علی طاهری در گفتوگو با خبرگزاری فارس در مورد درگیری لفظی دو بازیکن تیمش در اردوی مشهد و فرا خوانده شدن آنها به کمیته انضباطی باشگاه اظهار داشت: اردوهای تدارکاتی برای این برگزار میشود که نقاط ضعف و قوت فنی تیم شناسایی و مشکلات هم دیده شود. سومین بازی دوستانه را در این اردو پشت سر میگذاشتیم که صحبتی بین کاظمی و طاهری در خصوص مسائل فنی داخل زمین ایجاد شده که آن را به نوعی بزرگش کردهاند. سرپرست و سرمربی تیم بلافاصله از مشهد که به اصفهان بازگشتند به دفتر باشگاه آمدند و گزارش خود را در مورد این اتفاق نوشتند و ما هم آن را به کمیته انضباطی دادیم که این جلسه هم روز شنبه برگزار میشود.
وی در مورد اینکه آیا ممکن است این اتفاق با برخورد شدید انضباطی از جمله اخراج بازیکنان همراه شود، گفت: به هر حال باید مسئله را مدیریت کرد. خیلی خوب شد که این اتفاقات قبل از آغاز لیگ رخ داد. اتفاقا دوستی حرف اول را در تیم ما میزند، این اتفاق ممکن است در هر تیمی رخ بدهد، اما چون این اتفاق بین دو بازیکن مطرح و همچنین در باشگاهی مدعی به نام گیتیپسند اتفاق افتاده، خبر آن برای فوتسال دوستان قابل پیگیری است و کمی موضوع را حساس کرده است، وگرنه اگر این اتفاق در یک تیم معمولی و بین دو بازیکن معمولی رخ میداد، خبرش شاید اصلا رسانهای نمیشد.
طاهری در مورد اینکه این روزها چندان نام گیتیپسند در اخبار تیمهای مدعی چون دبیری و تاسیسات شنیده نمیشود، تصریح کرد: تیم ما امسال نسبت به گذشته دچار تغییراتی شده که از جمله آن اضافه شدن چند بازیکن جوان به ترکیب است، اما در مورد اینکه امسال چه تیمی مدعی است و چه تیمی مدعی نیست میتوان با آغاز رقابتها و گذشت چند هفته صحبت کرد. منصوری از گذشته جزو تیمهای مدعی لیگ بوده، گیتیپسند هم همینطور و هر تیمی هم که بازیکنانی چون وحید شمسایی و مصطفی نظری را داشته، همیشه در بین مدعیان حضور داشته است. دبیری که سال گذشته قهرمان شد امسال نیز مدعی است. ماهان تندیس قم نیز با توجه به حامی مالیاش و اینکه از بخش خصوصی آمده و از حمایت تماشاگر برخوردار است حتما جزو مدعیان خواهد بود. به هر حال هر سال یک عده از تیمها خود را برای رقابت در بالای جدول و یک عده برای میانه جدول آماده میکنند.
مدیرعامل باشگاه گیتیپسند با اشاره به مصوبات جلسه اخیر هیاترئیسه سازمان لیگ که در حضور علی کفاشیان برگزار شد، تاکید کرد: لیگ امسال هم مثل سالهای دیگر شروع میشود و دو تا پخش زنده زورکی در شبکه ورزش داریم و بعد همه چیز تمام میشود و میرود. بعد از آن جلسه هم من دیگر جایی خبری در مورد اجرای مصوبات ندیدم. معمولا اگر رئیس فدراسیون فوتبال در جلسهای حضور پیدا کند، خیلی خوب است و به نوعی از نقطه نظراتش در کار استفاده میشود اما من بعید میدانم در فوتسال اتفاق خاصی رخ دهد و بعید است یک هفته مانده به آغاز لیگ برتر، افتخاری حرکتی در مورد مواردی که در جلسه اخیر صحبت شد، انجام داده باشد.
علی طاهری ادامه داد: البته خوشبختانه سیدرضا افتخاری (رئیس کمیته فوتسال) مسئولیتی در کارگروه اقتصادی وزارت ورزش گرفته که در آن بیشتر در مورد حمایت از بحش خصوصی صحبت میشود. با توجه به اینکه اکثر تیمها در فوتسال برخلاف فوتبال از بخش خصوصی هستند باید دید افتخاری به چه صورت میخواهد کمک کند. البته فعلا که کمیته فوتسال درگیر اخذ ورودی 30 و 20 میلیونی و مطالبات از تیمهاست و کاری برای باشگاهها انجام نشده است. گرچه ما به دلیل نایبقهرمانی سال گذشتهمان و جایزهای که باید میگرفتیم تنها یک مابهالتفاوت ناچیز باید به کمیته فوتسال بدهیم، اما متاسفانه دائم باید در حال دادن حق قرارداد و حق عضویت باشیم. میخواهیم قراردادها را در هیات فوتبال استان ثبت کنیم که میگویند باید اینقدر حق عضویت بدهید. فقط باید پول بدهیم اما گامی برداشته نمیشود.
وی تاکید کرد: ما در لیگ یک فوتبال هم تیم داریم، سازمان لیگ فوتبال پول خوب میگیرد و مثلا باید 50، 60 میلیون ورودی بدهیم اما در کنارش قرارداد تبلیغات هست، پخش تلویزیونی هست، آخر سال که میشود میگویند این پول سهم شماست، یعنی اگر پولی هزینه میشود، به هر حال نتیجهای در بردارد، چون همه چیز زیر نظر فیفا و AFC اداره میشود. آنوقت میگویند چرا تیمها در رشتههای دیگر هزینه نمیکنند و سراغ تیمداری در فوتبال میروند. فوتسال برای بخش خصوصی جز هزینه چیزی ندارد. این را من میگویم که 10 - 12 سال است در فوتسال حضور دارم.