برزیل میزبان با تمامی انتقاداتی که پیش رو داشت اما در نهایت موفق شد به مرحله نیمه نهایی راه یابد. آن سوی دیگر معادله اما نام بزرگی چون آلمان خودنمایی می کند. ژرمن ها موفق به تاریخ سازی شدند و برای چهارمین دوره متوالی به مرحله نیمه نهایی رسیدند. آرژانتین نیز با درآوردن صدای هوادارانش به نیمه نهایی رسید. هلندی ها آخرین تیمی بودند که هواداران شان را "دق مرگ" کردند تا به جمع چهار تیم نهایی برسند.
در مقاله ای که می خوانید یک به یک تیم ها مورد بررسی آماری قرار می گیرند.
آرژانتین
آلبی سلسته تاکنون پانزده بار در رقابت های جام جهانی حضور داشته است که حاصل آن دو قهرمانی (جام جهانی 1978 آرژانتین و 1986 مکزیک) می باشد. آرژانتینی ها در حال حاضر در رده پنجم رده بندی فیفا قرار دارند. شاگردان سابه یا هر سه بازی خود را در مرحله گروهی با پیروزی پشت سر گذاشتند. آن ها ابتدا با نتیجه دو بر یک از سد بوسنی عبور کردند، سپس با تک گل دیرهنگام فوق ستاره خود لیونل مسی، تیم کشورمان را از پیش رو برداشتند و در نهایت نیجریه را با نتیجه سه بر دو مغلوب کردند.
مسی و هم تیمی هایش در مرحله بعدی ابتدا سوئیس را با تک گل دقیقه 118 آنخل دی ماریا از دورمسابقات خارج نمودند و سپس برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی با تک گل ایگواین بلژیک را بدرقه کردند. شاگردان سابه یا که از مدعیان اصلی قهرمانی محسوب می شوند در پنج بازی خود تنها هشت گل به ثمر رسانده اند، 57 تلاش گل داشته اند و 548.1 کیلومتر در مجموع دویده اند.
آرژانتینی ها در مجموع 139 سانتر ارسال کرده اند که تنها 26 مورد موفقیت آمیز بوده است. بازیکنان آرژانتین تنها دوبار گرفتار آفسایدگیری حریفان شده اند. آن ها در مجموع 86 تکل زده اند که تنها 26 مورد آن ها موفقیت آمیز بوده است. مدافعین این تیم 12 بار مهاجمان حریف را در تله آفساید خود گیر انداخته اند. شاگردان سابه یا در بازی های خود مجموعا 2438 پاس ارسال کرده اند. 541 پاس کوتاه موفقیت آمیز و 263 پاس بلند موفقیت آمیز در کارنامه شاگردان سابه یا دیده می شود. آرژانتینی ها 175 مرتبه پرتاب اوت را تجربه کرده اند.
آرژانتین دو عنوان نایب قهرمانی خود را در جام های جهانی 1930 اوروگوئه و 1990 ایتالیا به دست آورده است.
آلمان
مانشافت هجده تجربه حضور در رقابت های جام جهانی دارد که تنها در سه دوره (1954 سوئیس، 1974 آلمان، 1990 ایتالیا) موفق به فتح جام زرین شده است. هم اکنون آلمان در رتبه دوم رده بندی فیفا قرار دارد. ژرمن ها با هدایت یوآخیم لو جام را با قدرت تمام آغاز کردند. آن ها در بازی ابتدایی با چهار گل از کریس رونالدو و هم تیمی هایش پذیرایی کردند، اما برابر غنا با تساوی دو بر دو متوقف شدند. ژرمن ها در آخرین بازی مرحله گروهی خود با تک گل توماس مولر آمریکا را از پیش رو برداشتند.
اولین حریف آلمان در مرحله بعد الجزایر بود، تیمی که با تعصب وارد بازی شد و سرافرازانه نتیجه را در پایان 120 دقیقه جنگ تن به تن واگذار کرد. پس از پیروزی دو بر یک آلمان برابر الجزایر، حریف بعدی فرانسه نام داشت. ضربه سر هوملس برای شکست فرانسوی ها کافی بود و بدین ترتیب آلمان به نیمه نهایی رسید. ژرمن ها در پنج بازی خود ده گل به ثمر رسانده اند، 52 تلاش گل داشته اند و 576.5 کیلومتر دویده اند.
شاگردان یوآخیم لو 111 سانتر ارسال کرده اند که تنها 29 مورد از آن ها به مقصد رسیده است. آلمانی ها 14 مرتبه نیز گرفتار تله آفساید حریفان شده اند. ژرمن ها 82 مورد تکل داشته اند که 25 مورد آن با موفقیت همراه بوده است. خط دفاعی ژرمن ها 15 مرتبه مهاجمان حریف را در تله آفسایدگیری خود به دام انداخته اند. فیلیپ لام و هم تیمی هایش 2938 پاس ارسال کرده اند که 698 مورد آن پاس کوتاه موفقیت آمیز بوده است. 243 پاس بلند نیز به مقصد رسیده است. آلمانی ها 151 پرتاب اوت نیز داشته اند.
