طرفداری - عبدالمهدی نصیرزاده درباره حضور تیم کشتی فرنگی دانشگاه پیام نور در رقابتهای مرحله دوم لیگ کشتی، به ایسنا گفت:
سطح مسابقات واقعا هم در کشتی آزاد و هم در کشتی فرنگی بالا بود. در کشتی آزاد شش تیم حضور پیدا کردند و در فرنگی نیز هفت تیم حضور داشتند. تیم پیام نور نیز در هر دو رشته آزاد و فرنگی در این رقابتها حضور داشت و برای اولین بار بود که ما در رشته آزاد در لیگ شرکت میکردیم.
سرمربی تیم کشتی فرنگی دانشگاه پیام نور افزود:
به دلیل محدودیت منابع مالی که داشتیم نتوانستیم هزینه زیادی برای حضور قدرتمندتر در رقابتهای لیگ داشته باشیم، چرا که وضعیت مالی دانشگاه پیام نور به علت ریزش دانشجو خیلی جالب نیست و با توجه به اسناد بالادستی نمی توانستیم در بحث ورزش حرفهای هزینه کنیم. به همین دلیل از دانشجویان این دانشگاه در این رقابتها استفاده کردیم که اکثر آنها فارغ التحصیل شده بودند. با این شرایط کسب عنوان چهارمی در کشتی فرنگی در مجموع دو مرحله به نظرم نتیجه قابل قبولی است هر چند که میتوانستیم بهتر از اینها عمل کنیم.
وی با اشاره به این که با هشت کشتیگیر فرنگی کار در این رقابتها حاضر شدیم، مدعی شد:
متاسفانه از سه کشتیگیر مان نتوانستیم در رقابت های لیگ استفاده کنیم، چرا که این سه کشتیگیر سرباز بودند و در دوران خدمت به سر میبردند، ولی ما از این موضوع اطلاعی نداشتیم، اما مسئولان تیم پاس قوامین که متعلق به نیروی انتظامی است و در این رقابتها نیز حضور داشتند سه کشتیگیر ما را با ادبیات بسیار بد تهدید کردند که اگر برای تیم دانشگاه پیام نور در لیگ کشتی بگیرید بر روی تشک کشتی هم که شده باشد به شما دستبند میزنیم و به بازداشتگاه میبریم! و همچنین تهدید کردند در صورت حضور بر روی تشک مبارزه برای آن ها اضافه خدمت در نظر میگیرند.
نصیرزاده افزود:
به دنبال این موضوع این سه کشتیگیر ما ترسیدند که در وزنکشی شرکت کنند و ما آنها را از دست دادیم. حتی مصیب اکبری به علت ترس از این موضوع هنگام خواب دچار تشنج شد. به دنبال این موضوع من با باران چشمه و رسول خادم مکاتبه کردم و گلایه خود را نسبت به این اتفاق به گوش آنها رساندم و خادم که همیشه به تیم ما لطف داشته است و حضور او مشوقی برای حضور ما در لیگ کشتی است، از ما دلجویی کرد و اعلام کرد که ما از فدراسیون جهانی درخواست میکنیم اگر امکانش باشد به جای سه تیم پنج تیم از ایران در لیگ جهانی کشتی حاضر شوند تا شما هم که موفق شدهاید عنوان چهارمی این لیگ را به دست بیاورید راهی این رقابتها شوید.
نصیرزاده با بیان این که تیم کشتی فرنگی این دانشگاه در صورتی که این مشکل برایش به وجود نمیآمد میتوانست به عنوان بهتر از چهارمی برسد، خاطر نشان کرد:
ما به جای این سه کشتیگیر مجبور شدیم از سه کشتیگیر نوجوان استفاده کنیم و آنها نتوانستند آن طور که باید جای خالی آن سه نفر را پر کنند. ما از این موضوع که آنها سرباز بودند هیچ اطلاعی نداشتیم، اما اگر اقدام ما غیرقانونی بود سازمان لیگ کشتی اجازه نمی داد با آنها قرارداد امضا کنیم.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور در ادامه با بیان این که درخواست میزبانی رقابتهای کشتی دانشجویان آسیا و جهان را به فدراسیون ورزشهای دانشگاهی اعلام کردهایم، گفت:
میزبانی از رقابتهای جهانی کشتی دانشجویان مورد موافقت فدراسیون جهانی ورزشهای دانشگاهی قرار نگرفت، اما این احتمال وجود دارد که رقابتهای آسیایی را میزبانی کنیم. فدراسیون ورزشهای دانشگاهی درخواست ما را به فیزو ارائه داده است و به احتمال فراوان اواخر اسفند ماه این رقابتها را در مازندران میزبانی خواهیم کرد. سعی میکنیم تیمی قدرتمند را عازم این مسابقات کنیم.