اختصاصی طـرفداری- در حالیکه تنها یک روز تا آغاز رقابت های حساس جام ملت های اروپا 2016 در کشور فرانسه باقی مانده است، به عنوان آخرین تیم، به معرفی تیم ملی پرتغال می پردازیم تا پرونده معرفی تیم ها بسته شود.
تاریخــچه حضور در جام ملت های اروپا |
---|
فدراسیون فوتبال پرتغال در سال 1914 تأسیس شد اما به دلیل جنگ جهانی، تیم ملی این کشور تا تاریخ 18 دسامبر 1921 برای انجام اولین بازی خود صبر کرد. سال 1960، زمانی بود که یوفا تصمیم به ابداع جام ملت های اروپا گرفت؛ یک تورنمنت فوتبالی که شبیه جام جهانی بود، اما تنها تیم های اروپایی حق شرکت در آن را داشتند. نخستین دوره برگزاری رقابت ها به صورت حذفی برگزار می شد، که پرتغال موفق به راهیابی به مراحل پایانی نشد.
یورو 1964 هم قالبی مانند دوره قبل داشت. پرتغال در دور نخست مقابل بلغارستان بازی کرد. پرتغالی ها در صوفیه 3-1 شکست خوردند، و در لیسبون 3-1 پیروز شدند تا در مجموع به نتیجه 4-4 دست پیدا کنند، و به این ترتیب باید در زمینی بی طرف بازی تکراری انجام می دادند. بازی در رم برگزار شد و پرتغال با یک گل دیر هنگام 1-0 شکست خورده و حذف شد.
در مرحله مقدماتی یورو 1968، پرتغال مقابل بلغارستان، سوئد و نروژ بازی کرد. آنها در گروه B با 6 امتیاز و 4 امتیاز کمتر از بلغارستان، در رده دوم قرار گرفتند و از صعود به مرحله یک چهارم نهایی باز ماندند. پرتغال در این تورنمنت تنها دو پیروزی 2-1 مقابل نروژ به دست آورد، و با دو تساوی و شکست دیگر به کار خود پایان داد. اوزه بیو فقید در این بازی ها دو گل به ثمر رساند.
پرتغال برای اینکه بتواند در یورو 1972 حضور داشته باشد، در مرحله مقدماتی و در حضور تیم های بلژیک، اسکاتلند و دانمارک باید صدرنشین گروه می شد، اما آنها با کسب 3 پیروزی، 1 تساوی و 2 شکست، با 7 امتیاز پشت سر بلژیک 9 امتیازی قرار گرفتند و بار دیگر از صعود به مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها باز ماندند. پیروزی های پرتغال مقابل دانمارک (1-0 خارج از خانه و 5-0 خانگی) و یک پیروزی 2-0 خانگی مقابل اسکاتلند بود.
دور نهایی جام ملت های اروپا 1976 در یوگوسلاوی برگزار شد. این پنجمین دوره برگزاری رقابت ها بود که هر 4 سال یکبار در یکی از کشور های قاره اروپا برگزار می شد. در آن زمان، تنها 4 تیم می توانستند در مراحل نهایی تورنمنت حضور داشته باشند، که یعنی تنها شاهد برگزار نیمه نهایی، فینال و رده بندی بودیم. این آخرین دوره ای بود که قالب برگزاری مسابقات به این صورت بود و 4 سال بعد دور نهایی به 8 تیم ارتقا یافت. تیم ملی پرتغال در مرحله مقدماتی این دوره، در گروه A با تیم های جمهوری چک، انگلستان و قبرس هم گروه شد و با کسب 2 پیروزی، 3 تساوی و 1 شکست، با جمع آوری 7 امتیاز در رده سوم قرار گرفت و همچنان روند ناکامی های خود را ادامه داد.
مرحله مقدماتی یورو 1980، در 2 گروه 5 تیمی و 5 گروه 4 تیمی برگزار شد که تنها تیم های صدرنشین راهی مرحله نهایی می شدند. 7 تیم صدرنشین به دور نهایی راه پیدا می کردند و ایتالیا به واسطه میزبانی بازی ها از قبل در آن مرحله حضور داشت. 8 تیم حاضر در مرحله پایانی به دو گروه 4 تیمی تقسیم می شدند و دو تیم سرگروه به فینال راه پیدا می کردند که یعنی مرحله نیمه نهایی حذف شده بود. مسابقات به طور کلی آن شور و شوق همیشگی و بینندگان تلویزیونی خود را نداشت و استقبال ضعیفی از بازی ها صورت گرفته بود. سبک دفاعی بازی بسیاری از تیم ها، مسابقاتی کسل کننده را رقم زده بود.
