لطفا خود را معرفی و از نوع و شاخه فعالیتت تان در طرفداری برایمان بگویید.
به نام خدا و با عرض سلام خدمت همه نویسندگان وبسایت طرفداری. علی کاوه هستم. متولد مردادماه 1368 در شهر اهواز. فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک. در حال حاضر در شرکت مخابرات استان خوزستان مشغول به کار هستم. آشنایی من با این وبسایت از طریق یکی از دوستانم آقای بردیا یوسفی بود. پس از آن با مدیر بخش داخلی یعنی آقای آرمین طاهری نیا آشنا شدم که خدا را شکر موفق شدیم تا الان یه همکاری خوب با هم داشته باشیم. مهم تر از همه چیز همشهری بودن ما بود که به این همکاری کمک کرد. کلا گروه اهوازی های سایت با هم خیلی صمیمی هستیم و مرتب با هم دیدار داریم.
نحوه آشنایی و عضویت شما در سابت به چه صورت بوده است؟
اولین بار من اسم این سایت را حدود یک سال پیش از یکی از دوستانم، اقای حمیدی شنیدم. ایشان خیلی از بخش خارجی سایت تعریف می کردند و من هم به بازدید از سایت طرفداری ترغیب شدم. اما چون همانطور که از شاخه فعالیتم پیداست بیشتر به فوتبال داخلی علاقه مندم و آن موقع سایت در بخش داخلی فعال نبود زیاد به این سایت سر نمی زدم.
چه مدت است که با سایت همکاری می کنید؟
حدود 9 ماه.
میزان همکاری تان با سایت در چه حدی است؟
از روز اول که به عنوان نویسنده به سایت اضافه شدم، هدفم بالا بردن کیفیت بخش ایران بود. شاید باورتان نشود اما در یک ماه اول بازدید برخی اخبار بخش ما به تعداد انگشتان دست هم نمی رسید. اما خدا را شکر با فعالیت خوب تمام دوستان بخش ایران موفق شدیم این آمار را به شکل محسوسی افزایش دهیم.
البته در این راه مخالفت ها و مشکلات زیادی هم داشتیم. شاید خیلی ها به ما خرده بگیرند و بگویند فوتبال ایران آماتور است و ارزش دیدن ندارد. فقط بارسا یا رئال و یا تیم های دیگر. اما به نظر من آدم با تیمی که طرفدارش است زندگی می کند. سوال من از این دسته افراد این است. تا به حال برای کذام موفقیت تیمتان به خیابان رفته اید و جشن گرفته اید. تا به حال کدام بازی تیمتان را از نزدیک دیده اید. به نظر من فوتبال خارجی فقط در حد تماشا و لذت بردن خوب است. وگرنه حرص خوردن برای تیمی که شاید تا آخر عمر نتوانی یک بازی اش را از نزدیک ببینی هیچ ارزشی ندارد.
چه هدفی از همکاری با طرفداری دنبال می کنید؟
شعار نمی دهم. هدفم فقط و فقط سرگرمی و تلاش برای بهبود روز افزون کیفیت بخش ایران است. هیچوقت به سایت از جنبه مالی نگاه نمی کنم چون خدا را شکر نیازی به پول آن ندارم. اکنون تلاش اصلی ام گرفتن کارت خبرنگاری و انجام مصاحبه های اختصاصی است.
همکاری با یک سایت ورزشی چه حسی دارد؟
در نگاه اول آسان به نظر می رسد اما کمی که بگذرد تمام نگرانیت می شود. نگرانی که مبادا خبری شود و آن خبر را پوشش ندهی یا اینکه آیا از کارت راضی هستند یا خیر و هزاران سوال دیگر.
حضور در سایت چه امتیازاتی برایتان داشته است؟
امتیاز خاصی نداشته اما بهترین اتفاقی که برای من افتاد آشانایی با دوستانی است که در کنارشان خوشحالم. همانطور که گفتم اکنون با کسانی آشنا شدم که دوست داشتم خیلی زودتر از این ها می شناختمشان. آقای پدرام مهرورز، آقای سورنا باقرفر و آقای آرمین طاهری نیا از دوستان بسیار خوب من هستند.
چه مشکلاتی در راه رساندن سایت به جمع 5 سایت برتر ورزشی کشور تحمل کرده اید؟
مشکلات بیشتر درون خانواده طرفداری بود که ترجیح می دهم راجع به انها صحبتی نکنم.
بهترین مطلب یا خبری که در طرفداری خوانده اید یا نوشته اید، چه بوده است؟
نقل و انتقالات جنجالی سرخابی ها به عنوان مقاله و مصاحبه با آملیا اسدی، همان دختر معروف مسابقه والیبال ایران و ایتالیا! (با خنده)
بهترین خاطره تان از حضور در جمع طرفداری چیست؟
قطعا پیوستنم از جمع نویسندگان آزمایشی به اصلی بهترین خاطره این مدت است.
