طرفدارى- شايد در اين فصل هيچ يك از تيم هاى انگليسى همانند منچستريونايتد از تملك توپ براى آرام كردن بازى استفاده ننمايد و شايد كمتر تيمى در جزيره بتواند در طول بازى فشار با ثبات و متناوبى بر روى حريف بدون از دست دادن تمركز در خط دفاعى همانند شياطين سرخ ايجاد نمايد. در واقع مى توان مدعى شد كه شيوه و مشخصات بازى منچستريونايتد در اين فصل تحت نظر لوئيز فن خال، چندان با سنت و ايده آل هاى فوتبال انگليس تطابق ندارد.
"سرعت همه چيز نيست" را مى توان شعار و فلسفه لوئيز فن خال در بازى فوتبال دانست كه اين سرمربى هلندى ضمن اعتقاد به آن تغييراتى را در سيستم بازى منچستريونايتد به وجود آورده است. به همين منظور فن خال براى پياده كردن چنين فلسفه اى در تيم در خط ميانى خود بيشتر بر بازيكنانى نظير باستين شواين اشتايگر، مورگان اشنايدرلين و مايكل كريك تكيه مى نمايد كه مى توانند با دقت در پاس كارى، تمركز فوق العاده و برخوردارى از ديد بالا به خوبى كنترل شياطين سرخ بر بازى را ضمانت نمايند.
اينكه هافبك هاى ميانى منچستريونايتد همگى بازيكنانى كند محسوب مى گردند سبب مى شود كه تيم هاى حريف در فاز تهاجمى خود از ايجاد حملات ناگهانى و مانورهاى غافلگيركننده چشم پوشى نمايند، چون همواره يكى از اين هافبك هاى ميانى در جلوى خط دفاعى شياطين سرخ حضور دارند و اين مسئله شانس موفقيت چنين حملاتى را به شدت كاهش مى دهد، از سوى ديگر در هنگام تصاحب توپ اين هافبك هاى ميانى در اكثر مواقع از زمين خودى اقدام به بازى سازى مى نمايند كه باعث خواهد شد بازيكنان تهاجمى تيم از فضاى كافى و زيادى براى خلاقيت و خطر آفرينى بر روى دروازه حريف برخوردار باشند.
شيوه بازى كنترلى و جديد منچستريونايتد نه تنها در حال حاضر بسيار موفقيت آميز بوده است، بلكه اين تيم را به يكى از مدعيان پنهانى و چراغ خاموش ليگ قهرمانان اروپا بدل كرده است. شياطين سرخ با وجود حضور وين رونى و خوان ماتا در بخش تهاجمى چيدمان 1-3-2-4 و بازيكنانى با كيفيت و باهوش در پست هافبك ميانى، مى توانند به خوبى بازى را به كنترل خود درآورند و توپ را در مالكيت خود داشته باشند. تملك بالاى توپ در چنين سيستمى هدف اصلى نيست، بلكه مى تواند نقشى مهم و هم زمان در تاكتيك هاى دفاعى و تهاجمى تيم داشته باشد. از طرفى مى توان با تملك توپ به چنين روشى قانون طلايى "گل نخوردن" در فوتبال را تضمين نمود و از طرفى ديگر اين موضوع مى تواند افزايش دودندگى تيم حريف و خستگى زود هنگام آنها را به دنبال داشته باشد كه در ايجاد فضاهاى خالى مناسب در زمين حريف تاثير به سزايى خواهد داشت.
لوئير فن خال حتى از شاگردان خود مى خواهد كه هنگامى اقدام به شوت زدن به سمت دروازه حريف نمايند كه از سوى بازيكنان حريف به صورت جدى تحت فشار نباشند و يا در موقعيت بسيار مناسبى براى گل زنى قرار گرفته باشند و به همين دليل آمار سرخ پوشان منچسترى در ايجاد صحنه هاى خطرناك بر روى دروازه حريف در مقايسه با ساير رقيبان ليگ برترى چندان بالا به نظر نمى رسد. چنين شيوه اى بى ترديد همچنين گل زنى كمتر تيم در فاز تهاجمى را به دنبال خواهد داشت.
يكى از انتقاداتى كه مطبوعات انگليسى به اين ژنرال هلندى در اين فصل وارد نموده اند اين است كه در لحظات لازم وى از هيچ برنامه دومى براى بر هم زدن شرايط بازى به نفع منچستريونايتد برخوردار نيست، اتهاماتى كه در زمان حضور لوئيز فن خال بر روى نيمكت مربى گرى بايرن مونيخ نيز به مراتب شنيده مى شد. در اين ميان اما تغييراتى در سبك بازى منچستريونايتد ديده شده كه تيم را تغييرپذيرتر و انعطاف پذيرتر نموده است. براى نمونه بارها ديده شده كه شاگردان منچستريونايتد در زمانى از بازى توپ و ميدان را به تيم حريف مى سپارند و خود تا حدودى به زمين خودى متمايل مى شوند. اين مسئله نه تنها به اندوختن انرژى تيم كمك مى كند، بلكه سبب ايجاد فضاهايى خالى در تيم حريف خواهد شد كه مهاجمينى سريع و تكنيكى نظير مارسيال، رونى، ديپاى و حتى ماتا با قابليت دريبلينگ و پاس كارى كه دارند به خوبى مى توانند از آن استفاده نمايند.
در مقابل حريفانى كه با تمركز بازيكن در خط ميانى مانع از بازى سازى منچستريونايتد از اين نقطه از زمين مى شوند، فلائينى به عنوان هافبك تهاجمى و بازيكن هدف در افكار فن خال نقش مهمى ايفا مى نمايد، پرسينگ حريف در چنين شرايطى با ارسال توپ هاى بلند براى اين هافبك توانمند بلژيكى و قدرتى كه وى در دريافت اين گونه توپ ها و بازى سازى دارد، تا حدود زيادى از بين مى رود. در چنين شرايطى اگر شياطين سرخ باز هم با تكيه بر فلسفه و ايده هاى لوئيز فن خال به موفقيتى دست نيابند، اين سرمربى هلندى مى تواند دوباره به فوتبال به"سبك انگليسى" رجوع نمايد.