تیم ملی پرتغال در این دوره نیز در همان مرحله مقدماتی و در گروه B در حضور تیم های اتریش، بلژیک، اسکاتلند و نروژ به مقام سوم رسید و از رسیدن به مرحله نهایی باز ماند.
اولین حضور در مرحله نهایی یورو |
---|
یورو 1984 اما برای پرتغالی ها متفاوت بود. آنها در گروه B مرحله مقدماتی، با تیم های فنلاند، لهستان و شوروی مدعی جدی رقابت ها، هم گروه شدند. پرتغال در آخرین بازی مرحله گروهی به شکلی دراماتیک با پیروزی 1-0 خانگی مقابل جماهیر شوروی که با تک گل روی ژوردائو از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، با کسب 10 امتیاز (5 پیروزی و 1 شکست) برای اولین بار راهی دور نهایی شد.
دور نهایی بازی ها در فرانسه برگزار می شد؛ در این دوره نیز یوفا تغییراتی در فرمت برگزاری بازی ها اعمال کرد و 8 تیم راه یافته به دور نهایی، در دو گروه 4 تیمی به مصاف هم می رفتند و در نهایت 2 تیم نخست گروه ها راهی دور نیمه نهایی می شدند و برنده بازی ها به فینال می رفتند اما دیگر خبری از بازی رده بندی غیرضروری نبود. تیم پرتغال در گروه B با تیم های اسپانیا، آلمان غربی و رومانی هم گروه شد. سلسائو مقابل آلمان غربی به تساوی 0-0 دست یافت، مقابل اسپانیا به تساوی 1-1 و در نهایت با پیروزی 1-0 مقابل رومانی با کسب 4 امتیاز و گل زده کمتر نسبت به لاروخا، به عنوان تیم دوم گروه راهی مرحله نیمه نهایی شد. در مرحله نیمه نهایی، پرتغال در ورزشگاه ولودروم مارسی به مصاف فرانسه رفت؛ از این دیدار به عنوان یکی از زیباترین بازی های تاریخ یورو یاد می شود. بازی در پایان '90 دقیقه با تساوی 1-1 پایان یافت، و در حالیکه پرتغال با دو گل ژوردائو تا دقیقه '114 از حریف خود پیش بود، میشل پلاتیی در دقیقه '119 تفاوت ها را رقم زد و فرانسه را با پیروزی 3-2 راهی فینال کرد.
در پایان تورنمنت، با قهرمانی فرانسه که مقابل اسپانیا به دست آمد، میشل پلاتینی با به ثمر رساندن 9 گل، تاریخ ساز شد و به مقام آقای گلی هم دست یافت.
پرتغال که می خواست حضور خود در تورنمنت های بزرگ جهانی را تداوم بخشد، در مرحله مقدماتی یورو 1988 باید با تیم های ایتالیا، سوئد، مالت و سوئیس رقابت می کرد. با اینحال، آنها از محموع 8 بازی تنها 2 پیروزی و 4 تساوی کسب کردندو با قرار گرفتن در رتبه سوم، دوباره از رسیدن به مراحل نهایی جام ملت های اروپا باز ماندند.
جام ملت های اروپا در سال 1992 به میزبانی کشور سوئد برگزار شد. این آخرین دوره ای بود که هر پیروزی تنها 2 امتیاز داشت. پرتغال در گروه F مرحله مقدماتی با تیم های هلند، یونان، مالت و فنلاند هم گروه شد که هلند طبق انتظارات، تیم قوی تری بود و در نهایت پرتغال با 11 امتیاز و 2 امتیاز کمتر از هلند در رده دوم قرار گرفته و از گردونه رقابت ها کنار رفت.
نسل طلایی (1996) |
---|
10مین دوره برگزاری رقابت ها، به میزانی کشور انگلستان برگزار شد. این اولین دوره ای بود که 16 تیم به مرحله نهایی راه پیدا می کردند و یوفا تصمیم گرفته بود که مسابقات را از 8 تیم گسترش دهد. بازی ها در 8 شهر انگلیس برگزار شد، و اگرچه بلیط همه بازی ها فروخته نشد، اما اما این مسابقات با 1,276,000 بیننده، رتبه دوم را به خود اختصاص دادند و به طور میانگین هر مسابقه 41,158 تماشاگر داشت.
