وجه غالب اجراي نهاونديان ادب و احترامي بود كه او در كلامش رعايت ميكرد. اين مجري ديروز در حالي دار فاني را وداع گفت كه سي و يك سال بيشتر نداشت و ميتوانست پيشرفتهاي بيشتري در عرصه اجرا داشته باشد.
حالا ديگر خيلي فرقي نميكند كه علت مرگ او برخورد سر با جسمي سخت يا سكته مغزي باشد. مهم اين است كه تلويزيون يكي از مجريهاي خوب و كاربلدش را از دست داده و نيما نهاونديان ديگر در جمع ما نيست.
در برنامه مورد اشاره وقتي علي دايي از او خواست كه معناي بازي جوانمردانه را توضيح دهد در نهايت تواضع گفت: «من در جايگاه كارشناس نيستم و نميتوانم در اين باره اظهار نظر كنم.»
او از ابتداي سال 90 بر صندلي اجراي برنامه «ورزش از نگاه دو» نشست و جايگزين جهانگير كوثري شد. هر چند در زمان مجريگري، كوثري نيز كنار او مينشست و در اجراي برنامه كمكش ميكرد.
كوثري كه خودش تهيهكننده قديمي اين برنامه بود با مديران شبكه دو به توافق نرسيد و از اجرا و تهيه برنامه انصراف داد. ورزش از نگاه دو، برنامهاي بود كه همچون ورزش و مردم به همه ورزشها از جمله واليبال، بسكتبال، كشتي و... ميپرداخت و نگاهش منحصر به فوتبال نبود. ويژگي ديگر اين برنامه رويكرد تحليلي و دوري از حاشيههاي خبرياش بود.
«توپ طلايي» يكي ديگر از برنامههاي اين مجري بود. اين برنامه كه از شبكه دو پخش ميشد هر هفته كارشناسان را به استوديو ميآورد و با انتخاب آنها بهترين بازيكن، سرمربي و داور ليگ را در هفته قبل معرفي ميكرد. توپطلايي از آن جهت كه از يك عده تقدير ميكرد، مورد توجه قرار گرفت. اما از آن طرف مخالفاني هم داشت. ا
اين مخالفان افرادي بودند كه اعتقاد داشتند انتخابهاي هفته ناعادلانه بوده و اين كه چرا تيم يا بازيكن محبوبشان جزو برگزيدهها قرار نگرفته است.
اين انتقادها به حدي بود كه مهدي فرجي، مدير وقت شبكه دو را وادار به دفاع از برنامه توپ طلايي كرد. او گفت: توپ طلايي بازيكنان كمحاشيه و حرفهاي را به مردم معرفي ميكند و برخي نقدهاي مطبوعاتي به اين برنامه منصفانه نيست.
نيما نهاونديان متولد سال 1360 در شهرستان گرگان بود كه از سال 82 همكاري با سازمان صدا و سيما را آغاز كرد.
طعم ورزش، دورخيز، هفت سنگ و عيد كبريا از ديگر برنامههاي ورزشي بودند كه او بر صندلي اجرايشان نشست.
پيكر اين هنرمند بزودي در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) آرام ميگيرد. روحش شاد و يادش گرامي باد.
احسان رحيمزاده - گروه راديو و تلويزيون