منصور برزگر در گفتوگو با خبرنگار کشتی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در جهان، اظهار کرد: "کشتیگیران و کادر فنی با امکاناتی که در حد قهرمانی در یک استان هم نبود توانستند در جهان اول شوند و این نشان میدهد ایرانیها و به خصوص کشتیگیران، مرد روزهای سخت هستند. مثل رقابتهای سال 1961 که تیم حتی پول بلیت هواپیما را هم نداشت، اما قهرمان جهان شد."
وی با بیان این که این قهرمانی با محوریت رسول خادم به دست آمد، اضافه کرد: "خادم واقعا بر اوضاع مسلط بود. برای تیم وقت صرف کرد، آبرویش را گذاشت و با برنامه حرکت کرد. او یکی، دو سال در سختترین شرایط زجر کشید و تیم را با بهترین نوع برگزاری رقابت انتخابی و مدیریت مناسب جمع کرد. اگر ما تدارکات مناسب داشتیم خیلی راحتتر از اینها قهرمان می شدیم، ولی کمبود امکانات کار را بسیار سخت کرده بود."
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد ایران، افزود: "اگر خادم نبود این تیم نه جمع میشد و نه اعزام! همیشه باید یک نفر در این شرایط از خودگذشتگی داشته باشد و خادم این کار را انجام داد. علاوه بر این هماهنگ بودن کادر فنی و کشتیگیران و همبستگیهایش این قهرمانی را رقم زد."
وی همچنین درباره کشتیگیران حاضر در رقابتهای جهانی، گفت: "در 55 کیلوگرم، حسن رحیمی باید در المپیک هم مدال میگرفت. او در مجارستان خیلی خوب و حساب شده کار کرد، ولی اگر میخواهد در المپیک آینده مدال بگیرد باید شیوه کشتی گرفتنش را تغییر دهد. رحیمی باید بتواند از نزدیک هم کشتی بگیرد، چون با این شیوه ممکن است در آینده با همین حریف هندی که در فینال شکستش داد به مشکل بخورد."
برزگر ادامه داد: "در 60 کیلوگرم هم مسعود اسماعیل پور خیلی دیر به حقش رسید. او کشتیگیر بسیار شایستهای است، ولی او هم برای این که بتواند در مقابل روسها موفق شود باید نحوه کشتی گرفتنش را تغییر دهد. در 66 کیلوگرم مهدی تقوی متاسفانه در حاشیه حرکت میکند. او و صادق گودرزی افکارشان از کشتی دور شده است و با این که از نظر جسمانی و تکنیکی خیلی خوب هستند و از امیدهای کسب مدال به حساب میآیند، اما در حاشیه حرکت میکنند. متاسفانه بعضیها به خاطر منافعشان به تقوی و گودرزی چسبیدهاند و افکار اینها را از کشتی دور کردهاند."
وی با بیان این که اکبری با فینالیست شدن تیم ایران را مدیون خودش کرد، گفت: "همیشه در ایران چهرههایی پیدا میشوند که در عین ناباوری همه معادلات را به هم میریزند. خوشبختانه اکبری با کشتیهای خوب خود ایران را قهرمان و تیم را مدیون خودش کرد. کادر فنی هم پیش از آغاز رقابتها با اعتماد به او و قهرمانیاش در انتخابی تیم ملی این شجاعت را به خرج داد تا این جوان به رقابتهای جهانی برود و اکبری هم با موفقیت خود کادر فنی را روسفید کرد."
پیشکسوت کشتی ایران همچنین رضا یزدانی را یک جنگجوی تمام عیار دانست و افزود: "اگر یزدانی به مصدومیت فکر نمیکرد در المپیک هم می توانست مدال بگیرد مثل عبدالله موحد که با مینیسک پاره قهرمان المپیک شد و بعد از رقابتها پایش را عمل کرد. من، رسول خادم و علی بیات خیلی با یزدانی صحبت کردیم که به مصدومیت پایش فکر نکند. باید به جویبار و مسئولان کشتی مازندران تبریک بگویم که بار کشتی ایران را یک تنه بر دوش میکشند."
وی درباره احسان لشگری و کمیل قاسمی، گفت: "لشگری یکی از آن کشتیگیرانی است که کشتی ایرانی، جنگندگی و هجومی کشتی گرفتن را در او به نحو احسن می بینیم. او با حرکاتش همه را به شور و شوق میآورد و نشان داد که کشتیگیر نباید تسلیم مصدومیت شود. در وزن 120 کیلوگرم هم کمیل قاسمی به نظر میرسید حریف آمریکایی خود را دست کم گرفته بود، در حالی که حریف روی نقاط ضعف کمیل به خوبی کار کرده بود. قاسمی در رقابتهای انتخابی تیم ملی هم نشان داد که ممکن است حتی به کشتیگیران ضعیفتر از خود ببازد و باید این نقطه ضعف را برطرف کند."
برزگر در ادامه با اشاره به این که فدراسیون کشتی هنوز با سرپرست اداره میشود، خاطر نشان کرد: "متاسفانه ما هنوز مدیر کلان نداریم و فدراسیون با سرپرست اداره میشود، اگر قرار است خطیب بماند باید این مساله مشخص شود. اگر تا یک ماه دیگر تکلیف رییس فدراسیون کشتی مشخص نشود باید به حال این ورزش گریست."
وی تصریح کرد: "به نظرم اگر رییس را انتصاب کنند خیلی بهتر از برگزاری انتخابات است، چون مدیر انتخابی هم به نوعی انتصابی به حساب میآید. باید کسی که در راس فدراسیون کشتی میگذارند را حمایت کنند."