پرتغال در مرحله مقدماتی یورو 96، در گروه F با تیم های جمهوری ایرلند، ایرلند شمالی، اتریش، لتونی و لیختن اشتاین هم گروه شد که در نهایت با کسب 7 پیروزی، 2 تساوی و یک شکست با مجموع 23 امتیاز و با قدرت و اختلاف 6 امتیازی نسبت به تیم دوم، راهی دور نهایی شد. از 8 تیم دوم مرحله مقدماتی، 7 تیم به دور بعد صعود می کردند، که در نهایت ایرلند از میان تیم ها کنار رفت.
پرتغال در یورو 96 در گروه D با تیم های کرواسی، دانمارک، قهرمان دوره گذشته و ترکیه هم گروه شد و با کسب 7 امتیاز از سه مسابقه به عنوان تیم نخست راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. آنها در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 1-0 مغلوب جمهوری چک شده و از دور رقابت ها کنار رفتند. تک گل به یادماندنی آن مسابقه را کارل پوبورسکی با ضربه ای چیپ از بالای سر ویتور بایا به ثمر رساند. پایان این تورنمنت، آغاز نسل طلایی پرتغال با بازیکنانی جوان و جویای نام بود.
دانمارک | 1-1 | پرتغال |
پرتغال | 0-1 | ترکیه |
پرتغال | 0-3 | کرواسی |
یورو 2000 به یاد ماندنی از راه رسید؛ پرتغال با ستاره هایی چون روی کاستا، لوئیز فیگو، فرناندو کوتو، سرجیو کونسیسائو، نونو گومژ، ویتور بایا و بسیاری دیگر در مرحله مقدماتی با تیم های رومانی، آذربایجان، اسلواکی، مجارستان و لیختن اشتاین هم گروه شد. سلسائو در این مرحله با 7 پیروزی و 2 تساوی 23 امتیاز جمع کرد که تنها یک امتیاز کمتر از رومانی صدرنشین بود. با وجود اینکه مستقیماً راهی دور نهایی نشدند، اما به عنوان بهترین تیم دوم مرحله مقدماتی، راهی دور بعد شدند.
پرتغال یکی از شگفتی های جام بود؛ آنها در گروه A با تیم های آلمان، انگلستان و رومانی هم گروه شده بودند که گروه مرگ بود. پرتغالی ها در گام نخست به مصاف انگلیس رفتند و در حالیکه 2-0 از حریف خود عقب افتاده بودند، با گل های فیگو، ژائو پینتو و نونو گومژ به یک پیروزی دراماتیک و تماشایی دست یافتند. تیم هومبرتو کوئلو در گام بعدی به پیروزی 1-0 مقابل رومانی دست یافت و جالب اینکه گل این مسابقه در دقیقه '4+90 توسط کاستینیا به ثمر رسید. آلمان، مدافع عنوان قهرمانی آخرین حریف سلسائو در مرحله گروهی بود، که به شکلی ناباورانه با هتتریک کونسیسائو، پرتغال حریف قدرتمند خود را 3-0 تحقیر کرد و با 9 امتیاز راهی مرحله بعد شد.
در مرحله یک چهارم نهایی، پرتغال با حساب 2-0 از سد ترکیه هم عبور کرد. این بار نوبت درخشش نونو گومژ بود و وی هر دو گل تیمش را به ثمر رساند؛ درحالیکه ترکیه از دقیقه '30 و با اخراج آلپای اوزلان 10 نفره شده بود. مرحله نیمه نهایی اما پایان راه این تیم محبوب و دوست داشتنی بود؛ آنها در بروکسل به مصاف فرانسه رفتند و بعد از تساوی 1-1 در'90 دقیقه، مغلوب ضربه پنالتی بحث برانگیز زیدان در دقیقه '117 شدند و از رسیدن به فینال باز ماندند. شوت سیلوین ویلتورد با برخورد به دست آبل ژاویر به کرنر رفت و در ابتدا داور اتریشی، گونتر بنکو، ضربه کرنر به نفع فرانسه اعلام کرد اما بعد از صحبت با کمک خود، تصمیمش را عوض کرد و پائولو بنتو، نونو گومژ و آبل ژاویر به دلیل هل دادن داور پس از اعلام این پنالتی جنجالی، از سوی یوفا محرومیتی چند جلسه ای را تجربه کردند. فرانسه در نهایت به فینال رسید و با قانون گل طلایی، بر ایتالیا نیز غلبه کرد و بر قله اروپا ایستاد.
