به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سالن ژیمناستیک نصر (استقلال سابق) که در واقع در محوطه اداره کل ورزش و جوانان استان تهران است و با قدمت 40 سالهاش قهرمانان زیادی را به ورزش معرفی کرده، مدتی است که با تصمیم مسئولان اداره کل تبدیل به بخش اداری شده و کارمندان دفتر مشترک هیاتهای ورزشی استان تهران در آن مستقر شدهاند!
داستان از این قرار است که شهرداری مقابل درب ساختمان دفتر مشترک هیاتهای ورزشی استان تهران در خیابان بوشهر بلوکهای سیمانی چیده، آن هم به دلیل این که این ساختمان کاربری اداری ندارد، در حالی که این ساختمان 21 سال محل استقرار هیاتهای ورزشی استان تهران بوده است! البته با پیگیریهایی که صورت گرفت و با موافقت شهردار منطقه مشکل این ساختمان حل شد و در شرایطی که هیاتهای ورزشی استان تهران میتوانند به کارشان ادامه دهند به بهانه این که فضای اداری اداره کل کم است، در اقدامی تامل برانگیز سالن ژیمناستیک نصر پارتیشن بندی شد و در اختیار کارمندان این هیاتها قرار گرفت.
این اتفاق در حالی رخ داده که سرانه ورزشی در استان تهران به زعم مسئولان بسیار کم است و پاسخگوی نیاز مردم نیست. با این حال، مسئولان ورزشی دست به انجام چنین کاری زدند که از نظر کارمندان تربیت بدنی توجیه منطقی ندارد و حاصل کار کارشناسی نیست.
از سوی دیگر وقتی به پیشینه اقدامات صورت گرفته در این سالن نگاه میکنیم، می رسیم به اینجا که چرا هزینههای میلیونی آن هم چند بار برای این سالن شده است؟! سالن ژیمناستیک اداره کل، فقط در دوره مدیریت فعلی تغییر کاربری نداشته است. فرهمند، مدیر کل سابق اداره کل هم با صرف هزینه 200 میلیون تومانی این سالن را تبدیل به سالن بدنسازی و پایگاه قهرمانی کرد، اما به قول کارشناسان اداره کل، حتی یک نفر هم از آن استفاده نکرده است!
نژادفلاح هم در دوره فعلی مبلغی بالغ بر 100 میلیون تومان صرف کرد تا سالن را تبدیل به ساختمان اداری کند. تجهیزات و لوازم ورزشی این سالن هم که بالغ بر یک میلیارد تومان شده بود، به ورزشگاه رسالت منتقل شده است.
به گزارش ایسنا، تغییر کاربری سالن ژیمناستیک اداره کل به ساختمان اداری در حالی رخ داده که نژادفلاح میگوید با موافقت معاونان این اداره چنین تصمیمی اخذ شده است، تلاشهای خبرنگار ایسنا برای انجام گفت و گو با نژادفلاح بیثمر ماند و به همین دلیل در گفت و گویی با ابوالفضل ملاجعفری، معاون ورزشی اداره کل دلایل این تصمیم را جویا شدیم.
معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران با بیان این که به دلیل کمبود فضای اداری، با تصمیم شورای معاونان این تصمیم را گرفتیم، گفت: این سالن چهار – پنج سال تعطیل و غیر قابل استفاده بود. البته با تغییراتی که صورت گرفته بود، تبدیل به سالن بدنسازی و وزنهبرداری شده بود که مجدد مورد استفاده قرار نمیگرفت. از آنجایی که کمبود فضای اداری داشتیم، مصوب شد که فعلا کارمندان اداره کل در آن مستقر شوند و چنانچه بعدا مکان دیگری پیدا کردیم، دوباره تبدیل به کاربردی ورزشی شود!
او در پاسخ به این سوال که چطور مدیران ورزشی چنین تصمیمی گرفتهاند؟ خاطرنشان کرد: تغییر کاربری این سالن از ژیمناستیک به بدنسازی بر عهده مسئولان سابق است، اما من به عنوان معاون ورزشی اداره کل، اعتقاد دارم تمام مکانهای ورزشی باید استفاده ورزشی شوند. مگر میتوان استخر را تبدیل به سالن بسکتبال کرد؟! من در گذشته مسئولیتی نداشتم که پاسخ دهم. نمیدانم چرا سالن غیر قابل استفاده بوده است. ما به خاطر نیاز فعلی این تصمیم را گرفتیم.
ملا جعفری با اشاره به این که سرانه ورزشی تهران پایین است، یادآور شد: اماکن ورزشی نیمه تمام زیادی داریم. اگر اعتبار مورد نظر تامین شود، تعداد اماکن 100 برابر میشود! به نظر من اگر حتی یک سانتیمتر به سرانه اضافه شود، به نفع ورزش است. اما این سالن شاید پنج سال بود که استفاده نمیشد. برای من هم سوال بود که چرا استفاده نمیشود! سالن بدنسازی هم طوری بود که افراد خاص از آن استفاده میکردند نه عموم مردم.
او به پارتیشن بندی سالن اشاره و گفت: نیروهایی که جا نداشتند در این سالن مستقر شدند. زمانی که بتوانیم ساختمانی بگیریم، این نیروهای را جابجا میکنیم. به نظر من اگر این سالن محلی بود که استفاده میشد و در آن شرایط بچه های مردم را بیرون میکردند، اشتباه بود. اما وقتی برای این سالن هر روز یک تصمیم گرفته شده، کار نادرستی نیست!