اختصاصی طرفداری - گروهی از طرفداران بایرن این هفته در دیدار تیم شان برابر دارمشتات بنری را بالا بردند که رویش نوشته شده بود "پپ هرگز یکی از ما نبوده". آنها بر ابر امتناع گواردیولا از تمدید قراردادش و پیوستن به منچستر سیتی در پایان فصل واکنش منفی نشان داده بودند. با این وصف بایرن که در نیمه اول با دریافت یک گل عقب افتاده بود دارمشتات را 1-3 مغلوب کرد تا نشان دهد مسائل خارج میدان کمترین خللی در حرکت ماشین مهار ناپذیر بایرن ایجاد نمی کنند.
این پیروزی بدین معنی بود بایرنی ها هر 11 دیدار خانگی شان را با پیروزی سپری کرده اند. آنها در 22 بازی 11 گل خورده اند، بله فقط 11 گل و فقط آتلتیکو مادرید در لالیگا چنین رکوردی دارد (بهترین خط دفاع بعدی به پاریسن ژرمن در لوشامپیونه با 12 گل خورده تعلق دارد). آنها با 56 گل زده بهترین خط حمله لیگ را هم معرفی کرده اند. تنها شکست بایرن در لیگ برابر بوروسیا مونشن گلادباخ در دسامبر با نتیجه 3-1 رقم خورده، در حالی که در سال 2016 همه بازی های شان را برده اند و فقط تساوی برابر لورکوزن به عنوان یک لغزش کوچک جلب نظر می کند.
همه اینها خبر از قهرمانی دوباره بایرن در بوندسلیگا می دهد. این که کماکان هیجانی در کورس قهرمانی آلمان – در کنار لیگ فرانسه – وجود ندارد. در حالی که ایتالیایی ها، انگلیسی ها و اسپانیایی های فصل بسیار پر تب و تابی را سپری می کنند. همان روندی که از فصلی به فصل دیگر در بوندسلیگا تکرار می شود. مونیخی ها در فصل 15-2014 در لیگ پنج بار شکست خوردند، در فصل 14-2013 دو بار و در فصل 13-2012 فقط یک بار. تاریخ بوندسلیگا این اقتدار را جور دیگر تعریف می کند.
باواریایی ها تاکنون 25 عنوان قهرمانی در 52 دوره بوندسلیگا (بوندسلیگا به شکل امروزی) را فتح کرده اند و در این فصل آن را به 26 عنوان افزایش خواهند داد، یعنی آنها 50 درصد اوقات قهرمان آلمان بوده اند و سایر باشگاه ها قهرمانی های بایرن مونیخ را شماره کرده اند. دورتموند و مونشن گلادباخ هرکدام 5 بار قهرمان آلمان شده اند که یعنی کمتر 10 درصد عناوین قهرمانی. در حالی که مثلا در انگلیس از بدو برپایی لیگ در 1888 منچستر یونایتد تاکنون 20 بار قهرمان شده یعنی فقط 15 درصد اوقات را. حتی رئال مادرید که 32 بار قهرمان اسپانیا شده 38 درصد قهرمانی های لیگ را فتح کرده و بارسلونا با 23 قهرمانی فقط 27 درصد را. یعنی بوندسلیگا بیش از هر لیگی در ید قدرت یک باشگاه - بایرن مونیخ - قرار دارد.
مقایسه بایرن همین فصل با سایر بزرگان اروپا نشان می دهد چگونه در مسیر ثابتی حرکت کرده اند. در حالی که بارسا نمایش فوق العاده ای ارائه داده، ولی هنوز نمی تواند خود را قهرمان لالیگا قلمداد کند. رئال مادرید مربی آغاز فصلش رافا بنیتز را از دست داده و با زیدان فصل جدیدی را آغاز کرده است. در انگلیس، منچستر یونایتد تیم سقوط کرده ای به شمار می رود که به دنبال خلاص شدن از شر لوییز فن خال روزها را سپری می کند. چلسی در نیمه دوم جدول قرار دارد و آرسنال و منچستر سیتی در سایه لستر سیتی و تاتنهام قرار گرفته اند. در حالی که ماشین کوبنده بایرن به رغم اعلام رفتن پپ گواردیولا در پایان فصل به راهش ادامه داده است. برخلاف منچستر سیتی که با اعلام ورود پپ و رفتن پیگرینی نزول کرده است. همان چیزی که در فصل طلایی یوپ هاینکس هم جاری بود. هاینکس می دانست در پایان فصل خواهد رفت ولی این امر خدشه ای بر نمایش باواریایی ها وارد نساخت و آنها سه گانه رویایی را فتح کردند.
پخش درآمد پخش تلویزیونی بازی های بوندسلیگا، انحصار لالیگا برای بارسا و رئال را ندارد و بایرن را تافته جدا بافته قلمداد نکرده، با این وصف آنها در این زمینه هم دسترسی ناپذیرند. سهم بایرن از درآمد 850 میلیون یورویی تلویزیون برای فصل جاری حدود 40 میلیون است، یعنی دو برابر مبلغی که دارمشتات تازه صعود کرده دریافت می کند. در حالی که دورتموند حدود 39 میلیون به دست می آورد و شالکه 38 میلیون.
آن چه که با توجه به قدرت مالی بایرن در زمینه های دیگر امکان کم کردن فاصله را حتی به تیم های آلمانی که روزگاری پا به پای بایرن می جنگیدند – مثل گلادباخ و هامبورگ – نداده است. برتی فوگتس ملی پوش آلمانی گفته " باشگاه های کوچک بوندسلیگا باید سهم بیشتری از این مبلغ ببرند". در حالی که پل براینتر بازیکن سابق بایرن پاسخ داده "بایرن نمی تواند بار ضعف و بی کفایتی سایر باشگاه ها را بر دوش کشد". توانایی مالی بایرن آن قدر بالا بوده که مبلغ وام دریافتی شان برای برپایی آلیانز آرنا را زودتر از موعد مقرر پرداخت کنند. به قول نشریه اشترن "بایرن در لیگ خودش بازی می کند نه در بوندسلیگا".