تورنمنت بزرگ بعدی، یورو 2004 بود که طبق تصمیم یوفا باید در خاک پرتغال برگزار می شد. در مسیر آماده سازی تیم، فدراسیون فوتبال پرتغال با لوئیز فیلیپه اسکولاری تماس گرفت تا هدایت این تیم را تا پایان رقابت ها به عهده بگیرد. علیرغم نمایش های ناامید کننده پرتغال دردیدار های دوستانه، آنها به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی وارد تورنمنت شدند.
این تورنمنت نیز مملو از شگفتی ها بود؛ اصلاً واژه شگفتی با این تورنمنت دوباره احیا شد! تیم هایی چون آلمان، ایتالیا و اسپانیا در همان مرحله گروهی حذف شدند و فرانسه، مدافع عنوان قهرمانی در یک چهارم نهایی به دست یونان حذف شد. کریستیانو رونالدو، پدیده جوان پرتغالی ها نیز در این تورنمنت خود را به جهانیان بهتر نشان داد. تیم میزبان در گام نخست به شکل عجیبی با نتیجه 2-1 مغلوب یونان شد و تک گل کریستیانو رونالدو در دقیقه '3+90 تسکین بخش نبود. اما در دیدار دوم، پرتغال با نتیجه 2-0 و با گل های مانیش و روی کاستا، از سد روسیه عبور کرد. دروازه بان روسیه در دقیقه '45 از بازی اخراج شده بود. در آخرین بازی مرحله گروهی نیز پرتغال با تک گل نونو گومژ اسپانیا تحت هدایت اینیاکی سائز شکست داد تا با 6 امتیاز به عنوان سرگروه بالا بروند.
در مرحله یک چهارم نهایی، پرتغال در لیسبون به مصاف انگلستان رفت و در یکی از جذاب ترین بازی های تورنمنت، بعد از تساوی 2-2 در وقت های معمول و اضافه، سرنوشت تیم برنده در ضربات پنالتی مشخص شد که پرتغالی ها با درخشش دروازه بان خود ریکاردو، که یک ضربه پنالتی را مهار کرد و سپس خود اقدام به گلزنی کرد، با حساب 6-5 از سد حریف خود عبور کردند. دیوید بکام و واسل برای انگلستان، و روی کاستا برای پرتغال پنالتی خراب کردند. پرتغال در مرحله نیمه نهایی و در دیداری فوق العاده جذاب و پراز ستاره های نامدار با حساب 2-1 از سد هلند هم عبور کرد که به لطف گل کریستیانو رونالدو و گل تماشایی مانیش از گوشه محوطه جریمه برای اولین بار در تاریخ راهی فینال شد.
در فینال، پرتغال به شکل دراماتیکی با حساب 1-0 مغلوب یونان شد و جام را در خانه به تیم فوق دفاعی اتوری هاگل واگذار کرد. سلسائو کاملاً بر بازی مسلط بود اما تک گل کاریستیاس در دقیقه '57 و روی یک ضربه کرنر، کار را برای تیم اسکولاری تمام کرد تا ناکامی بزرگی در تاریخ فوتبال ثبت شود.
بعد از این تورنمنت، بسیاری از بازیکنان نسل طلایی پرتغال که تنها یک نایب قهرمانی اروپا به دست آورده بودند، از بازی های ملی خداحافظی کردند و تنها نکته مثبت تورنمنت، ظهور ستاره ای کلیدی به نام کریستیانو رونالدو بود که اخیراً به تیم منچستر یونایتد پیوسته بود. رونالدو دو گل در این مسابقات به ثمر رساند و در تیم ستارگان تورنمنت انتخاب شد. او بعد از بازنشستگی لوئیز فیگو به کاپیتان تیم ملی پرتغال تبدیل شد. و لوئیز فلیپه اسکولاری هم با امضای قراردادی جدید به مدت دو سال دیگر در پست خود ابقا شد.
