدار با یک عکس العمل خوب از سنگین تر شدن شکست تیمش جلوگیری کرد اما با توجه به دو گلی که دریافت کرد می توان عملکرد وی را متوسط رو به بالا ارزیابی کرد.
خط دفاعی
مدافعان تیم تراکتورسازی که در هفته های اخیر به شدت مورد تحسین قرار گرفته بودند در این دیدار یکی از پراشتباه ترین روزهای خود را رقم زدند و با افتضاحی که هفته گذشته در تبریز رخ داده بود یک زنگ خطر اساسی برای تونی الیویرا به صدا درآوردند. شجاع خلیل زاده در این دیدار بدون تردید ضعیف ترین بازیکن میدان بود، این مدافع باتجربه، در این دیدار دو اشتباه مرگبار داشت که هر دو منجر به گل شد و همین گل ها شکست تراکتور را مقابل صبا رقم زدند. کارلوس کاردوسو دیگر مدافع تیم تراکتورسازی همانند همتای خود در این پست روز پرانتقادی داشت و در حالیکه می توانست روی گل اول تیم صبا در نقش یک ناجی برای تیمش ظاهر شود به اشتباه دروازه خودی را باز کرد؛ علاوه بر این اشتباه کاردوسو چندین اشتباه دیگر نیز داشت که مهمترین آنها در دقیقه هشتاد بازی بود که مهاجم حریف از اشتباه وی استفاده کرده و در موقعیتی تک به تک قرار گرفت که اخباری با ایستادگی خود مانع از رقم خوردن گل سوم صبا شد. سعید آقایی و محمد ایرانپوریان دو مدافع کناری تیم تراکتورسازی بودند که در کارهای دفاعی نتوانستند آنگونه که باید به مدافعان پراشتباه تیم شان کمک کنند و در امر حمله نیز چند نفوذ داشتند که ارسال های حاصل از این حرکت ها حاصلی در پی نداشت.
خط میانی
شاهین ثاقبی، فرید بهزاد کریمی، سروش رفیعی، بختیار رحمانی و احمد عبدالله زاده پنج هافبکی بودند که سرمربی پرتغالی تراکتور در این دیدار به میدان فرستاده بود. مهمترین نکته در خط میانی تراکتور در این دیدار غیبت آگوستو سزار بود که اثرات آن کاملا در این نقطه احساس می شد. هافبک های تراکتورسازی در این دیدار برخلاف بازی قبل فروغ چندانی نداشتند و آشفتگی را در اکثر دقایق بازی می توانستیم در بازی آنها ببنیم. بختیار رحمانی در بین این پنج نفر تنها بازیکنی بود که بازی قابل قبولی از خود ارائه داد و آنگونه که از شواهد بر می آید بایستی این مساله را بپذیریم که گذشت زمان در عملکرد این بازیکن تاثیر مثبتی داشته است. شاهین شاهین ثاقبی و فرید بهزاد کریمی در این دیدار فروغ چندانی در دو سمت خط میانی تیم شان نداشتند و احمد عبدالله زاده نیز در غیاب آگوستو جانشین مناسبی برای وی نبود. عملکرد خوب در چند بازی اخیر از سوی سروش رفیعی که انتظارات را از این بازیکن بالا برده بود باعث شد تا در این دیدار علی رغم عملکرد متوسطی که از این بازیکن دیدیم، نمره قبولی را در ضعیف ترین حالت ممکن به هافبک سرباز تراکتورسازان بدهیم.
خط حمله
حمزه یونس تونسی در این دیدار در خط حمله تراکتورسازی حضور داشت و با گلی که به ثمر رساند توانست روز خوبی را برای خود رقم بزند. همین که این بازیکن در طول سه بازی اخیر دو بار موفق به گلزنی شده این می تواند یک امیدواری خوب برای تونی الیویرا باشد که مهاجم تیمش رفته رفته با چارچوب دروزاه ها آشتی کرده و می تواند در بازی های بعدی عملکرد مفیدتری نیز برای تیمش داشته باشد.
سخن پایانی
تراکتور تونی این روزها به هیچ عنوان حال و روز خوبی ندارد و هر لحظه امکان تغییر در کادر فنی این تیم وجود دارد. تونی الیویرا که بشدت جایگاه خود را در خطر می بینید در تعطیلات ناخواسته ای که دوباره گریبان تیم های لیگ برتری را گرفته، آخرین تلاش های خود را خواهد کرد تا تیمش را به آن تیمی که باید می بود تبدیل کند.