بدترین خاطره تان از حضور در طرفداری چیست؟
پاک شدن مقاله ام از روی ساییت در حالی که حتی یک رای منفی یا کامنت مخالفی نداشت و بازدید خوبی هم آورده بود. با نظر شورای سایت. از اول هم با این شورا مخالف بودم. (با خنده)
زیباترین بازی فوتبالی که دیده اید، کدام بازی بوده است؟
در فوتبال داخلی. دربی سال 79 که 2-2 مساوی شد و بازی ایران و عربستان در آزادی که 2-0 به نفع ایران به پایان رسید. در فوتبال خارجی بازی رفت و برگشت منچستر و رئال در سال 2003 به نظرم تکرار نشدنی بود. مخصوصا بازی برگشت که منجر به جدایی دیوید بکام شد. بازی 6-2 بارسلونا و رئال مادرید هم فراموش نشدنی است.
به نظرتان برترین بازیکن تاریخ کیست؟ بهترین بازیکن فعلی جهان چطور؟
بهترین بازیکن برتر تاریخ فوتبال را مثل خیلی های دیگر مارادونا می دانم. اگر منظور از حال حاضر این دو فصل اخیر باشد ریبری و مولر قطعا بهترین ها هستند. اما در عصر حاضر به نظرم مسی به قول بازی خورهای رایانه ای یک باگ در فوتبال است. مگر می شود هر موقعیتی گل شود؟ او یک اعجوبه است.
در ترکیب منتخب تاریخ فوتبال شما، چه کسانی حضور دارند؟
آندریآس کوپکه
بکن بائر، زانتی، مالدینی، راموس
ژابی آلونسو، زیدان، اوزیل، اینیستا
مسی، مارادونا
این بازیکنان را خیلی دوست دارم اما قطعا بازیکنان زیادی می توانند در این ترکیب باشند. هر کسی نظری دارد به هر حال (با خنده)
به نظرتان تیم ملی در جام جهانی آینده چگونه نتیجه گیری خواهد کرد؟
در جام جهانی از مرحله گروهی حذف می شویم. امیدوارم به تیم قدری برخورد نکنیم و آبرومندانه بازی کنیم.
چه علائقی غیر از فوتبال دارید؟
همانطور که از صفحه شخصی ام در سایت طرفداری مشخص است، علاقه بسیار زیادی به موسیقی دارم. احسان خواجه امیری و مهدی یراحی را هم خیلی دوست دارم. در اوقات فراغت معمولا سریال می بینم. سریال هایی هوملند و منتالیست را به همه توصیه می کنم!
آیا خودتان هم فوتبال را به صورت حرفه ای دنبال می کنید؟
به صورت حرفه ای نه ولی در تیم مدرسه دروازبان خوبی بودم. قبل از اینکه مانند الان اضافه وزن داشته باشم عاشق بازی در میانه میدان بودم. دادن پاس گل را بسیار دوست دارم. حتی در بازی های رایانه ای از آن لذت می برم. این را کسانی که با من فیفا بازی کرده اند خیلی خوب می دانند.
کدام بخش سایت را به خوانندگان توصیه می کنید؟
ترجیح می دهم انتخاب به عهده خودشان باشد. نمی شود به کسی که از فوتبال اسپانیا متنفرند بخش اسپانیا را توصیه کرد.
آینده طرفداری را چگونه می بینید؟
بسیار روشن. مطمئنم روزی سایت اول ایران می شویم.
وجه متمایز طرفداری نسبت به سایر سایت های ورزشی شبیه به آن در چیست؟
صداقت. مخصوصا در اخبار ایران بسیار از سایت ها به دنبال حاشیه و شایعه پراکنی هستند. اما ما نه. در بخش خارجی نیز فوق العاده به روز هستیم و این از تعداد اخبار مشخص است.
به نظرتان، نقطه ضعف سایت در کجاست؟
عدم هماهنگی بین نویسندگان سایت گاهی وقت ها باعث می شود بعضی اخبار به اصطلاح خودمان بسوزد.
تا چه حد سعی در رعایت بی طرفی در انتقال خبر می کنید؟
همیشه بی طرف بودم. این را قسم می خورم اما متاسفانه فرهنگ هواداری در فوتبال ما یعنی فقط تعریف کن و مخالف نباش! به هر حال من به نوشته هایم اطمینان داشتم و دارم و همیشه سعی می کنم جانب دارانه صحبت نکنم.
و حرف آخر؟
امیدوارم همه جوانان که البته خودم هم یکی از آنها هستم به تمام آرزو هایشان برسند. واین را هم بگویم که تمام اعضای سایت و خانواده طرفداری آزادند که انتقادات و پیشنهادات خودشان را در پروفایلم بنویسند.