تیم منتخب 23 نفره تورنمنت
دروازه بان ها | مدافعان | هافبک ها | مهاجمان |
پتر چک | سول کمپل | میشائیل بالاک | میلان باروش |
آنتونیوس نیکوپولیدیس | اشلی کول | لوئیز فیگو | آنجلوس کاریستیاس |
| تریانوس دلاس | فرانک لمپارد | کریستیانو رونالدو |
| ریکاردو کاروالیو | مانیش | رود فن نیستلروی |
| اولاف ملبرگ | پاول ندود | وین رونی |
| گیورکاس سیتاریدیس | زین الدین زیدان | هنریک لارسن |
| جیانلوکا زامبروتا | تئودوروس زاگوراکیس | یان دال توماسون |
بعد از موفقیت در یورو 2004 و جام جهانی 2006، پرتغال به عنوان یکی از مدعیان بزرگ قهرمانی در یورو 2008 محسوب می شد اما نحوه راهیابی آنها به تورنمنت، آسان نبود. به علاوه آنها در چند بازی آخر خود به مشکلاتی برخوردند و با محرومیت 3 جلسه ای اسکولاری، دستیار وی روی نیمکت تیم نشست. پرتغال در گروه A مرحله مقدماتی با کسب 27 امتیاز (7 پیروزی، 6 تساوی و 1 شکست) با یک امتیاز کمتر از لهستان در رده دوم قرار گرفت.
کریستیانو رونالدو 8 گل در مرحله مقدماتی به ثمر رساند و بهترین گلزن تیمش در این مرحله به شمار می رفت. پرتغال در گروه A مرحله نهایی یورو 2008، با تیم های ترکیه، جمهوری چک و سوئیس هم گروه شد. آنها با نتیجه 2-0 از سد ترکیه عبور کردند، سپس با گل های دکو، رونالدو و کوارشما با نتیجه 3-1 از سد جمهوری چک عبور کردند و شکست 2-0 در دیدار آخر مقابل سوئیس نیز مانع از صدرنشینی آنها نشد.
پرتغال در مرحله یک چهارم نهایی با آلمان روبرو شد که پایان راه آنها بود و با نتیجه 3-2 مغلوب تیم هانس دیتر فلیک شدند. در این دیدار هلدر پوشتیگا و نونو گومژ برای پرتغال گلزنی کردند. باستین شواین اشتایگر با به ثمر رساندن یک گل و دو پاس گل ستاره میدان بود. این تورنمنت، پایان دوره 5 ساله سرمربیگری اسکولاری در پرتغال نیز بود.
به دنبال یک جام جهانی نه چندان موفق همراه با کارلوس کیـروش، که انتقادات و حواشی بسیاری را به دنبال داشت، وی به دلیل جلوگیری از انجام آزمایشات دوپینگ در طول جام جهانی، با محرومیتی 1 ماهه مواجه شده بود، و سپس مستقیاً به مسئولان این آزمایشات نیز توهین کرده بود. در نتیجه، محرومیت وی 6 ماه دیگر افزایش یافت. این یعنی کیروش نمی توانست در بازی ابتدایی پرتغال در مرحله مقدماتی یورو 2012، تیمش را مقابل قبرس و نروژ همراهی کند. به این ترتیب پرتغال در خانه با نتیجه 4-4 مقابل قبرس متوقف شد و خارج از خانه 1-0 به نروژ باخت تا در وضعیت سختی قرار بگیرد. همین مسئله باعث طغیان بسیاری از اصحاب رسانه در کشور پرتغال شد و با تحت فشار قرار دادن فدراسیون این کشور، باعث اخراج کیروش شدند.
بعد از اخراج کیروش و با توجه به وضعیت سختی که تیم ملی پرتغال در آن قرار داشت، رئیس فدراسیون فوتبال این کشور به مادرید سفر کرد تا با ارائه پیشنهادی، از ژوزه مورینیو بخواهد که در دیدار مقابل دانمارک و ایسلند هدایت تیم ملی کشورش را به عهده بگیرد، اما فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید چنین اجازه ای به مورینیو نداد.
به این ترتیب، در 21 سپتامبر سال 2010، پائولو بنتو، بازیکن سابق تیم ملی پرتغال هدایت تیم را به عهده گرفت و در دو بازی نخست خود به دو پیروزی 3-1 مقابل دانمارک و ایسلند رسید تا پرتغال به رده دوم گروه صعود کند. در پایان بازی های مرحله مقدماتی، پرتغال با کسب 16 امتیاز از 8 مسابقه، به عنوان تیم دوم راهی مرحله پلی آف شد و آنجا در دو دیدار رفت و برگشت مقابل بوسنی، بعد از تساوی 0-0 در بازی رفت، در دیدار برگشت 6-2 پیروز شد و به یورو 2012 با میزبانی لهستان و اوکراین رسید.