ژرمن ها در چهار جام جهانی نیز به مقام نایب قهرمانی رسیده اند:
1966 انگلستان
1982 اسپانیا
1986 مکزیک
2002 کره و ژاپن
هلند
لاله های نارنجی دهمین حضور خود در جام های جهانی را تجربه می کنند که هیچ گاه موفق به فتح آن نشده اند. هلندی ها هم اکنون جایگاه پانزدهم رده بندی فیفا را در اختیار دارند. بهترین شروع جام بیستم در کارنامه هلند دیده می شود. لاله های نارنجی خاطره شکست در فینال دوره گذشته جام جهانی را از یاد نبرده بودند با نتیجه پنج بر یک انتقام سختی از اسپانیایی ها گرفتند. هلند در دومین بازی مرحله گروهی استرالیا را با نتیجه سه بر دو شکست داد و در آخرین بازی نیز شیلی را با دو گل بدرقه کرد.
مکزیک اولین حریف هلند در دور بعد بود که در پایان نود دقیقه با نتیجه دو بر یک شکست خورد و با جام وداع کرد. هلند تنها یک گام تا نیمه نهایی فاصله داشت. کاستاریکای شگفتی ساز درست همان یک گام بود که شاید روی کاغذ شکست خورده اصلی به شمار می رفت. کاستاریکایی ها اما شبی هولناک را برای هلندی ها رقم زدند. تیم ها در پایان صد و بیست دقیقه جنگیدن به نتیجه بدون گل رضایت دادند تا ضربات پنالتی سرنوشت تیم ها را به گردن بگیرد. تجربه فن خال و خطر کردن او بود که به کمک نارنجی پوشان آمد و در نهایت هلند با حساب چهار بر سه حریف را به خانه فرستاد. هلندی ها در پنج بازی خود دوازده گل به ثمر رسانده اند، 56 تلاش گل داشته اند و 573.9 کیلومتر دویده اند.
لاله های نارنجی 89 مرتبه از سانتر استفاده کرده اند که تنها 23 مورد موفقیت آمیز بوده است. مهاجمین سرشناس هلند نیز 21 بار گرفتار آفسایدگیری بی نقص حریفان خود شده اند. هلندی ها 73 تکل داشته اند که در 21 مورد موفق به گرفتن توپ شده اند. خط دفاع این تیم نیز 11 مرتبه مهاجمین حریف را در دام آفسایدگیری خود گرفتار کرده است. شاگردان فن خال 2031 پاس رد و بدل کرده اند. 379 پاس کوتاه به مقصد رسیده و 306 پاس بلند نیز موفقیت آمیز بوده است. روبین فن پرسی و هم تیمی هایش 165 مرتبه نیز اوت را پرتاب کرده اند.
هلندی ها در سه جام جهانی به عنوان نایب قهرمانی رسیده اند:
1974 آلمان
1978 آرژانتین
2010 آفریقای جنوبی
بزریل
سلسائو نوزده مرتبه در جام های جهانی شرکت کرده که حاصل آن پنج قهرمانی است. میزبان جام بیستم در مکان سوم رده بندی فیفا قرار دارد. برزیل با هدایت اسکولاری در اولین بازی خود در مرحله گروهی برابر کرواسی قرار گرفت و موفق شد با نتیجه سه بر یک حریف را در مسابقه افتتاحیه از پیش رو بردارد. سلسائو سپس برابر مکزیک قرار گرفت اما با نتیجه مساوی (بدون گل) متوقف شد. برزیل در آخرین دیدار مرحله گروهی خود با نتیجه چهار بر یک کامرون را شکست داد.
شیلی که در مرحله گروهی نیز اسپانیا را شکست داده بود اولین حریف برزیل در مرحله حذفی نام گرفت. دو تیم در پایان صد و بیست دقیقه تلاش به تساوی یک بر یک رسیدند و باز هم ضیافت پنالتی ها فرا رسید. برزیل موفق شد با از پیش رو برداشتن شیلی حریف کلمبیا در مرحله یک چهارم نهایی شود. برزیل به لطف گلزنی زوج خط دفاعی خود موفق شد با حساب دو بر یک کلمبیا را نیز بدرقه کند تا در مرحله نیمه نهایی حریف آلمان شود. طلایی پوشان در پنج بازی خود ده گل به ثمر رسانده اند، 54 تلاش گل داشته اند و 533.8 کیلومتر دویده اند.
برزیلی ها در مجموع 113 سانتر به روی دروازه حریفان انجام داده اند که تنها 32 مورد به مقصد رسیده است. آن ها 11 بار نیز در دام آفساید حریفان گرفتار شده اند. شاگردان اسکولاری 117 تکل زده اند که 42 مورد با موفقیت کامل همراه بوده است. خط دفاعی برزیل به رهبری تیاگو سیلوا هفت مرتبه مهاجمین حریف را در تله آفساید خود گیر انداخته است. طلایی پوشان تنها 1816 پاس رد و بدل کرده اند که 498 مورد پاس کوتاه موفقیت آمیز بوده است. 231 پاس بلند از آن ها نیز به مقصد رسیده است. 154 پرتاب اوت نیز در کارنامه برزیلی ها دیده می شود.
لازم به ذکر است پنج قهرمانی برزیل در جام های جهانی به شکل زیر است:
1958 سوئد
1962 شیلی
1970 مکزیک
1994 آمریکا
2002 کره و ژاپن
سلسائو در جام های جهانی 1950 و 1998 نیز به عنوان نایب قهرمانی رسیده بود.