به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا،کارشناس فوتبال ایران در ارزیابی خود از عملکرد تیم ملی فوتبال در بازی مقابل تایلند اظهار کرد: در این بازی دو نیمه متفاوت را شاهد بودیم. کیروش در نیمه دوم با به زمین آوردن کریم انصاریفرد، بیتآشور و جهانبخش ایران را تبدیل به تیم دیگری کرد. در نیمه نخست تیم ملی محافظهکارانه بازی کرد، چراکه سه امتیاز این بازی مهم بود و کمک میکرد که ما برای رسیدن به جامملتها نزدیکتر شویم.
او ادامه داد: بعد از مدتها تیم ملی به طور دائم دو هافبک دفاعی را در میانهمیدان داشت. البته در پشت این دو بازیکن بیگزاده، منتظری، جلال حسینی و ماهینی بازیکنانی بودند که کنار یکدیگر بازی کرده بودند و احتیاج معرفی به یکدیگر نداشتند. با این حال تفکرات کیروش بر این پایهریزی شده بود که سرعت تایلند و بازی یک ضرب و دو ضرب آنها را بگیرد.
محصص با اشاره به تعویضهای موثر سرمربی تیم ملی در نیمه دوم گفت: کادرفنی تیم ملی به خوبی تایلند را آنالیز کرده بود. نیمه اول چندان جذاب نبود چراکه هر دو تیم در دفاع پرتعداد ظاهر شدند اما در نیمه دوم به غیر از بیتآشور، انصاریفرد وجهانبخش دو مهاجمی بودند که به جای دو هافبک وارد زمین شدند. در این بازی هدف کیروش این بود که خلعتبری به عنوان بازیکن آزاد در همه نقاط زمین حضور داشته باشد و به نظر من بهترین بازیکن ما در زمین بود. با وجود اینکه گل نزد اما ضریب پاسهای صحیحش خیلی بالا و نزدیک به 95 درصد بود.
این کارشناس فوتبال در ادامه گفت: ما یک مشکل بزرگ در آسیا داریم. بازی کردن با تیمهای درجه دو مثل تایلند به هیچوجه ساده نیست چراکه آنها از هر شیوهای برای امتیاز گرفتن استفاده میکنند. تایلند مقابل ما شیوه دفاعی را انتخاب کرده بود که البته بعد از خوردن دو گل از این کار دست کشید. به نظرم کیروش در نیمه دوم نمره بالاتری گرفت چراکه با تعویضهای او تیم ملی از بند دفاعی تایلند رها شد. زیباترین گل بازی از نظر تاکتیکی هم گل قوچاننژاد بود که نتیجه کار ترکیبی شجاعی، انصاریفرد و بازیکن گلزن بود.
محصص گفت: بازیکنان جدید مثل بیتآشور به زمان احتیاج دارند تا به شرایط تیم ملی عادت کنند. به نظرم جهانبخش فوقالعاده کار کرد و بازی بدون توپ و پاسهای عمقیاش خیلی خوب بود. ما نیاز به بازیهای دوستانه بیشتری داریم که بازیکنان کنار هم جا بیفتند. دانیال داوری هم بازیکن خوبی است که میتواند ذخیره خوبی برای رحمان احمدی باشد. شاید از این صحبت من بد برداشت شود، اما سرمربی تیم ملی زبان انگلیسی و پرتغالی را بلد است و میخواهد از بازیکنانی استفاده کند که با این زبان آشنا باشد. ما در حال حاضر بازیکنانی مثل نکونام، تیموریان، دژاگه، شجاعی، داوری، جهانبخش، قوچاننژاد و... داریم که کیروش به راحتی با آنها ارتباط برقرار میکند.
او در پاسخ به این سوال که با توجه به انتخاب سرگروههای جام جهانی 2014 برزیل، بهتر است ایران با کدام تیمها همگروه شود، گفت: شاید این صحبت من بحثبرانگیز باشد اما ما بعد از سه دوره حضور در جام جهانی با کیروش به نقطهای رسیدیم که انتظار داشته باشیم از مرحله اول صعود کنیم. اینکه در چه گروهی قرار بگیریم کاملا بستگی به شانس و اقبال ما دارد. اما باید این ذهنیت وارد جام جهانی شویم ما با بهترینها بازی کنیم. اگر فکر کنیم که بهتر است به تیمهای ضعیف بخوریم، ممکن است در مسابقات دچار مشکل شویم. به نظر من تا زمانی که به جام جهانی باقی مانده آماده کردن بازیکنان از نظر ذهنی و روانی برای بازی با تیمهای بزرگ بهترین کار ممکن است.
محصص همچنین گفت: ما باید با استفاده از بازیهای دوستانه با تیمهای خوب این فاصله را از بین ببریم. فکر نمیکنم تیم و گروه سادهای در جام جهانی حضور داشته باشد. همه گروهها سخت هستند. بدون شک هیچ تیمی دوست ندارد با برزیل، آلمان و اسپانیا همگروه شود اما واقعا امیدوارم در گروهی قرار بگیریم که شانس صعودمان به مرحله بعد بیشتر باشد.