پرتغال در گروه B رقابت ها با تیم های آلمان، دانمارک و هلند در گروه مرگ قرار گرفت و در دیدار نخست با حساب 1-0 مغلوب ژرمن ها شدند تا ظاهراً کار سختی برای صعود داشته باشند. در دیدار بعدی پرتغال به هر زحمتی بود، با نتیجه 3-2 از سد دانمارک گذشت تا بازی آخر مقابل هلند حیاتی باشد. در این مسابقه اما کریستیانو رونالدو به عنوان ستاره و کاپیتان تیم ظهور کرد و با به ثمر رساندن دو گل مقابل هلند، تیمش را به پیروزی 2-1 رساند و با 6 امتیاز به دور بعدی صعود کردند.
سلسائوی اروپا در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف جمهوری چک رفت و آنجا هم با تک گل کریستیانو رونالدو به پیروزی رسید و به دور بعد راه یافت. در مرحله نیمه نهایی، پرتغالی ها که انگیزه بسیار بالایی پیدا کرده بودند، به مصاف تیم ملی اسپانیا، مدافع عنوان قهرمانی رفتند و بعد از تساوی 0-0 در وقت های معمول و اضافه، در حالی در ضربات پنالتی با نتیجه 4-2 مغلوب شدند که کریستیانو رونالدو، کاپیتان و ناجی تیم در بازی های قبلی، به شکل عجیبی برای زدن ضربه پنالتی اقدام نکرد و با تلخی شاهد حذف تیمش شد.
تاریخ بازی | میزبان | نتیجه | میهمان | بهترین بازیکن زمین | WhoScored |
سپتامبر 2014 | پرتغال | 1-0 | آلبانی | - | - |
اکتبر 2014 | دانمارک | 1-0 | پرتغال | کریستیانو رونالدو | 8.1 |
نوامبر 2014 | پرتغال | 0-1 | ارمنستان | - | - |
مارس 2015 | پرتغال | 1-2 | صربستان | - | - |
ژانویه 2015 | ارمنستان | 3-2 | پرتغال | - | - |
سپتامبر 2015 | آلبانی | 1-0 | پرتغال | - | - |
اکتبر 2015 | پرتغال | 0-1 | دانمارک | - | - |
اکتبر 2015 | صربستان | 2-1 | پرتغال | - | - |
کریستیانو رونالدو در این مسیر 5 گل به ثمر رساند که شامل هتتریک مقابل ارمنستان نیز می شود.
در ترکیب فرناندو سانتوس، بازیکنان خوب و جویای نامی وجود دارد و به نظر می رسد که تیم ملی پرتغال دوباره در حال پوست اندازی و ساخت ستاره های آینده دار می باشد. در این میان به غیر از کریستیانو رونالدو، که یکی از بهترین بازیکنان دنیا و آقای گل تاریخ تیم ملی پرتغال است، ستاره هایی چون په په در خط دفاعی، ریکاردو کوارشمای احیا شده در خط حمله و بازیکنانی چون ژائو موتینیو در خط میانی همراه با رناتو سانچز، پدیده جوانی که به تازگی از بنفیکا جدا شده و با بایرن مونیخ قرارداد امضاء کرد و قطعاً چیز های زیادی در مورد او خواهیم شنید و ظاهراً یک تغییر نسل دیگر در این کشور در جریان است.
پرتغال یکی از مدعیان خاموش رقابت هاست، چرا که کسی آنها را مدعی جدی قلمداد نمی کند و همین امر می تواند فشار را از دوش آنها برداشته و کار را راحت تر کند.
تاریخ بازی | میزبان | میهمان | ورزشگاه |
25 خرداد (14 ژوئن) | پرتغال | ایسلند | سن اتین، جفری گیچارد |
29 خرداد (18 ژوئن) | پرتغال | اتریش | پاریس، پارک دو پرنس |
2 تیر (22 ژوئن) | مجارستان | پرتغال | لیون، استادیوم لیون |
جام ملت های اروپا 2016 (یورو 2016) به روایت طرفداری