طرفداری- به گزارش خبرنگار طرفداری در تبریز؛ ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز این روزها به سوژه شماره یک فوتبال این شهر تبدیل شده است. پروسه زمان بر ترمیم چمن این ورزشگاه در کنار کیفیت بد چمن خریداری شده عاملی است که عاملی برای نگرانی هواداران تیم های تراکتورسازی و ماشین سازی می باشد.
به بهانه جویا شدن آخرین وضعیت این موضوع و بررسی ابعاد مختلف آن سراغ آقای فریدون بابایی اقدم رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز رفتیم و گفت و گویی را با وی انجام دادیم که ماحصل آن را در ادامه می توانید بخوانید:
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user9742/b907_0.jpg)
طرفداری: آقای بابایی دلیل ورود شورای شهر تبریز به مقوله بازسازی ورزشگاه یادگار امام چه بود؟
با توجه به اینکه شهر تبریز پرجمعیت ترین شهر شمال غرب کشور است و بعد از تهران، با داشتن سه تیم در لیگ برتر بیشترین سهمیه را در بین استان های کشور دارد و نیز شورای شهر هم نماینده مردم است طبیعتا شورا در راستاي عمل به وظايف قانوني وظیفه خود می داند تا در این زمینه ورود کرده و به دغدغه ها و نگرانی های مردم در اين خصوص پاسخ دهد.
طرفداری: زمان ورود شما به این موضوع کی بود و آیا در این مدت از پروسه مذکور رضایت داشته اید؟
کارهای مربوط به چمن ورزشگاه در حیطه وظایف تربیت بدنی می باشد و ما زمانی از این موضوع مطلع شدیم که آمدند و چمن ورزشگاه را برداشتند. قبل از آن شورای شهر از این موضوع بی خبر بود؛ به هر حال کار را شروع کردند و ما هم از شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی انتظار داشتیم تا کار را به نحو احسن انجام دهند چون قبلا هم در سطح کشوری در حوزه ورزش کارهای ارزنده ای انجام داده بودند ولی به هر حال مسائلی به وجود آمده که باعث شد اعتماد افکارعمومی و هواداران تا حدودی خدشه دار شود.
طرفداری: ورزشگاه کی آماده می شود؟!
هواداران خیلی شور و شوق داشتند تا بازی های این فصل دو تیم ريشه دار شهرشان، تراکتورسازی و ماشین سازی را در یادگار امام ببینند ولی این اتفاق تا امروز نيفتاده است و حتی قول مسولان مبنی بر رساندن چمن ورزشگاه به بازی تراکتورسازی و پرسپولیس نیز عملی نشد و آنگونه که کارآماده سازی چمن پیش می رود احتمالا تا دو هفته آتی هم شاهد اتمام نصب چمن استادیوم نخواهیم بود.
با توجه به برخی اخبار از منابع آگاه، شاید تا نیم فصل باشگاه تراکتورسازی خود مایل نباشد در یادگار به میدان برود که این خبر خوبی نمی تواند برای هواداران باشد.
طرفداری: داستان عدم استفاده از چمن خارجی که قول آن داده شده بود، چیست؟
تا جایی که خبر موثق دارم شرکت طرف قرارداد از چهار مرحله تعویض چمن، سه مرحله آن را که شامل زهکشی، آبیاری تحت فشار و سیستم هیتینگ می باشد را در استاندارد بسيار بالايي انجام داده است و در آخرین مرحله که قرار بود محموله چمن از ترکیه وارد شود و حتی پيمانكار مربوطه با حضور در ترکیه مبالغی را نیز پرداخت کرده بودند، مشکلی از این بابت وجود نداشت ولی ظاهرا شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی با چراغ سبز برخي مديران استاني مانع این کار شده است.
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user9742/13950702000090_photol.jpg)
طرفداری: گویا یکی از منتقدان این کار شما هستید؟
نظر بنده این است که اگر می خواستیم چمن داخلی استفاده کنیم باید از قبل تمهیدات لازم را انجام می دادیم تا حداقل كشت چمن همينجا در تبريز صورت مي گرفت تا مجبور نباشیم در دقیقه 90 قطعات چمن به ابعاد مثلا 50*90 سانتی متر را از پاکدشت تهران بیاوریم. چمن هایی که به این صورت به تبریز انتقال داده شده بودند به خودی خود کیفیت چندان خوبی نداشتند و حمل آنها به این صورت بدليل فاصله فيزيكي و زماني هم درصدی بر بی کیفیت تر شدن آنها افزوده است.
طرفداری: پس باید تا مدت زیادی منتظر یک چمن خوب در یاگار باشیم!
بله، چمن جدید یک چمن موقت خواهد بود تا اردیبهشت ماه که تا آن موقع چمن مقاوم تر در زمین شماره 2 کاشته خواهد شد و در ان تاريخ این چمن ها با هم جابجا خواهند شد و با این اوصاف باید چند ماه دیگر صبر کنیم تا چمن با کیفیتی را در یادگار امام (ره) شاهد باشیم.
طرفداری: آقای دکتر صحبت پایانی تان را می شنویم.
بجای این کارها می توانستیم چمنی را که قرارداد آن هم بسته شده بود را آورده و نصب کرده و تا مدت ها خیالمان از بابت کیفیت آم راحت باشد نه اینکه چمن فعلی را بکاریم. با وجود هزینه ای که می کنیم به احتمال زیاد بازی های مهم در یادگار امام (ره) برگزار نشود و احتمالا فقط بازی های ماشین سازی در این ورزشگاه برگزار شود که این کار باعث می شود هم هزینه مصرف شده تقریبا از دست رفته تلقی شود و هم از شور و شوق هواداران کاسته شود.
با تشکر از منوچهر محمدیان عزیز بابت هماهنگی و تهیه مصاحبه