طرفداری- فابیو آزودو مدیر کل فدراسیون بین المللی والیبال در ابتدای این نشست اظهار داشت: "به دعوت فدراسیون ایران به این کشور سفر کردم و در این سفر چهار هدف داشتم. پیدا کردن درک بهتر از انچه در والیبال ایران می گذرد، بررسی کیفیت میزبانی ایران در لیگ جهانی، بررسی شیوه انجام وظایف فدراسیون ایران و از همه مهمتر تساوی جنسیتی در سالن والیبال چهار هدف من از این سفر بود."
وی افزود: "هدفی که فدراسیون بین المللی والیبال برای این ورزش در نظر گرفته این است که والیبال ورزش اول خانوادگی سرگرم کننده و تفریحی در جهان باشد و یکی از زمینه های لازم برای رسیدن به این هدف فراهم شدن حضور خانواده ها در سالن است."
مدیرکل فدراسیون بین المللی والیبال در خصوص تماشاگران ایرانی گفت: "در 25 سال حضورم در والیبال، اشتیاقی که تماشاگران ایرانی در سالن داشتند را ندیده بودم. فقط در برزیل و لهستان تماشاگران چنین شور و هیجانی دارند که هر دوی این کشورها از قدرت های مطرح والیبال هستند."
آزودو در مورد والیبال ایران تاکید کرد: "ایران در زمینه والیبال کاملا موفق است و به این دلیل به فدراسیون ایران به خاطر برنامه ریزی و زحماتش تبریک می گویم. والیبال به بخشی از زندگی و جامعه ایرانی تبدیل شده و من این مسئله را به چشم خود دیدم. حضور خانواده ها برای دیدن مسابقات والیبال یکی از مسائل مهم و حیاتی در این زمینه محسوب می شود. فدراسیون بین المللی مشتاق است که سه نسل متفاوت سنی به صورت همزمان در سالن مسابقه را تماشا کنند."
وی با اشاره به ایجاد فرصت برای حضور بانوان در ورزشگاه، خاطرنشان کرد: "ایران به عنوان یک کشور موفق فرصت بسیار نادری برای ادامه این راه دارد و می تواند یک نمونه بارز در دنیا برای تساوی جنسیتی تماشاگران باشد. اگر چنین اتفاقی بیفتد ایران می تواند یکی از مطرح ترین و جدی ترین گزینه ها برای میزبانی رویدادهای بین المللی باشد. فدراسیون بین المللی در چارچوب منشور المپیک فعالیت می کند و بر اساس آن باید شرایط برای حضور زنان در سالن فراهم شود. در حال حاضر برنامه خاصی برای تصمیم گیری درباره ممنوعیت حضور زنان ایرانی در سالن نداریم اما فدراسیون بین المللی به دنبال فراهم شدن حضور خانواده ها در سالن است. خانواده ها فقط شامل زنان نمی شود و همه اعضای خانواده را در بر می گیرد."
مدیرکل فدراسیون بین المللی والیبال در خصوص عواقب عدم حضور بانوان در ورزشگاه برای ایران تصریح کرد: "نمی توانیم مانع برگزاری رویدادهای بین المللی در ایران شویم زیرا باعث عقب گرد در والیبال این کشور می شود و نمی خواهیم چنین اتفاقی بیفتد. امیدواریم در قالب گفت و گوهای دو طرفه به این هدف برسیم.دو روش برای مقابله با ایران وجود دارد. یکی اینکه بگوییم اگر کار خاصی را انجام ندهید، جریمه خاصی برای شما در نظر گرفته می شود که معتقد به این روش نیستیم. روش دوم این است که با ادامه این مسیر و هموار کردن راه برای ایران به تدریج این مشکل راه حل کنیم. به دنبال حل کردن مشکلات هستیم نه تنبیه کردن."
آزودو در پاسخ به این سوال که چرا میزبانی نوجوانان جهان از ایران گرفته شد، گفت: "میزبانی مسابقات نوجوانان جهان اصلا به ایران داده نشده بود که پس گرفته شود. چند کشور درخواست میزبانی کرده بودند که در نهایت این میزبانی به آرژانتین رسید."
وی با اشاره دوباره به بحث ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه ادامه داد: "در بحث هایی که با مسئولین فدراسیون ایران داشتیم متوجه شدیم که فدراسیون می خواهد ارتباطات تنگاتنگی با فدراسیون بین المللی داشته باشد تا طرز فکرها تغییر کند و زمینه حضور خانواده ها در ورزشگاه فراهم شود.هنوز برنامه مشخصی برای دیدار اری گراسا رئیس فدراسیون بین المللی با رئیس جمهوری ایران نداریم. همه چیز را از طرق نامه نگاری پیش می بریم اما هنوز چیزی قطعی نیست. اری گراسا منتظر فراهم شدن این لحظه است تا با اشتیاق به ایران سفر کند و حل شدن ممنوعیت حضور خانواده ها در سالن را از نزدیک ببیند.تنها راهی که برای رسیدن به این هدف در نظر داریم گفت و گو و همکاری دو جانبه با فدراسیون ایران است.
هر تیمی که در سطح اول لیگ جهانی حضور دارد می تواند درخواست میزبانی مرحله نهایی را ارائه کند. یکی از شروط اعطای میزبانی به یک کشور، فراهم بودن زمینه حضور خانواده ها در سالن است. اگر این مشکل در ایران برطرف شود این کشور می تواند میزبان رویدادهای مهم بین المللی شود.از رسانه ها می خواهم به این موضوع توجه کنند که تاکید فدراسیون بین المللی بر حضور خانواده ها در سالن است نه زنان و امیدوارم در پوشش اخبار خود به این مسئله توجه کنید.شناخت فرهنگی کاملی از ایران ندارم و نمی دانم چقدر زمان طول می کشد تا مشکل حضور زنان در سالن ها حل شود."
مدیرکل فدراسیون بین المللی والیبال در انتها اشاره ای به تغییر قوانین لیگ جهانی نیز کرد و خاطرنشان نمود: "تغییر قوانین در لیگ جهانی 2015 و ارجحیت پیروزی بر امتیاز به این دلیل انجام شد که اگر این کار را انجام نمی دادیم عدالت بین تیم ها رعایت نمی شد. اگر تیمی نمی تواند به پیروزی برسد به این معناست که کیفیت بالایی ندارد بنابراین حق تیمی که پیروزی های بیشتری دارد است که رتبه بالاتری داشته باشد."